IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Saako Iittalan Shelliltä rasiaa?Torstai 27.10.2005 04:18

Keskiviikko 26.10.2005

Ah. Rakas päiväkirjani. Olen elänyt jälleen tänään huonon päivän.

Niinkuin monesti aiemmin, kaikki alkoi siitä kun heräsin. Päiväni oli pilalla. Myöhästyin jälleen koulun tarjoamalta aamiaiselta ja ehdin syödä vain puolet vatsani aamun ravintosuosituksesta. Jälleen yliopiston luennolle ja arvatkaapa vaan, että kiinnostiko. No ei! Sitä jaarittelua kuuntelin puoleen päivään ja menin syömään, niin eiköhän siellä ollut ruokana jotain p*rkeleen kalapihvejä. Marssin ATK-luokkaan katselemaan tunniksi toisten irkkaajien päiväkirjoja. Epätoivoista? Kyllä.

Iltapäivällä jaksoin olla mukana luennolla. Edellisenä iltana jätin lompakkoni elokuvateatteriin ja sekin piti hakea omaan taskuun. Onneksi pääomani on autonlainan takia vielä sata vuotta miinuksella, joten kukaan ei minusta pääse hyötymään. Paitsi verottaja.

Takaisin asiaan. Kävin pankissa ja kävin myös eiliseen tapaan Attilassa vain todetakseni, että kurssikirja, jota tarvitsisin on ylivarattu. Tämän jälkeen ajoin kesärenkailla Hämeenlinnaan tuossa karmeassa kelissä, joka ulkona vallitsee. Hämeenlinnan Prisman pihalla on McDonald's (mainos) ja hain sieltä pari Happy Meal-hampurilaista syötäväksi. BluePunto tuli hakemaan minua sinisellä Puntollaan ja jatkoimme yhdessä matkaa kohti Vantaata. Tänä iltana Sportti oli voittava.

Ja paskat! Ei ollut. Sport otti aneemisen esityksen jälkeen kuokkaan kotijoukkueelta numeroin 3-1. Tuomari oli kakka, mutta sitäkin heikompi oli vierailevien tähtien esitys kentällä. Ihmeellistä hätäilyä maalipaikoissa vaikka peliä hallitaan kyllä. No tää on mun hokkey Sport. Eipä ole ensimmäinen kerta. Eikä viimeinenkään.

Vantaalta lähdimme sitten Punton kanssa kohti Hämeenlinnaa ja sieltä jatkoin arktisissa olosuhteissa kohti Tamperetta. 3-tiellä oli yksi täysperävaunullinen rekka lähtenyt heittelehtimään ja lopulta koko komeus oli jäänyt tien penkkaan. Pysähdyin myös Iittalan Shellille. Erittäin perus-shelli, jossa muutama teinipissis hakkasi photoplaytä ja heidän persettään vieressä tiiraili kolme amis-teiniä. Käviköhän pojilla flaksi? Noiden perseiden takia minäkin voisin muuttaa asumaan johonkin niin kertakaikkisen ällöttävään paikkaan kuin Iittala. No onhan siellä Shell ja Iittalan lasitehdas. Ja moottoritie, jota pitkin sieltä pääsee niin nopeasti pois, kun apina-Datsunista vaan irti lähtee.

Matkalla oli vielä yksi kolari ja olin takaisin koululla. Luulin, että menetän jotkut suuret bileet kun olen poissa ja yritin hiukan kiirehtiä, jotta ehtisin mukaan bailaamaan, mutta saapuessani asuntolalle koin järkytyksen. Meno oli kuin tiistai-illan jumalanpalveluksessa ja alkoi vituttamaan. Menin Pubiin ja kiskaisin yhden Tequilan naamariin. Nyt olen ATK-luokassa ja hakkaan nuppiin Golden Capin (GC) Classic-omenasiideriä. Kirjoittelen nyt siis myös IRC-gallerian päiväkirjaani. Epätoivoista? Kyllä. Vituttaako? No arvaa.

Terkkuja niille kissoille Iittalan Shellillä ja niille parille kissalle siinä mustassa Citroenissä, jonka viereen Passatini ajoin Hämeenlinnan Prisman parkkipaikalla 16.47.

Poistun nauttimaan alkoholin saloista..

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.