IRC-Galleria

CaptHook

CaptHook

merirosvo yarrrr

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

pakkoLauantai 16.12.2006 12:20

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet astettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986. Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

Juhannus tuli ja meniTorstai 29.06.2006 01:17

Juhannus oli hauska keli oli mitä mainioin (tuulta, sadetta ja auringon paistetta). Ihmiset merellä näyttivät olevan humalassa (ite en ollu kun olin päivystämäss :( ja vieläpä vapaaehtoisesti). Parasta oli et ei tullu keikkoja vaan sai olla ihan rauhassa.

[Ei aihetta]Torstai 09.02.2006 18:19

surut pois ja kukka rintaan lauloi eräs kotimainen bändi.
Joskus kun sitä vähiten odottaa niin silloin se pahin tapahtuu, jonkin menetys.
Asia joka jyskyttää mielessä pitkään, vaikka menetetty henkilö ei olisi niin läheinen, kuin olisi olettanut tai muulla tavoin epämielyttävä.
Toiset antavat tunteiden vallata mielen ja toiset taas siirtävät tunteet syrjään.

Mutta lopulta toteutuu sen erään yhtyeen sanat.
« Uudemmat - Vanhemmat »