IRC-Galleria

Yöelämää AusseissaTorstai 11.12.2008 07:52

Aussit menee ulos ihan toisella tavalla kuin Suomalaiset. Täällä pubit muutetaan yökerhomaisiksi viikonloppuiltaisin. Niissä on tanssilattiatkin. Pojat ja tytöt ovat pukeutuneet hienosti. Nyt sellaiset 20-lukulaiset pannat töyhtöineen ja isot hiuspinnit on kuuminta hottia täällä. Pojilla on aina kauluspaidat päällä ja suorat housut jalassa. Ei missään tapauksessa farkkuja, sortseissa baariin ei pääse edes sisään. Mää ehkä haluan muuttaa tänne joskus takaisin, koska ihmiset on täällä niin kauniita. Tytöillä ehkä menee joskus mun makuun vähän överiksi, mutta pojat näyttää siltä niinQ ne olis menossa joihinkin juhliin. Ja kaikki pojat ovat oikeesti pitkiä, eikä semmosia kääpiöitä niinQ Euroopassa. Ei ne loppujen lopuksi ole kauheena paremman näköisiä kasvoiltaan kuin esim suomalaiset pojat, mutta niissä on sitä jotain. Se on ehkä se, että ne vaan hymyilee jotenkin rennommin ja ne osaa iskeä silmää silloin tällöin. Niillä flirtti tulee jotenkin luonnostaan. Hymy tekee niin paljon. Ja ulkonäkö on tärkeä.

Huumeet on täällä tulleet viimeaikoina ongelmaksi aussien yöelämässä. Monet ottaa pillerin ennen ulosmenoa. Vodka-Redbull ja Jäger-Bomb (Jägermeister shotti Redbullin kanssa) ovat myöskin tosi suosittuja juomia. Mää otin yhtenä perjantaina kaksi Vodka-Redbulia enkä pystynyt nukkuun koko yönä. Aussit tykkää oikeesti bailaa aamuun asti. Olen nyt parina aamuna kävellyt kotiin puoli seiskan maissa aamuyöstä ja Kings Cross on edelleen täynnä edellisen illan juhlijoita. Meidän baari menee kiinni kuudelta aamulla ja Alkohoin tarjoilu lopetetaan puolelta.

Pari viikkoa sitten Mansionissa ovesta alkoi yhtäkkiä lapata poliiseja. Lopulta niitä oli enemmän kuin asiakkaita, niitä oli varmaan 20 ja niillä oli koirat mukanaan. Äkkiä joku ryöstämään pankkia, kaikki kaupungin poliisit ovat Mansionissa!! Onneksi ne piti yrittäjäystävällistä mataaa profiilia...

Olen nyt parina iltana ollut meidän baarin Rsa. Uuden lain mukaan kaikissa baareissa täytyy klo22 eteenpäin olla Rsa. Rsa:n tehtävä on kysellä nuorilta ihmisiltä henkkareita ja käräyttää juovuksissa olevia ihmisiä. Rsa tulee siitä baarityöntekijöille pakollisesta kurssista nimetään Responsibe Serving of Alcohol. Mulla on paidassa kyltti, jossa lukee Rsa. Kaikki sanoo mulle, että kiva nimi sulla :D Mää tykkään ehkä olla enemmän lattialla baarissa, silloin olen paremmin tekemisissä ihmisten kanssa. Mulla on myös yhtä paljon valtaa kuin portsareilla.

Täällä on niin helppo potkia ihmiset poissa baarista. Ihmiset suhtautuukin siihen ihan erillä tavalla. Suomessa se on kamala julkinen nöyryytys, jos tulaan sanomaan, että neidin on nyt parempi lähteä kotiin. Siitä käydään käräjiä. Toki tytöt täällä valittavat siitä herkemmin, mutta pojille se on vain niin arkipäiväistä: Ne vaan ajattelee, että jos joku ulkopuolinen tulee sanomaan, että on parempi lähteä kotiin, niin silloin luultavasti on parempi lähteä kans kotiin. Tosin usein nämä samaiset pojat vaihtavat vain kapakkaa. Tai yrittävät sisään toisesta ovesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.