IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon
Millainen drinkki olet?

Olet Martini!

Martini on kenties kaikkein kuuluisin drinkki! Martineja on monia erilaisia, ja sinunkin on helppo tulla toimeen muiden kanssa. Olet itsevarma, tehokas ja luotettava; päivän pelastaja. Et nolostu helposti, ja uskot, että ansaitset kaikki ne upeat asiat, jotka

tiellesi sattuvat. Et vähättele ketään, kaikkein vähiten itseäsi.

Ei pidä unohtaa myöskään James Bondia ja sitä, että olet hänen suosikkinsa.

*

Millainen elokuva elämästäsi syntyisi?

Elämäsi on kuin romanttinen elokuva!

Sinun elämääsi hallitsee rakkaus, rakkaus, ja vielä kerran rakkaus! Leijailet elämässäsi eteenpäin kuin pilvissä, arjen murheet eivät sinua paljoa paina. Jotkut saattavat pitää elämäntapaasi turhan höttöisenä ja sinua haihattelijana, mutta itse et voisi toisten puheista vähempää välittää.

Ystävinä sinulla on enimmäkseen ihmisiä, jotka ovat tottuneet toimimaan kuuntelijoina niinä hetkinä, kun romantiikasta on puutetta. Valitettavasti saatat työntää ystäväsi usein taka-alalle rakkauden täyttäessäsi päiväsi... ja yösi.

Rakkaussuhteesi saattavat vaikuttaa välillä sotkuisilta, mutta niillä on tapana aina lopulta järjestyä parhain päin. Tuoltahan ryntääkin sydämesi valittu jo sinua suutelemaan! Ainakin aatoksissasi...

*

Ketä julkkista muistutat?

Olet Elvis!

Sinusta taidetaan kuulla vielä? Ainakaan muistosi ei koskaan haalistu! Elviksellä on edelleen tuhansia ja taas tuhansia faneja ympäri maailmaa, ja sama kohtalo odottaa nähtävästi myös sinua. Toivottavasti olet jo aloittanut harjoitukset, sillä Elvis sai ensimmäisen kitaransa 12-vuotiaana! Jos rämpyttely on jäänyt vähälle, älä huoli: kehitä itsellesi tunnuksenomainen tanssityyli tai hurmaava, vino hymy. Älä kuitenkaan anna julkisuuden nousta päähäsi tai sorru päihteisiin, kuten Kuninkaalle kävi. Nyt vain kasvattamaan pulisonkeja!

*

Millainen viettelijä olet?

Herttainen luonnonlapsi!

Vaikka itse ajatteletkin, ettet ole viettelijä ollenkaan, ovat viettelytaitosi aivan huippuluokkaa. Salaisuutesi on siinä, että flirttisi ja valloittamisesi ovat niin luonnollisia, ettet itsekään tajua viehätysvoimaasi. Olet syntynyt viettelemään, sillä viaton iloisuutesi ja sammumaton optimismisi ovat juuri niitä aseita, jotka vievät miehen polvilleen eteesi.

Sinä hyppelet kuralätäköissä ja naurat perhosen siiven keveydellä. Olet onnellinen auringonsäteestä ja syleilet elämää kaikilla soluillasi. Kuka sitä voisi olla rakastamatta? Levität iloa ympärillesi, ja mies hakeutuu seuraasi vain saadakseen rentoutua.

Otteesi elämästä on niin lapsenomaisen aito, että herätät aikuisen miehen sisällä asuvan pienen pojan, ja saat hänet taas uskomaan ihmeisiin. Viattomuutesi herättää myös hänen suojelunhalunsa. Voikin olla, ettet kovin kauaa enää kulje vapailla markkinoilla - olet juuri sellainen tyttö, jonka mies tahtoo kokonaan omakseen.

*

Millainen mies olisit?

Romanttinen mies!

Romanttinen mies, tuo naisten haaveiden keskushahmo! Sinusta ei bodaria saisi tekemälläkään. Tuot kukkia, tai vaikka kuun taivaalta. Romanttisessa leffassa saatat heittäytyä tunteelliseksi, ja silloin kaivetaan nenäliina esiin. Hemmottelet naistasti ja olet aidosti kiinnostunut siitä, mitä hänelle kuuluu.

Romanttinen mies ei sovi naiselle, joka haluaa miehekkään miehen - sinusta ei testosteroni-teemua tule tekemälläkään!

*

Millainen pettäjä olet?

Uskollinen!

