IRC-Galleria

Casiolove

Casiolove

☆~ You Can't Wrestle Swordfish in Tampa ~☆

Allah AkhbarMaanantai 22.04.2013 07:34

Hmnghjgf mitä edes teen hereillä enää tähän aikaa aamuyöstä? Vitutus, ahistus, masennus.. bla bla bla.. Kirjotan tätäkin tekstiä täällä silmät ristissä lähinnä itselleni, koska mulla on taas vaihteeksi niin hirvittävän huono olla.

Joka paikasta tursuu tyhjiä lupauksia ja sanojen helinää.. miks kukaan ei nykyään tarkota mitä puhuu ja on niin vaikeaa erottaa oikeaa väärästä. Onko ees mahdollista löytää tästä universumista sellaista ihmistä jolle voisi uskoutua murheet ja huolet.. En ole itsekään mikään pyhyyden perikuva.. mutta koitan edes ottaa opikseni virheistäni..

Oon herkkä ja tunteellinen, mutta haluan, että asiat sanotaan suoraan jos teen väärin tai jos jokin on pielessä, koska arvailu on perseestä :/ palautteen ansiosta voin ehkä seuraavaksi yrittää tehdä oikein tai muuttua. Sisintäni en valitettavasti voi muuttaa.. sillä se olen kuka minä todella olen.

Tälläkin hetkellä ihan järkyttävä ikävä.. eikä vain yhtä ihmistä.. oon tehnyt sen johon aiemmin en pystynyt.. ottanut yhteyttä ihmisiin.. vuorovaikutteiden vuoksi, tökkinyt kepillä jäätä :/ mutta silti tuntuu, että olen monille niille jotka minulle eniten merkitsee pelkkää ilmaa..
Tiedostan myös sen, että tämä on osittain mielen luoma illuusio, mutta koska olen pari kertaa ollut tilanteessa, jossa ympärillä on ollut joukko ihmisiä, joiden seurassa on voinut olla vaivautumatta, oma itsensä.. ei ole tarvinnut pelätä tulevansa tuomituksi mielipiteidensä perusteella, koska jokaisella on tasapuolisesti oikeus niihin.. :( kenellekään ei voi nykyään tehdä spontaania halihyökkäystä takaa.. yhh.

Takaisin huomiseen.. en halua nukkumaan koska mulla ei oo mitään odotettavaa muuta kuin ämpärin täydeltä pettymyksiä :( miksi näen asiat niin negatiivisessa valossa.. olihan lauantaikin varsin kiva päivä.. nyt ei tunnu mikään onnistuvan.

sad-mario-1.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.