IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Elämä on..Sunnuntai 06.11.2005 23:55

Katselen tässä jenkkien tekemää MTV-ohjelmaa (Viva la bam) Suomesta. Haha. Just extreme duudsonit tuli hakemaan paria tyyppiä liekkiautolla Helsinki-Vantaalta. Hyvää settiä. Hauskaa katsella. Mä oon tänään kaksi kertaa ollut kirjoittamassa asiaa päiväkirjaan, mutta molemmilla kerroilla ajatellut, että eipä ketään taida kiinnostaa. Toisaalta on hyvä jos näitä ei kukaan lue, niin saa avautua itsekseen.

Mulle on iskeny syysmasennus. Tai ainakin mä luulen niin. Kelatkaa. Mulle. Maailman positiivisimmalle ja rennoimmalle tyypille. Tai en tiiä. Ainakin mä aattelin et pihalla on pimeetä ja sit aattelin et mua väsyttää. Kyllähän se vähän depressiiviseltä kuulostaa. V*ttu huomenna pitää palauttaa kirja. En muistanu sitä viime viikolla.. V*ttu.. Just katoin tuota kalenteria ja huomasin sen.. Argh! Kuinka mä selviän tästä? Ehkä palauttamalla sen kirjan..

Juakolle terkkui. Nyt soi: Scooter - Shake That
Seuraavaksi soi: Village People - YMCA
Listalla myös: Depeche Mode

Olen käytännössä koko perkeleen päivän maannut tässä olohuoneen sohvalla tekemättä mitään. Ja niin paljon piti tehdä. Saamattomuus vaivaa. Pitäisi saada luettua, mutta ei siitäkään oikein meinaa tulla mitään. Onneksi on yö aikaa ja kirja vieressä. Toisaalta mua helpottaa se tieto päässäni, että tiedän edes jotain aiheesta ja olen hiukan perissä media-analyysistä. Toisaalta tuo otsikko on aika kattava, että kysymykset voi olla ihan mitä vaan.

Huomenna takas Ylöjärvelle. Mulla onki jo ikävä Juakkoa. Vitsi mikä ohjelma muuten tämä Viva la bam. Suosittelen, että katsotte joskus. Ihan täyttä sekoilua..

Mutta kyllä mä oon jotain järkevääkin saanut tänään aikaiseksi. Nimittäin olen saanut pari koneellista vaatteita pyykättyä..
-zäk-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.