IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Apua Virtasessani on kärpänen!Sunnuntai 30.10.2005 06:23

Lauantai 29.10.

Anteeksi tuhannet lukijani kun en ole täydentänyt päiväkirjaani aiemmin. Olen hieman juopunut tällä hetkellä kirjoittaessani tätä tekstiä. Baari-ilta on ohi ja tänään(kään) en saanut tapettua itseäni viinalla. Päivä alkoi loistavasti. Heräsin klo.11.30 ja kirjoitin 14.30 asti eilen tehtyä haastattelua. Siinähän se päivä sitten jo olikin. Neljältä lähdimme Juakon kanssa katsomaan Sportin peliä ja voi taivas kuinka ihanaa se olikaan. Voitto tuli himaan 6-2. Hienoa ukot.

Kuuma peli ja tuomari oli aivan perseestä. Suoraniemeltä lyötiin poikkarilla viisi legoa suusta. Ei jäähyä. Sellainenkin vitsaus nähtiin, että kesken pelin tuli palohälytys ja kaikki 2100 katsojaa ulkoistettiin hallista. Olo oli kuin paperityöntekijöillä Stora Enson tehtailla. Myös pelaajat siirtyivät ulos. Kun kärähtäneet pizzat oli saatu rajattua palokunnan toimesta pois, niin peli jatkui. Tosin Kajaanin runkkuporot eivät kentälle suvainneet tulla lähes kymmeneen minuuttiin ja kun he sitten vaivautuivat kehiin, niin buuauskonsertti oli taattua RA-laatua.

Matsin jälkeen kävimme jälkipeleissä ja en voi käsittää sellaista asiaa, että kuinka voi olla mahdollista kuulla näin paljon paskaa voitetun ottelun jälkeen. Nämä henkilöt, jotka eivät koskaan ole urheilua harrastaneet eivät selkeästikään ymmärrä mitä tarkoittaa eteenpäin katsominen ja edellisen ottelun unohtaminen. Yksikin jamppa kysyi ympäripäissään, että kun Sportilla on hirveä maalinteko-ongelma ja maaleja tehdään aivan liian vähän. Eikö kuusi maalia riitä? Kysynpähän vain.

Jälkipelien jälkeen lähdimme käymään kotona. Söimme sisäfilettä ja sen jälkeen hengailimme kämpillä jonkun aikaa, kunnes alkoi baarikierroksemme niukalla budjetilla. Ensin suunnaksi Potero. En pitänyt paikasta musiikkia lukuunottamatta. Poterosta matka jatkui omaan suosikkiravintolaani, eli El Gringoon. Siellä yksi Virtanen ja matka jatkui yläkertaan Fontanaan, jossa vietimme Juakon kanssa loppuillan kavereita moikkaillen ja paskaa jauhaen.

Tuli siinä nähtyä myös muutama kaunis naispuolinen henkilö, mutta kuten aiemmin sanoin, niin luulen ihastuneeni yhteen ihmiseen.. tiedä sitten olenko. Silti ajattelen häntä lähes kokoajan. Enkä kyllä muutenkaan etsi ravintoloista muijia, vaan nautin ihan yleisestä hengailusta ja tuttujen näkemisestä. Yhden illan jutut tai tarpeeton tuntemattoman perseessä hinkkaaminen ei ole aivan mun tyyliä.

Päivän saldo taisi olla yksi tai kaksi tequilaa ja muutama Virtanen.

Jäi vain harmittamaan kun näin ihan loppuillasta yhden lyhyehkön ruskeasilmäisen tummatukkaisen ja erittäin viehättävän tytön tanssilattian reunassa ja hän oli aika surullisen oloinen. Mietin, että josko menisin kysymään, että onko kaikki hyvin. Siihen en kuitenkaan kyennyt ja nyt harmittaa, että jos häntä oikeasti vaivasi joku asia. Toivottavasti kaikki on kuitenkin ok.

Väsyttää muuten ihan sikana nyt.

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.