IRC-Galleria

KahvikouluSunnuntai 13.07.2008 13:24

Olin tiistaina kahvikoulussa. Me opeteltiin tekemaan expresso shotteja. Single shot tulee menna suodattimen lapi 18-19 sekunnissa ja double shotin tulee suodattua 25-27 sekunnissa. Jos aika on lyhyempi, kahvi maistuu buranalle ja jos aika on pidempi, kahvi maistuu palaneelle. Maitoa maa en osaa lammittaa ollenkaan viela. Se mun pomo sanoi, etta mun taytyy jaada nyt vuoden loppuun sinne toihin, koska se on laittanut mut siihen kahvikouluunkin. Se ei ole oikein tottunut backpackereihin.

Meidan barista on ranskalainen poika. Se sanoo kaakaota "ot chocolate". Mulla on yks kaveri, joka puhuu ranskaa ja kun se suuttui mulle, se sanoi: "I ate you" :D Maa vastaan siihen, etta "No you didn't". Ranskalaiset eivat siis osaa sanoa h-kirjainta. Ranska mun vissiin taytyy opetella, ranskalaiset pojat on kaikkein parhaita koko Euroopassa, mutta kun ne ei osaa enkkua kovin hyvin. Maa kavin ulkona syomassa keskiviikkona, niin meidan poydan tarjoilija oli siis sopo ranskalainen!

Huomenna tulee paavi ja maa oon varmaan toissa joka paiva ens viikolla... Onneksi mulla on salikortti, saa vahan purkaa ressia. Me vissiin muutetaan mun kaverin kanssa samaan sankyyn ens tasta eteenpain. Me voidaan jakaa vuokra ja onpahan lampimampi nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.