IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Faijas ei olluTorstai 10.11.2005 20:23

Heippa taas.. Sportilla ei oo viikonloppuna pelii, mut se ei menoo haittaa. Meen perjantaina Vaasassa nauttimaan alkoholin saloista. Luultavasti Gringoon. Lauantaina sit räjähtää. Lähetään kavereiden kans Jeppikseen kuppilaan. Sotasuunnitelmaa suunnitellaan kovasti tässä. Luultavasti mennään meidän kämpille sinne, sit haen kaupasta porukalle ruuat, kokkaan, syödään, juodaan, juodaan, juodaan.. niin ja juodaan. Sit mennään nauttimaan iltaelämästä.. Ihan ok. reissu siis luvassa.

Mitäs tänään tapahtui.. Menin eilen illalla aika aikasin nukkumaan ja se oli hyvä päätös. En siis alkanutkaan juomaan enää kalsarikännejä. Aamulla nousin enemmän (tai siis vähemmän) virkeänä ja katselin piirrettyjä ihan horroksessa. Siinä oli joku nalle kait.. sit..öö..Jotain siin puhuttiin oikeesta ja väärästä..EI VOI MUISTAA!

Aamupalan jälkeen menin tunnille, pyörin netissä ja luin lehteä. Ruokkiksella heitin Juakon ensiapuun. Sillä on polvi kakkana. Sit takas koululle, tunnille ja hain sen invalidin pois supparin pihalta. Ei siis sittarin.. Nyt oon tässä koko illan sitten harrastellut futista itsekseni, syönyt, käynyt puntilla (Kyllä. Kävin siellä nopeesti) ja sit venyin tänne atk-luokkaan säätään kaikkee ja jauhaan p*skaa kavereiden kans. Pitäis lukea maanantain tenttiin, mut pahalta näyttää.. Ei vois paljoa napata.

Sunnuntaina on isänpäivä. Pitää käydä hakemassa jotain sille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.