Uskomatonta, mutta totta! Kaikkien houkutusten keskellä sinä olet valinnut sellaiset vaihtoehdot, jotka osoittavat että rakkaudella on sittenkin vielä toivoa tässä petollisuuden luvatussa maailmassa! Sinä kunnioitat rakastettuasi, omanarvontuntosi on korkealla ja suhtaudut parisuhteeseen vakavasti. Onnittelemme! Sinusta voi joku löytää rinnalleen todellisen Sen Oikean, jonka kanssa elämänmittainen rakkaus voi sittenkin olla mahdollista ja uskollisuus muutakin kuin epämääräinen muisto menneisyydestä!

Toivotamme jatkuvaa onnea valitsemallasi tiellä. Vinkkinä parisuhteen onnellisena pysymiseen toteamme vielä, että lämmin läheisyys on paras tapa pitää puolisokin uskollisena. Jos valitset rinnallesi ihmisen, jonka arvomaailma on lähellä omaasi, ovat onnistumisen mahdollisuutenne erinomaiset.

*

Mikä tanssi olet?

Rumba!

Olet sensuelli rumba! Kuuban kiihkeät rytmit sykkivät sinunkin suonissasi. Osaat ja haluat valloittaa, ja kiusoittelun taidon olet kehittänyt huippunsa.

Mutta jos kuvittelit, ettei sinusta olisi tanssijaksi, erehdyt. Rumban kiihkeistä rytmeistä saatat vihdoinkin löytää todellisen minäsi. Siis tule tanssimaan tähtienkin kanssa!

*

Millainen sinkku olet?

Vaeltaja!

Sinun sinkkutyyppisi on vaeltaja!Vaeltajan voi tunnistaa hiukan poissaolevasta ilmeestä ja teoreettisesta puhetavasta. Kädet ovat yleensä kylmät, mikä kertoo vaikeuksista solmia läheisiä ihmissuhteita. Niin ovat jalatkin, sillä vaeltaja jäykistää usein tiedostamattaan polvensa heikentäen siten alaraajojen verenkiertoa.

Tietty ulkopuolisuuden tunne on peräisin jo ajasta kohdussa ennen syntymää, jonka ajoitus ei ollut paras mahdollinen. Vaeltajalla on tarve etsiä vastauksia elämän peruskysymyksiin filosofiasta tai uskonnosta, ja hän rakastaa syvältäluotaavia keskusteluja. Hän saa helposti kontaktin vastakkaiseen sukupuoleen, mutta tunteiden ilmaisu onkin vaikeampaa. Paras tilanne vaeltajalle olisi löytää yhteinen projekti kumppanin kanssa. Arki voi muuten tuntua tylsältä. Vaeltaja nauttii vaihtelusta jopa siinä määrin, että siitä voi muodostua

*

Millainen jalokivi olet?

Safiiri

Safiiri symboloi paitsi taivaan sineä myös taivaaseen liitettyjä ominaisuuksia. Sinä lienetkin rehellinen mietiskelijä-tyyppi, joka rakastaa rauhaa ja pitäytyy puhtaissa ajatuksissa sekä totuudessa. Levität lähipiiriisi onnea, viisautta ja hyvää mieltä. Varsinkin tähtisafiiria pidetään hyvän onnen tuojana, ja sen kolmen valojuovan ajatellaan edustavan toivoa, uskoa ja kohtaloa.

Englannin kuninkaallisen perheen prinssi Charles valitsi sinisen safiirin prinsessa Dianan kihlasormukseen. Lieneekö hän tiennyt, että safiirin on uskottu kykenevän paljastamaan aviopuolison uskottomuus siten, että kiven kiilto sumentuu, jos puoliso on pettänyt.

Muinaisessa Persiassa uskottiin, että taivaankannelle antoi värin jättikokoinen safiiri. Antiikin aikana puolestaan luultiin, että Raamatun kymmenen käskyä oli kirjoitettu suurille safiirilaatoille. Kyseinen jalokivi on pyhitetty kreikkalaisen jumaltaruston Apollolle. Antiikin ajan pappien ja noitien väitetään kunnioittaneen safiireja, koska niiden avulla uskottiin voitavan nähdä tulevaisuuteen. Safiiria on käytetty myös amulettina myrkytyksiä vastaan, luultavasti koska legenda kertoo myrkkykäärmeen kuolleen joutuessaan samaan koriin safiirin kanssa.

*

Millainen juhlamoka olet?

Humalahörheltäjä

Taisit ottaa toisellekin jalalle? Hauska hillumisesi saattaa muuttua humalaiseksi emämokaksi, jos et pidä huolta tavoistasi. Kanssajuhlijat ovat tottuneet katselemaan sinua melko tuhdissa humalassa, mutta tuntemattomille olet usein kauhistus. Pieni piristyryyppy ei tee pahaa, mutta hei ei aina voi olla niin sanotusti nakit silmillä!

