IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 15:51

JEEE!

Reporeporeporeporeporeporepo! Nyt pääsee kattomaan hurrrjia ekstramatskuja! :P

Ja tein kasvisrisottoo ja siitä tuli yllättävän jees. Ehkä musta tulee viä kokki joskus...

Aivoni jäätyivätMaanantai 30.03.2009 23:15

Ja mietin että mikä ihmeen terveyshimoilija olen tänään. Tai siis joo, se kaikki alkoi siitä että kävin hakemassa isän kyydillä koiralle insuliinia. Kun tultiin kotipihaan oli hirveä himo päästä lenkille. Noh, soittelin sitten kaverille, joka lähti ja käveltiin parin-kolmen kilsan lenkki pusikossa. Sitten tulin kotiin ja söin jonkun spagetin sijasta vispipuuroa. No sitten soitin äitille ja tein kaameen hedelmä ja vihannestilauksen ja tein fruitien tossa. Huomenna ajattelin sitten kokeilla kasvisrisottoa.... Jeesös. Oisko avohoito mitään kun sekoan yhtäkkiä xD No ei, paastota pitäs vähäsen.

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 06:44

Mun ei pitäs kattoo surullisia elokuvia yöllä. Mä nyyhkytän liikaa.

RepeilypäiväMaanantai 30.03.2009 03:12

Miehet on joskus huvittavan epätoivosia xD

Asioita joita en tiennyt...Sunnuntai 22.03.2009 21:46

a) Mun hevoseni osaa ravata rauhallisesti laukan jälkeen
b) Tove Jansson oli lesbo
c) Juoksuliskoilla kahden naaraan parittelu käynnistää toisen sikiönkehityksen
d) Amerikandallinlammasten lisääntymisaikoina naaraasta taistelleista uroksista voitokkaampi "raiskaa" hävinneen uroksen
e) Evan Rachel Wood on 18 vuotta Marilyn Mansonia nuorempi
f) Juicen tytär on kuollut

Nää on näitä randomasioita joita löytää jostain ja tajuaa ettei ole koskaan ees tiennyt...


P.S.
R.I.P. Natasha Richardson *snif*

Repo! The Genetic OperaTorstai 19.03.2009 23:54

Ei ketään kiinnostas tehä mun kanssa lavaversioo Reposta XD Ei tässä muuta mutta mie tahdon Shiloksi pitkän pohdinnan jälkeen (toisaalta olisin halunnut olla kyllä Blind Mag muttei ihan ehkä ääni riitä sinne tasoon). Oikeasti mua kiehtoisi tästä lavaversio. Pitäisi vaan hankkia kaikista biiseistä instrut ja kirjottaa kässäri.

Hehe, tarvis enää ohjaajan, loput näyttelijät, lavastajan, ääni/valomiehet, puvustajan, maskeerajan (tarvittaessa tosin voin minäkin) ja sen itse tilan ja yleisön x]

Tosin tän tekis kyllä mielellään enkuks, suomekskin onnaa mut biisit ei vaan kuulosta niin hyviltä ja on erityhmää jos muut on suomeks mut laulut enkuks - been there, done that. Mut oikeasti, haluisin tässä kohtaa kyllä Shiloksi vaikka Blind Mag ois ehkä unelma vaatteineen ja piilareineen. Mut silti. Onkohan ees muita halukkaita näytelmäversion toteuttajia ihan sillaan harrastajaporukalla. Tie mitä siitäki tulis, voispis tulla hyvä :D Vaikka mulla onkin semmonen mielikuva että Nathaniks ja Rotiks haluan ehottomasti aikuiset miehet :D

Tiettyhän siis rahotushommat ois aika kova sana koska lavasteet ja puvut varmaan ottas vähän rahaa. Tosin vaatteita löytyy kyllä suurimmalle osalle varmaan omastakin kaapista - aina voi soveltaa. Magille tosin puku ja Repo Manin asu... plus tietty just lavasteet. Paljon tekoverta XD LOL. Tai sit ei, emt....

