IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Aloha HavaijiSunnuntai 30.10.2005 16:13

Otsikon sarja on muuten paskin sarja kaikista jenkkisarjoista sitten Gaywatchin. Päätin kirjoittaa tänään tällaisen spesiaalipätkän päiväkirjaani vaikka tätä tuskin kukaan lukee. Pääsenpä ainakin kirjoittamaan.

Mitäpä tässä oikeastaan kirjoittelisin. Olenko ainut ihminen, jolla on joskus jotain ajatuksia tai tunteita, joista ei voi tai ei pysty kertomaan kenellekkään. Yleensä nämä asiat pätevät tunteisiin. Tunteisiin muita ihmisiä kohtaan. Itselläni on tällainen tilanne oikeastaan juuri nyt.

Sunnuntai ei ole hyvä päivä tällaiselle avautumiselle, vaan oikeastaan harrastan näitä vain keskiviikon ja torstain välisenä yönä baarista ulostumisen jälkeen. Ihan karmeeta poraamista. Joku sanoisi, että tällaisesta poraamisesta tulee pää kipeäksi. Tämä henkilö tunnistakoot itse itsensä tekstistä. =)

Parin viikon päästä pääsee Ylläkselle. Mä rakastan Ylläksessä kaikkea. Matkaa ja matkamusiikkia, johon kuuluu Yö, Leevi and the leavings ja Maija Vilkkumaa. Sitä kun pääsee omalle mökille, jossa on lämmöt päällä, takkatulesta, niistä kahdesta kyyhkysestä takan reunalla, lämpöä, ulkona olevaa kylmyyttä, hiljaisuutta ja rentoutumista. Seuraavana aamuna heräämistä, rinteenseen pääsyä, laskettelua, Atomicin suksia. Ylläs on ykkönen. Aina ja ikuisesti. Ylläs on vain sellainen paikka, että yksin sinne ei ole kiva lähteä. Ei edes rinteeseen.

Mun systerillä on synttärit ja mummat ja paapat tuli tänne. Tuo Juakko on hakannut toisella koneella kans galleriassa ja tuhonnut jonkun Peltosalmelaisen kaunottaren tulevaisuuden älykkyydellään. Telkkarista tulee Simpsonit.

Lähdetään tänään takaisin Ylöjärvelle. Ehkä tämä outo tilanne tunne-elämässäkin helpottaa jossain kohdassa. Tai sitten ei.

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.