IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

How far we will go to achieve our goalsTiistai 10.01.2006 01:15

" Sinun luoksesi saapuu kaksi lasta. Toinen heistä on pyöreäposkinen, vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen tyttö. Toinen on ruskeahiuksinen pieni poika. He kilpailevat huomiostasi. Pian poika luovuttaa, sillä hän tietää tytön saavan huomiosi. Hän tietää, että tyttö on muutenkin paljon kauniimpi lapsi.
Lopulta poika lähtee kotiin. Tyttö katsoo hetken pojan perään, kunnes istuu viereesi venelaiturille. Hän silmäilee laituriin kiinnitettyjä veneitä ja kysyy: " Onko jokin noista sinun?". Sinun täytyy vastata ei, muuten sinä valehtelisit. Ja valehteluhan ei nole mukavaa"


// Kuvitelkaa, sain saksan kokeesta 5- ja pääsin läpin. Saan sitten kutosen. Ja fysiikan kokeesta mahtava 7+ =D. Ja ton kurssin kokeiden piti mennä hyvin. Mulla oli jotenkin ajoittainen heikkousjakso o.O //


" Tyttö kysyy sinulta "Miksi sitten istut täällä?". Sinä vastaat hänelle : " Katselen kuinka veneet lähtevät ja tulevat. Kuuntelen aaltojen liplatusta rantakiviä vasten. Kuuntelen kuinka tuuli käy noiden valtavien koivujen oksisitossa ja tunnen kuinka se käy kasvojani vasten. Silloin tunnen olevani vapaa".
Tyttö katsoo sinua hieman hämmästyneenä. "Mutta etkös sinä sitten ole vapaa?". Vastaat tytölle, että olet vapaa, muttet tunne olevasi vapaa. Tyttö katsoo edelleen hämmästyneenä ja suot hänelle lempeän hymyn. Tyttö haukottelee ja painaa yllätykseksesi päänsä syliisi. Sinä hätkähdät hieman."


// No, tässä kurssissa on näyttämötyötä, jossa huomenna väännetään tänään tehty tanssi eroottiseen muotoon Britneyn tahdissa. Ou jee. Ei ois voinu sille tanssille sopivampi tyyli osua kun opettaja ne jakoi XDD. Sitten on enklantia, ruåttia ja matikkaa. Hyi saakeli, matikkaa ja geometriaa. Huono yhdistelmä o.O //


" Siirrät kätesi silittämään tytön kullanhohtoisia hiuksia. Katsot rauhallisena ulapalle ja näet ilta-auringon hohtavan tyynen veden pinnassa. Katsot tyttöä, joka tukeutuu vielä enemmän sinuun. Olet itse tyynen rauhallinen ja näet peilikuvasi vedestä. Huomaat tytön hymyilevän ja kuiskaavan hiljaa. "Minua väsyttää".
Nouset varovasti pystyyn ja otat kiinni tytön pikkuruisesta kädestä. Kysyt häneltä missä hän asuu ja hän vastaa asuvansa aivan lähellä. Kävelette käsi kädessä puiston lävitse, eikä sieltä kantaudu enää leikkien ääniä. Saatat tytön ovelle asti ja vielä portilta heilutat hänelle. Näet kuinka äiti nostaa tytön syliinsä ja vie sänkyyn."


// Juu, mun inspiraatio on taasen huipussaan. Keskiviikkona vasta ratsastamaan ja silloinkin kai sataa. GREAT. Justnäi. Pitäsi vielä sanottaa mun ja Tiian Ruusa & Elmo-räp. Sit ku me viä räpätään se levylle, siit tulee hitti, meist tulee kuulusia, saadaan paljon rahaa ja joudutaan palkkaan turvamiehetki XDD jou jou. Mutta mitäpä tälle päivälle. Sitä samaa vanhaa //


" Kävelet takaisin kohti rantaa ja venelaituria. Hiekka rahisee kenkiesi alla kulkiessasi puiston lävitse. Sieraimiisi kantautuu syreenien suloinen tuoksu ja pysähdyt hetkeksi. Jatkat matkaasi kohti rantaa ja kun olet perillä, istahdat uudelleen laiturille. Otat kenkäsi pois ja kastat varpaasi veteen.
Annat ajatustesi rauhoittua samalla kun kipristelet varpaitasi viileässä vedessä. Tuijotat veden pintaa ja tyttö palaa mieleesi. Ihan kuin olisit nähnyt hänet ennenkin. Et tiedä missä, mutta olet varma, että hän näytti tutulta. Sysäät kuitenkin ajatuksen syrjään, sillä sinua alkaa väsyttää. Painat pääsi käsiesi päälle ja nukahdat. Nyt tunnet olevasi vapaa."


// Pitäisi ehkä mennä nukkumaan, kyllä. MUTTA. HUOMHUOMHUOM! Kai huomasitte, että tuo mitä kerroin on tarina, jonka voi tehdä oikein hyvin meditaationa. Tulosta se, laita rauhallista musiikkia taustalle ja käske jonkun lukea se sinulle. Vielä viimeinen pätkä tulossa, jonka jälkeen pistän muutaman tuohon liittyvän kysymyksen, johon toivon, että jos tuon luette tai meditoitte niin vastaatte myös minulle TÄHÄN KOMMENTTEINA! //


" Ja tiedätkö mitä? Se pieni tyttö oli suojelusenkelisi. Niin älyttömältä kuin ajatus tuntuukin, tuo pieni tyttö todella oli suojelusenkelisi. Tiedän sen, koska olin tuo pieni tyttö, jonka saatoit kotiin kädestä pidellen. Ja tiedätkö mitä? Sinäkin taisit olla minun suojelusenkelini.

Niin minä levitin siipeni,
niin minä opin lentämään.
Valkoinen utu hälveni
ja pääsin vihdoin lähtemään."

- Kuka olet? [Mies, nainen, lapsi, nuori, vanhus?]
- Mitä aistit? [Tuoksut, näkö, kuulo... muut kuin yo. luetellut]
- Mitä sinä käsistät että henkilölle tapahtuu kun hän nukahtaa ja sanotaan #Nyt tunnet olevasi vapaa#?
- Kuka oli suojelusenkelisi? [Vanhemmat, ystävät, läheiset...]
- Mitä suojelusenkelille tapahtui?
- Kuka on tuo tarinan pieni poika ja millainen hän on?

KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.