YleisangstipaskapäiväTorstai 19.03.2009 22:40

Voi jumaleissön kuinka voi olla hevosen kanssa sukset ristissä taas >__< No ensinnäkin mulla keitti hermo senkin takia, että kun karvaooppeli säpsyy jo muutenkin toisessa päässä kenttää ja on keksinyt ihania temppuja hypätä justiinsa samassa kohtaa aina sivulle, asettua kyllä osais jos viittis muttakun täytyy perkele mahollisimman paljon hangata vastaan. Noh, eihän tää vielä riittänyt vaan kentän/tallin päälle tuli sitten pörrään semmonen saatanan äänekäs herhiläinen (= hornetti) ja siitäkös riemastuin sekä minä että hevonen kun saatana JUURI kun minä ratsastan sillä linnunaivoisella hevosellani (me ollaan molemmat välillä vähän linnunaivoja, tänään sen vuoro) nii eikö tämä herhiläisperkele kiehnää siinä vaikka taivastilaa on saatana aivan vitusti. Ja vielä kun sen piti pörrätä niin alhaalla että ihmiselläki saamari menee korvat. Hyvä ettei taas lennelly puunlatvojen tasalla, niinku pari kertaa viime kesänä (ja HUOM! sillon ne lensi meijän mökin päällä ja luulin että joku kone tippuu, varsinki ko ne herätti mut puoleltapäivin ko olin menny aamukuudelta tai myöhemmi nukkuun ja muuten soitin sitten sinne lentotyypeille ja sanoin että voiko ny vittu rajottaa sitä matalalentopaskaa). Ei mitään semmosia vastaan KUHAN ne ei rupee pörrään sillonku ratsastan ja hevonen on päättänyt temppuilla ja kettuilla tai kun mää nukun nii sillon ei tarvi lentää katonrajaa pitkin, kiitos. Suomi nyt luultavasti ei tuu sotiin vuosiin joten ne tuskin kuolee jos pörrää jossain muualla ku hevostilojen päällä saatana. Saa nähä montako kertaa vielä vittuuntuneena pitää soitella perää et joo kiitti, meluhaittaa ois aika vitusti?

Että next time ko ne pörrää ja jos tipun hevosen selästä nii voin varmaan laittaa laskun lennonjohtoon, eiks tää ois sit reilu kauppa? Molen hyvin hornettivastainen vaikak lentämisestä tykkäänki.

Joo I know, miniasioita mutta quotetan Ismo Alankoa (a genious!) "Vitutus on otettava kokonaan sillonkun vituttaa". Noh, mää pääsin purkaan kyllä energiaa salille mutta ai saatana otin vahingossa väärät kengät jokka sattuu pitkän päälle aivan vitusti jalkapohjiin.

Ja hei - Koopin levy on <3 pelasti mun päivän tänään x] Tai suurimman osan ainakin sitten kun mää sen hain x] Namiih.

Hei mamaTiistai 17.03.2009 16:43

Hei äiti!
Olen nyt täällä rehtorin kansliassa maalaamassa pinkkejä pupuja neepurin sedän kanssa. Meillä on tosi hauskaa, seuraavaksi aloitamme kapakkatappelun ja varastamme viinaa. Älä ole huolissasi. Terveisin, Katri
P.S. Haista vittu.


Haha, naamis x]
Okei, tässä pohja, tehköön kuka tahtoo x]


Tässä siis pohja, johon löydät vastaukset alapuolelta. Eli valitse oikea vaihtoehto ja kirjoita sen perässä oleva määritelmä kohtiin 1-6. Mikä on siis sinun tarinasi??

Hei äiti/isä!! Olen nyt täällä 1._____ 2.______ 3._______ kanssa. Meillä on tosi hauskaa, seuraavaksi 4._____ ja 5.______. Älä ole huolissasi. Terveisin, (nimesi)
P.S. 6._______.

