IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Maanantai. Mikä ihana päivä.Tiistai 01.11.2005 00:25

31.10.2005 Maanantai

Se oli sitten kuukauden viimeinen päivä. Ihan kiva päivä etten sanoisi. Nukuin tasan yhdeksään, menin aamupuurolle koulun ruokalaan ja sieltä takaisin asuntolaan laskemaan lampaita. Kävin tosin pikaisesti Irc-galleriassa haistelemassa menoa. Nukuin puoli yhteen. Tuskaisen heräämisen ja aivojen reboottaamisen jälkeen siirryin syömään ja tunnille.

Koululla oli puhumassa Aku Syrjä Akun Tehtaalta. Ihan jees-tyyppi ja hyvää asiaa kyllä pisti tulemaan. Ainut vaan, että allekirjoittanutta kiinnostaa tuottaminen just yhtä paljon kuin homoa mutsinsa tissit. Kahvin jälkeen lähdimme Sarin ja Juakon kanssa Tampereelle katselemaan mahdollisia pukuja Halloween-juhliimme keskiviikoksi. Itse aion pukeutua joko hame päällä olevaksi naispoliisiksi, jolla on semmoset seksikkäät sukkahousut jalassa, tai sitten vaihtoehtoisesti Batmanista tutuksi Jokeriksi. Jälkimmäinen olisi ehkä minulle henkilönä sopivampi, mutta toisaalta en voi olla ajattelematta niitä kanssaopiskelijoita, joiden elämää voisin järkyttää nostelemalla hiukan hameen helmaa ylös. Haha. Oksettaako?

Nyt tuli juuri aivan hirveä lauma kirjoitusvirheitä peräkkäin. Mikä h*lvetti minua vaivaa. Sormet eivät löydä ollenkaan nyt oikeille näppäimille. Ei vittu! Mä sekoon ihan just. Oikeesti. Juakko näyttelee seksikkäiden pikkupillujen kuvia netistä. Voisi sitä huonomminkin maanantaita viettää. Ainut vaan, että en ole ihan sitä tyyppiä. No ei ole Juakkokaan. Ollaan molemmat ihan kilttejä poikia, jotka juuri kävivät Ylöjärven R-Kioskilla ostamassa Pepelakua, Tervasisuja ja litran rasvatonta maitoa. Matka sujui kivasti kuunnellessa Roxettea.

Päätin tänään viettää lyhennetyn työviikon ja lähden jo torstaina kotiin kun Sportillakin on peli. Ihanaa. Kaksi peliä samalle viikonlopulle. Opintotuetkin tulevat tilille, joten voin huoletta lähteä bilettämään lauantaina matsin jälkeen. Nyt hoidan tuon kotisivun päivityksen kuntoon.

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.