IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Onks välii vaik pettää?Perjantai 04.11.2005 01:54

Niin siinäpä kysymys. Itse tulin jälleen tämän kysymyksen eteen tänään. Tuttujen kautta. Omakohtaistakin kokemusta aiheesta löytyy. Itse en pystyisi seurustelukumppaniani pettämään. Minusta ei vain olisi siihen. Miten joku kehtaa pettää? Miksi ihmiset ovat niin helvetin petollisia nykymaailmassa? Miksi toinen ihminen haluaa tietoisesti hakeutua tilanteeseen, josta tietää kumppaninsa kärsivän? Lisäksi kaikki omantunnon tuskat jne. Kaikkein pahinta on tietenkin se, että jos ei tunne mitään omantunnon tuskia pettämisestä.

Mikä nykyihmisiä oikein vaivaa? Täysi välinpitämättömyys toisia kohtaan parisuhteissa on oikeasti nykypäivää ja juuri mikään suhde tai liitto ei, joka näyttää päällisinpuolin olevan ehjä, ei sitä oikeasti olekaan. Tästä nyt on turha syyttää ainoastaan miehiä. Yhtälailla naisetkin pettävät. Kuka nainen antaa rasiaa varatulle miehelle? Taitaa olla todella epätoivoinen tai puutteessa. Kuka varattu nainen sitten antaa itsensä vieraan miehen syleilyyn? Joku pelle sanoisi tähän, että mies ei kykene edes naistaan tyydyttämään. No siis jumalauta eihän se näin päin mene? Jos joku osa ei miellytä --> se häiritsee sinua --> Et pysty elämään sen kanssa --> Jätät hänet. Ei niin, että ei miellytä --> Se häiritsee sinua --> Sinä tarvitset sitä --> Sinä otat sitä --> Sinä jäät kiinni --> Hän jättää sinut/antaa anteeksi.

Toisaalta en myöskään pysty ymmärtämään ihan tätä anteeksiantamistakaan. Itsekin yritin jossain vaiheessa antaa anteeksi, mutta nyt vuosi on mennyt enkä ole siihen kyennyt vieläkään. Katselin Dr. Philiä aiemmin tällä viikolla ja siinä aiheena oli juuri tämä anteeksiantaminen. Dr. Phil sanoi luultavasti ensimmäistä kertaa elämässään jotain fiksua. Nimittäin tästä luottamuksen takaisin saamisesta. Hän sanoi, että "Sinun täytyy olla avoin, sinun täytyy kertoa tekemisistäsi, hän ei saa koskaan jäädä miettimään jotain tekojasi, hän ei koskaan saa ajatella että et kerro hänelle kaikkea.. jne."

Itselläni naksahti homma lopulta kertomatta jättämiseen. Kun kysyin kymmenettä kertaa, niin silloin saatoin saada vastauksen, mutta minulle ja luottamukselleni se oli liian myöhäistä. Sitä luottamusta hän ei koskaan saanut ansaittua takaisin, eikä luultavasti koskaan tule saamaankaan. Mietin asiaa edelleen joskus. Omalta kannaltani asiasta tekee vaikeamman vielä se, että toinen osapuoli oli paras kaverini, johon luotin kuin vuoreen. Oltiin kuitenkin ehditty kokea paljon yhdessä. Tämän henkilön kanssa täytyy edelleen olla tekemisissä, joten väkisinkin sitä on pärjättävä. Tosin se muistuttaa aina tapahtumista. Joka kerta.

Jätetään päiväkirjan täyttäminen tältä päivältä väliin. Kirjoittelen huomenna aamulla kun on vapaatakin. Olen taas kotona Vaasassa. Sport voitti Salamat muutama tunti sitten 7-0. Ihanat fiilikset pelistä. Mun suosikkipelaaja Chris Allen kyykytti Timo Pieninkeroisen kahdella iskulla. Olen pähkinöissä. Huomenna aamulla täytyy viedä pikkuveli kouluun. Täytyyhän sitä nuoremmista siskoista huolta pitää edelleen.

-Zäk-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.