IRC-Galleria

Rasisti..Tiistai 24.06.2008 17:36

Mää inhoan enkkuja, erityisesti enkkutyttöjä,niillä ei ole käytöstapoja. Ne on oikeita stack-uppeja. Mää muutan perjantaina, koska mun kämppikset käyttäytyy niin itsekkäästi. Miten mulla on näin hirveitä kämppiksiä täällä Ausseissa. Se ei varmasti johdu musta. Mää en ole valittanut mistään, mää en edes vietä kovin paljon aikaa tässä huoneessa. Okei, mun uusi hostelli on halvempi, mutta siellä ei ole tätä langatonta. Kun mää täältä lähen, täältä lähtee myös ilmaiselta aamupalalta leipäpussi, weetabixit ja teepusseja.

Mää olen päässyt muuten töihin: Mää olen sellaisessa pikku lounaskahvilassa, jonka omistaa sellainen venäläisellä aksentilla puhuva noin 50 vuotias nainen. Se on tosi tyylikkäästi pukeutuva ja kahvila on just sen tyylinen. Sen nimi on Red Hook. Nää en kauheena tykkää siitä työstä, koska mää en tykkää ollaa tekemisissä ruoan kans, mutta siinä on hyvät tunnit. Backpackerinä ei voi kauheena vaatia ja ei sitä nyt niin kauan kestä. Ja tarvin rahaa. Eksyin taas lauantaina Billabongin myymälään ja löysin kaks ihanaa toppia, kuitenkin alennusrekistä.

Nyt mulla on sellainen olo, että voisin lentää viikon päästä jo Suomeen. En mää silleen sitä Suomea odota, mutta Eurooppaa yleensäkin. Mää tykkään eurooppalaisita (paitsi enkkutytöistä ja ruottalaisista pojista). Mää en ole edes nähnyt paljon Eurooppaa. Siellä on se kielimuuritilanne, että se tekee siitä hirveen suuren. Ei tarvi kuin raja ylittää niin heti vaihtuu kieli. Ja se kieli ei ole enkku, joka mulla nyt silleen luistais. Mutta toisaalta olihan mullakin lähtötilanne tuossa vuosi sitten aika toivoton enkunkin kanssa.

Okei, mulla on nyt tosissaan arki koittanut täällä Sydneyssä. Aamulla töihin, illalla kotiin ja salille. Nyt nukkumaan. Kello on kohta kymmenen. Onneksi viikonloput on vapaita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.