IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Imee ku huora mäkkärin pirtelöäMaanantai 07.11.2005 21:37

Ensinnäkin. Onhan tää kiva kun on tullu tämmönen lisäominaisuus, et teksti näkyy vaan kaveriryhmässä oleville. Taitaa tulla joskus käyttöä. Kirjoittaa julkiselle puolelle kaikenlaista paskaa ja totuuden kavereille. Oon tehny taas comabackin Ylöjärvelle ja tulin just Juakon kans Tampereelta.

Hauska juttu kun marssin tänään ruokalaan. Kysyin luokkatoveriltani Artulta, että mitäs meillä on tänään koulussa. Siihen Arttu vastasi, että luentokuulustelu. Siitähän se riemu repesi. Kuulin siis edessä olevasta luentokuulustelusta puoli tuntia ennen h-hetkeä. Tämä ei silleen tuottanut allekirjoittaneelle mitään suurempia ongelmia. Olen aina focusoitunut vallitsevaan tilanteeseen ja suoriutunut siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Istuin siellä tunnin ja kirjoitin esimerkit Matti Nykäsestä. Olisi siitä ollut vitonenkin saatavilla, mutta kylmiltään uskoisin sieltä tulevan arvosanaksi 3. Elämä on. Pitäis viedä tuo mun rakas Passat Variant katsastettavaksi. Talvirenkaita en ole vielä vaihtanut, enkä ainakaan tällä viikolla edes vaihda. Opintotuet tuli tilille viime viikolla. Täytyy koittaa elää säästeliäästi. Itse tässä olen kelaillut mahdollisuutta lähteä illalla Tampereelle siihen Hämeenkadulla olevaan urheilubaariin katsomaan Valioliigapeliä Bolton-Tottenham. Olen kova Tottenhamin kannattaja, joten se kuulostaisi erittäin pätevältä tavalta viettää maanantai-iltaa.

Tämä viikko on koulussa aika löysä, joten voi tehdä vähän kaikkea muutakin. Toisaalta ei ole hirveesti mitään mitä pitäisi tehdä, joten varmaankin pitää taas tuon Juakon kans viettää aikaa. Sit meillä on aika kovia epävarmuustekijöitä koskien tätä viikkoa. Nimittäin karaoke. Itse elin siinä olettamuksessa, että karaoke on nyt tällä viikolla, mut Juakko sanoi kuulleensa et sitä ei olekaan. Ei karaokea? Miten me tästä oikeen sit selvitään.

Meidän koulu on alkanut nyt kerhoistumaan. Kaikki pyörii omissa piireissään ja alkanut sellainen typerä supattelu toisten selän takana on kauhistuttavasti vallannut campuksemme. Vähän harmittaa sinänsä.. Itse en haluaisi tällaiselle linjalle lähteä. Mä laitan lisää kuvia meidän Halloweeneista.

-Jaska-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.