IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Uusi kuva uusi kuukausiKeskiviikko 02.11.2005 01:43

Heipähei kaikki ihqut pihqut kaverit.. Tänään oli hauska päivä, niinkö oletuskuvastakin näkyy.. Sekoiltiin Juakon kans aamupäivällä luennolla ja sit mentiin Tampereelle. Oon kirjottanu tänään ainakin 10 A4-arkillista tekstiä ja nyt alkaa väsyttää. Iha kivaa oli joo.

Mun ihqun haastattelun eka osa julkaistiin tänään. Tosi poks. Oon myös saanu yhen suuremman megaluokan kokouksen järjestettyä. Oon ollu siis T-O-D-E-L-L-A reipas. Sit autoin yht. kivaa tyttööki äskö. Aatelkaa. Sit se katto mua ja mä katoin sitä sit mä kävin vessas ja sit.. No mä tulin kyl tähän oikeestaan.

Käytiin Juakon kans tänään nääsvillessä.. Ostettiin Juakon kans (mä maksoin. Porvarinuori kun olen. Juakko kantoi. Taitaa olla kristillisdemokraatti) meidän huomiset Halloween-puvut. Oli niin ihqupuku et käytän sitä varmasti koko ens viikon. Ainaki sitä hattuu. Laitan huomenna tai ylihuomenna kuvan siit.. Siis ihana..

Luin tänään P2:sen tenttiin ja sanonpa vaan, että jos luulette viestinnän opiskelun yliopistossa olevan helppoa, niin käykääpä kirjastossa vilkaisemassa Jussi Seppäsen kirjaa Katseen voima: Kohti visuaalista lukutaitoa. Ei jumalauta! Tämän daijun polla sekosi täysin 23 sivun jälkeen.

Siteeraan tähän lopuksi meille tänään esitelmöidyn P.Mustapää-runopäivien päätähteä, eli P.Mustapää-runoa. Tämä on siis katkelma runosta Laulu.

Tein lasinkuultavan laulun.
Joko huomaat, tajuat:
se vaimentaen vahvistaa
suven äänet ihanat,
veden solinan, airojen kohahtelun
ja suhinan kaislikon.
Olet kaunein minkä tiedän,
olet kaunein mitä on.

P.Mustapää-nimimerkin takaa löytyy herra nimeltä Martti Haavio. Hän on syntynyt aikoinaan Temmeksessä. vuonna 1899. Martti Haavio pohti useissa runoissaan kysymystä onko rakkaus mahdollista vanhana. Näitä pohdintoja innoitti hänen Aale-vaimonsa. Näitä runoja Haavio ei kuitenkaan julkaissut omalla nimellään vaan nimimerkin P.Mustapää suojassa. Nimen hän oli keksinyt ollessaan Virossa ensimmäistä kertaa. Nimi on peräisin Toompean mäellä on Mustapäiden talona tunnetusta rakennuksesta. Nimimerkki säilyi salaisuutena kunnes Olavi Paavolainen meni paljastamaan sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.