Vältä mokat näin:

Lähde joskus oikeasti vain yhdelle.

Pestaa itsellesi absolutistivahti, joka mainitsee, kun juot liikaa.

Tunne rajasi älä villiinny liikaa!

*

Millainen tuoksu olet?

Sinun tuoksusi on makea!

Makea, tyttömäinen tuoksusi on täyteläinen, mutta silti täynnä pippurista voimaa! Olet herkullinen ja houkutteleva, syötävän suloinen! Rakkaudennälkä ajaa sinut impulsiiviseen elämänrytmiin, jossa mikään ei ole mahdotonta. Lumoasi ei voi vastustaa, sinä houkutat ja huumaat! Olet yhtä villi ja arvaamaton kuin jazz-klubien sykkivä musiikki. Elämä on tässä ja nyt, sinä viettelet suklaisin huulin tanssimaan yöhön asti ja unohtamaan murheet. Miten kukaan noin suloinen voi olla niin tuhma, ja niin täynnä aromia?

*

Mikä Jumalatar olet?

Olet Persefone, ikuinen neito, Manalan kuningatar

Tärkein ominaisuutesi on sitoutumattomuus. Olet sisimmältäsi villi ja vapautta kaipaava. Ikuinen tyttönen, joka tarvitsee vaihtelua ja kyllästyy helposti. Olet vaikutuksille altis, mutta avoimuutesi valloittaa.

Miessuhteissasi sorrut helposti olemaan lapsinainen, joka antaa miehen olla vahvempi ja suojella häntä.

Persefone-arkkityypin vaarana on kehittymättömyys. Saatat myös olla taipuvainen masennukseen.

Persefone on oppaanasi, kun kohtaat oman varjosi, oman mielesi pimeät puolet. Kun tarkastelet omia pelkojasi tarkemmin, huomaat lopulta ettei niille olekaan mitään aihetta. Pelko on aina pahempi kuin todellisuus. Siksi on parempi kohdata ikäväkin todellisuus ja tarttua tilanteen vaativiin toimiin nopeasti, ettei aikaa ja energiaa kuluisi turhaan ja tuskalliseen pelkäämiseen. Kun oppii hyväksymään omat virheensä osaksi omaa persoonaansa, on helpompi hyväksyä myös muut ihmiset.

*

Mikä kuukausi olet?

Tammikuu!

Sirkaadinen kellosi osoittaa tammikuuta! Osoitat herkkyyttä sopeutua vuodenaikojen vaihteluun ja pystytkin nauttimaan vuoden ensimmäisistä viikoista helpommin kuin sisäiset kesäihmiset. Tammikuuhun liitetäänkin tiettyä suunnitelmallisuutta, viisautta ja seesteisyyttä. Toisaalta ainainen realistisuus, kypsyys ja analyyttisyys saattavat antaa turhan yksipuolisen kuvan tammikuutyypin persoonallisuudesta. Koska auringonvalon puute ei aiheuta tammikuun tyypin fysiologiassa ongelmia, voi hän nauttia harrastuksista, ihmissuhteista ja vapaa-ajasta niin paljon kuin haluaa. Tammikuutyyppi voi olla kova ohjus työelämässä, mutta hänen kannattaa myös harjoittaa aistikkuutta silloin tällöin näin elämästä saa irti vielä enemmän.

*

Mitä unesi kertovat?

Unesi ovat inspiraatiounia!

Unet ovat sisimmän viesti valvetilalle, siksi niitä kannattaa kuunnella tarkasti! Useimmiten toistuvaksi elementiksi Sinun unissasi nousivat inspiraatiounet. Syvä yhteys ympäröivään maailmankaikkeuteen, yhteenkuuluvuuden tunne ja nautinnollinen fyysinen kosketus kertovat unien kielellä siitä, että sisimpäsi tuntee olevansa vapaa materian kahleista ja innostaa sinua tutkimaan tarkemmin elämän suuria salaisuuksia.

Lentäminen avaa sinulle aivan uuden perspektiivin katsella maailmaa ja omaa elämäsi. Unesi kannustavat sinua ottamaan avoimemman asenteen myös valvetilasi tapahtumille. Ratkaisu saattaa olla yllättävän yksinkertainen, jos luovut siitä, miten aina ennen on tehty. Tie on nyt auki taivasta myöten, jos vain uskallat olla valveilla yhtä vapaa, kuin mihin unissasi ulotut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.