IRC-Galleria

Pikkujoulut...Maanantai 03.12.2007 16:19

Olihan jälleen viikonloppu... Oli firman pikkujoulureissu Tallinnaan :D
Ensimmäisenä kun hyppäsin linja-autoon Salossa niin vastassa oli täysin naama, kesti hetken tajuta että kyseessä on Linnateatterin näyttelijä. Hän piti menomatkan ajan meille vironkielen oppituntia ja veti muutakin hauskaa ohjelmaa.

Helsingissä sitten siirryimme Tallink Star alukselle. Siellä oli kevyttä ateriointia ja pientä juomista ;-) Tallinnan satamasta lähdimme bussien kanssa kiertämään muutamia uusia ja vanhempia asuinalueita, oppaana toimi paikallisen rakennusliikkeen johtaja. Täytyy sanoa, että aika villiä rakentamissa Tallinnassa on, kun vierekkäin voi olla ihan minkälaisia taloja tahansa, ei ole korkeuksilla ja muodoilla eikä julkisivumateriaaleilla mitään väliä. Se hieman kummastutti, ettei ihan uusilla alueilla talojen pihoilla ollut oikein mitään istutuksia. Tämän tutustumiskierroksen jälkeen meillä jäin hieman omaa aikaa kierrellä kaupungilla ja käydä ostoksilla.
Illalla meillä oli yhteinen ruokailu http://www.maikrahv.ee/ ravintolassa, paikka oli hieno ja ruoka oli erittäin hyvää, vaikkei ihan aina tiennytkään että mitä söi :D ja kyseessä oli ruokailu todella pitkän kaavan mukaan, nimittäin siellä vierähti 3,5 tuntia. No menihän siinä puoli tuntia kun imitaattori Jarkko Tamminen veti imitointi show:n, siinä sai nauraa vatsansa kipeäksi.
Ruokailun jälkeen siirryimme porukalla http://www.beerhouse.ee/ muutamalle tuopposelliselle, firma oli ennalta jakanut kaksi juoma kuponkia kyseiseen paikkaan. No eipä sitä tarvinnutkaan enempää juoda, nimittäin tuoppikoko oli ainakin litra :D Kun saimme juotua ne pari olutta, siirryimme Hotelli Virun yökerhoon...

Sunnuntaina oli sitten "aikainen" herätys, kun piti lähteä jo klo 10.45 kohti museota http://www.ekm.ee/kumu.php No minä ja muutama muu sitten onnistuimme myöhästymään bussista (kiitos nopeiden hissien ja respan), eihän siinä auttanut muuta kuin lähteä sitten taksilla perään... Museokierroksen jälkeen suuntasimme suoraan satamaan ja laivaan... Laivalla oli pako ottaa muutama loiventava, että olo helpotti :D
Paluumatka bussissa oli aika rauhallinen, porukka lähinnä torkkui ja keräili voimia...
Erittäin upea reissu oli kertakaikkiaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.