IRC-Galleria

PolkupyöräPerjantai 31.10.2008 04:25

Kohta on halloween. Huomenna ja perjantaina on naamiasbileet. Goldfishbowl on vihdoin auki taas torstaina. Mää olen edelleen kipeänä. Mää en varmaan ole tottunut tähän ilmaan, koska olen ollut yhtäsoittoa melkein kuukauden kipeänä. Mää oon niiiin väsynyt olemaan kipeänä! Voi olla tää ressaava työtilannekin. En enää saanut vuoroja täältä hostallilta ja vuokra on vähän turhan kallis. Pitäis ettiä sitä kämppääkin... Ei ole oikein hommat hanskassa... Mutta nyt haluan oikeesti parantua.

Otin siis huulilävistyksen ja ajattelin mennä vaan nyt töihin sen kanssa. Se on kuitenkin aika naisellinen eikä mikään törkeen näköinen. Jos ne valittaa, niin sitten voin ottaa sen pois töitten ajaksi.

Ostin eilen pyörän kaveriltani Arjalta, joka asuu Bondilla. Tänään eksyinkin jo sillä. Innostuin pyöräilemään vähän liian pitkälle yhtä kivaa pikkukatua. Luulin sen menevän pohjoiseen, mutta jossain vaiheessa se kääntyikin itään. En minä voi ymmärtää, että täällä kadut ei ole silleen suorassa kuin esim Oulussa. Oli siinä kuitenkin ihan kivoja maisemia matkan varrella.

Täällä on muuten ihan mahdotonta näyttää hyvältä pyöräillessä, koska täällä on pakko käyttää kypärää. En kyllä valita, pyöräkaista on usein samalla myös bussikaista ja kulkee vilkkaiden monikaistaisien autoteiden vieressä. Mua ei ole koskaan jännittänyt ajaa pyörällä ja nyt ajoin tosi siististi, verrattuna siihen törttöilyyn, jota Suomessa harrastan. On kyllä ihan tosi kiva ajaa pyörällä.

Arja ja Arjan mies haki mut eilen niille. Arja ei tunne kauheesti paikkoja Kings Crossilla, joten sovittiin, että ne hakee mut Mäkkärin edestä Darlinhurst Roadilta, Kings Crossin pääkadulta. Siinä me törötettiin rivissä, minä ja Kings Crossin huorat, ja odotettiin kyytiä. Toiset palailivat jo keikoilta... Se Arjan mies haki mut talvellakin siitä Mäkkärin edestä niille, kun niillä oli illanistujaiset. Mulla on jostain syystä aina vähän typerä olo, kun odotan kyytiä siinä... :D

Ihana kun ei enää tarvii kävellä joka paikkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.