IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Poroja ja pikkujouluja.Perjantai 28.10.2005 11:50

Olen syvästi murtunut siitä tavasta kuinka unohdin kirjoittaa eilen päiväkirjaani mitään täytettä. Mikä minuun meni, sitä tiedä en, mutta olen kovin onnellinen. Ah. Riimitti kivasti.
Torstai/perjantai-aamu 27.-28.10.2005

Eilen myöhästyin tapani mukaan aamiaiselta, kuuntelin aamupäivän media-analyysiä ja iltapäivän hinkkasin tattia asuntolassa. Illalla menin karaokeen ja kuuntelin kauniita esityksiä (Laura) ja hieman vähemmän kauniita esityksiä (Juakko). Anteeksi. Hyvin sää vedit.. =)

Hakkasimme kauniimman sukupuolen edustajan kanssa sitten biljardia pilkkuun saakka ja lopulta marssin kylmässä yössä takaisin asuntolaan ja menin nukkumaan. Täällä suunnitellaan kovasti eri linjojen ja porukoiden pikkujouluja. Koulullakin on omansa, johon minä en valitettavasti aio osallistua. Syy löytyy, kun katsoo Mestiksen sarjaohjelmaa: Sport-Hermes. Aikoinaan jätin menemättä rippikouluun, kun ilmoittautumispäivänä oli 1.divisioonan ottelu Sport-Kärpät. No j*malauta en varmaan mene, jos kerran näin typerän päivän valitsivat ilmoittautumisille. Täts it.

Palatakseni aiheeseen eli pikkujouluihin, niin päätimme sitten porukalla pitää ennen joululomaa asuntolan, eli Kipinän jouluaaton. Hommataan kuusi, lahjoja, kinkku jne.jne. Ja yksi saa juoda viinaa ja leikkiä isää, joka ensin hakkaa mutsin ja lapset ja lopulta panee muijaa ympäripäissään vällyjen välissä. Myös joulupukki on kännissä. Luonnollisesti.

Viimeisenä ja kenties vähäisimpänä (pieni kun on) Kipinän maskotille, Arthur-koiralle, laitetaan tietenkin sarvet päähän ja hänestä tehdään poro. Kuva koirasta löytyy galleriastani.

Tänään pääsen sitten kotiin, eli Vaasaan. Juakko lähtee mukaan ja huomenna valloitamme kaikki Vaasan tanssilattiat 70-luvun loistavalla esityksellä.. Or maybe not..

Sport teki sitten sen, mihin en olisi edes heidän kyenneen. Kävi Turussa ottamassa pataan 9-1. Oletteko te nyt h*lvetin ylpeitä eller hur? Ei voi olla totta, että jengi pelailee kotkapaidassa puolivaloilla. Ei vain voi. Toivottavasti edes hävettää..!!! No lauantaina Hokki kotona ja silloin porot saa kyytiä.

Nyt ehdin ajoissa aamiaiselle. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla. hip hip hurraa!

Kunnioittaen,

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.