IRC-Galleria

Public HolidayMaanantai 06.10.2008 16:19

Olen nyt aloittanut siellä uudessa työpaikassa. Se on siis sellainen cocktailbaari. Se oli ennen kuulemma kunnon räkälä, mutta nyt siellä on uudet omistajat ja ne on tehneet siitä ihan kunnon baarin. Musta on kuitenkin outoa, kun ne ei ole vaihtaneet sen baarin nimeä. Kaikki, jotka kuulee, että olen töissä Gold Fishissä, luulee, että se on edelleen räkälä. Mulla on nyt 3 iltaa takana. Perjantai ja lauantai olivat hiljaisia, mutta -ylläri pylläri- tänään on public holiday ja eilisilta oli tosi kiireinen. Mää sain kuudessa tunnissa tippejä $100. Se nosti mun tuntipalkan $30 ja osa on verovapaata. Mun täytyy käyttää sellaista mustaa cocktailasua ja tarjoilla drinkkejä pöytiin, näyttää hyvältä ja jutella asiakkaiden kanssa. Lopetin eilen työt 1:ltä illalla ja tein nänään 8,5 tunnin työvuoron hostellilla. Onneksi oli korkea tuntipalkka, kun oli public holiday.

Aijon huomisen vuoron jälkeen lopettaa nuo siivoojan hommat. $12 tunnissa ei enää oikein nappaa. Vaikka Katjan kaa on kyllä mukava siivoilla. Huomenna aijon mennä kyllä ulos. Tänään olen ihan rättiväsynyt vaikka otin muka päikkäritkin. Mää toivon, että voisin lopettaa joka ilta siellä Gold Fishissä 1:ltä. Se ei tuntis yhtään pahalta silloin. Mää työskentelen nimittäin keskiviikosta sunnuntaihin joka viikko. 1:ltä lopetetaan pöytii tarjoilu ja sen jälkeen olen vaan blokkarina. Se asu ei nimittäin ole mikään kauheen miellyttävä siivoillessa. Yleensä olen kyllä päässyt lopettamaan ajoissa. Mää aijon kyllä pyytää, että voin vaihtaa jotain mukavempaa päälle sitten yhden jälkeen, jos ne pitää mut vielä seitä pidempään. Mun pomo on 21-vuotias aussityttö. Se on tosi kiva. Se vaikuttaa kyllä paljon vanhemmalta, musta se vois olla vaikka 28-vuotta. Se on aikaisemmin ollut baarimikkona siinä Sports Barin puolella, joka on enemmän niinQ pubi. Mun työkaveri sai vissiin potkut heti ensimmäisen illan jälkeen. Se oli 21-vuotias aussityttö kans. Mua aluksi hirvitti, kun se ehdotti, että meidän pitäis molempien laittaa tekokynnet. Me saadaan kaikki kampaajallakäynnit yms. vähentää verotksessa. Ihan kiva, jos saan hiustenpidennykset ottaa pois, mutta mää olen ihan tyytyväinen mun kynsiin. En halua laittaa tekokynsiä. Mulla tuli siitä jotenkin ihan hirveet ulkonäköpaineet. Mua teki mieli tkeä ennen ensimmäistä työpäivää. Varsinkin kun en tuntenut niitä mun työkavereita kunnolla ja koska aussitytöt yleensäkin laittaa itseään ihan liikaa. Kun olin harjoittelemassa siellä Sports Barissa, yhdellä aussitytöllä oli sulka päässä. Hirvee Tanssii Tähtien Kanssa -meininki. Lopulta mää sain varmaan eniten positiivista palautetta mun ulkonäöstä. Mää olin kuitenkin tosi yksinkertaisesti laittautunut. Mulla oli hiukset kiinni, iltameikki (koska siellä on hämärää) ja yksinkertaiset korvakorut. That's it. Musta meillä olis pitänyt olla kaikilla hiukset pois silmiltä.

Olin kyllä ekana iltana ihan hermona. Eilen olin jo tosi rentona. Se oli hyvä, koska eilinen oli kaikkein kiireisin. Monet pojat kyselee meidän työntekijöiden numeroita. Mää voin antaa numeroni, jos mulle annetaan kynä ja paperi ja saan kirjoittaa sen siihen itse, mutta mua ällöttää, kun monet ottaa kännykän esille ja sanoo: "Ok, give me your number". Se on liian ilmeistä. Mää oon kuitenkin töissä. Tähän mennessä on ollut pari söpöä, mutta ne on olleet niitä kännykän esille kaivajia.

Mää kyllä rakastan mun työtä ja se on hyvä kokemusta, jos aijon mennä baariin töihin. Ja aivan tosi hyvät rahat mää tuossa tienaan. Mää kyllä teen tuota sen puoli vuotta, jos ei vaan tuu mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.