1. LEMPI TV-OHJELMASI? (vain yksi!)

Huippumalli haussa- Strippiklubilla
Simpsonit- Puuhamaassa
Muumit- Hullujen huoneella
O.C.- Pornokaupassa
Gossip Girl- Keijo Koon keikalla
Serranon perhe- Baarissa
Idols (Suomen) - Kirkossa
American Idols- Hollywoodissa
Ruma Betty- Ulkohuussissa
Salatut Elämät- Kaverin kämpillä
Jokin muu- Rehtorin kansliassa
En katso telkkaria- Kaatopaikalla

2. MILLAISTA MUSAA RAKASTAT?

Rockia- Panemassa
Hiphoppia/rappia- Vetämässä pilveä
Poppia- Kännäämässä
Iskelmää- Yrittämässä itsemurhaa
Klassista- Lapioimassa paskaa
J-poppia tai J-rockia- Suunnittelemassa murtoa
Lastenlauluja- Vonkaamassa seksiä
Heviä- Soittamassa pilapuheluita
Jotakin muuta- Maalaamassa pinkkejä pupuja

3. ENTÄ MITÄ MUSAA ET VOI SIETÄÄ?

Rockia- Mummosi
Hiphoppia/rappia- Poika/Tyttöystäväsi
Poppia- Presidentin
Iskelmää- Kylän ainoan homon
Klassista- Kylähullun
J-poppia tai J-rockia- Koulun pahimman nörtin
Lastenlauluja- Sen paskanhajuisen luuserin
Heviä- Ihastuksesi
Jotakin muuta- Naapurin sedän

4. NIMESI ALKUKIRJAIN?

A-E- Raiskaamme tuon juopon
F-J- Vedämme kunnon kännit
K-O- aloitamme kapakkatappelun
P-T- Viillämme ranteet auki
U-Z- Menemme pelottelemaan ihmisiä
Å-Ö- Myyme hasista

5. MIKÄ LEMMIKKI SINULLA ON/JOS SINULLA EI OLE,NIIN MINKÄ TAHTOISIT?

Koira-Menemme sänkyyn
Kissa-Nukahdamme katuojaan
Hevonen-Varastamme viinaa
Papukaija tai undulaatti- Huutelemme typeryyksiä
Jyrsijä-Kiusaamme pikkulapsia
Kala-Pakenemme FBI:ta
Matelija- Juoksentelemme ympäriinsä alasti
Joku muu- Yrjöämme poliisin syliin

6. MINKÄ VÄRINEN PAITA SINULLA ON NYT?

Valkoinen- Tuon kyllä ekstaasia sinullekin
Musta- Olen raskaana
Punainen- Sillä on isot pallit
Sininen- Järjestin sinulle treffit erään pummin kanssa
Vihreä- Onko rikos lähennellä 70-vuotiasta vaaria?
Pinkki- Mun stringit hiertää persvakoa
Ruskea- Haista vittu
Joku muu- Olen liittynyt outoon uskontoryhmään

Real life Carrie BradshawTorstai 12.03.2009 17:49

Voeee jumaleissön. Arvatkaa tuleeko musta vuosien saatossa Real life Carrie Bradshaw. Kenkäpareja löytyy pelkästään eteisen kaapista ja maasta 23 ja tähän ei siis ole laskettu noita säilössä olevia kenkiä. Kahden viikon sisään oon ostanut VIIDET kengät (yhdet kiitti Iinan ja kolme niistä oli yht. 50€ Mekka Outletistä).

Joo, kai sitä sit joskus pitää tulevaan asuntoon rakentaa mun vaatteilleni ja kengilleni oma HUONE, koska kenkiä tulee olemaan aivan vitusti xD Luultavasti, jos tähänkin mennessä on 23. Ja niistä 4 paria taitaa olla ees lättäpohjasia. Että korkokenkätyttö.

Tarvin ison asunnon. Kartano aina kiva. Tai penthouse.

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 23:39

Kaikki ei vaan tajua vihjeitä. Ja minähän tiedän sen koska sitä sattuu itelleki, mut välilllä en vaan tajua tätä logiikkaa.