IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Unelmien sielumessuPerjantai 28.04.2006 03:52

En oikeastaan tiedä mitä tästä päivästä sanoisin. Olin taas tunnin lenkillä.

Päivän suurin saavutus oli kuitenkin se, että korkkasin tänään tuon koulun nurmikentän Laurin kanssa jalkapallon merkeissä. Näköjään paska on paskaa, eikä se talvessa kehity. Olen kyllä semmonen lasijalka, että olisi parempi pysyä kaukana lajista jalkapallo, mutta veri on se joka vetää kohti nurmikenttiä. Äsken kävin heittämässä Fiiusedalle kännykän laturin huoltoasemalle ja join sen kanssa kaakaota. Tai se joi kahvia. Kiva nähdä välillä jotain omilta kotikonnuilta olevaakin porukkaa täällä, ettei tarvitse hajota. No ei mua edes vois hajottaa.


Sitten päivän laulu:Tiktak - Sua en voi unohtaa

On vuodet paikallaan ja hiljainen on maa.
Joka aamu ilman sua on vaikee aloittaa.
Sun kahvikupista, jäi pöytään muistoja.
Sua en voi unohtaa.

Ja jokainen päivä, saa mut muistamaan.
Jokainen ääni saa mut toivomaan.
Ja niinhän sanotaan, voi usko voimallaan,
siirtää vuoria.

Sua en voi unohtaa.

Mä meen, yksin nukkumaan.
Jätän lampun palamaan.
Kauniit muistot sinusta, mua pitää valveilla.
Sä piirsit sormilla,
mun selkään kuvia.

Sua en voi unohtaa.

Kun jokainen päivä, saa mut muistamaan.
Jokainen ääni saa mut toivomaan.
Ja niinhän sanotaan, voi usko voimallaan,
siirtää vuoria.

Sua en voi unohtaa.
Hyvää yötä kaikille,


Casti

Wallu Valpio ja Mit Vit-kärryt.Torstai 27.04.2006 02:47

Oltiin Juakon kans laivalla. Tai samassa hytissä oli mun Voionmaan kämppis Lauri ja hänen kihlattunsa Heidi, mutta Juakon kans siellä pörrättiin lähinnä yhdessä. Heti kun Tax-free aukesi, niin menimme sinne ja ostimme tarpeellisen määrän viinaa ja muuta kivaa. Sen verran tuli laskua kerrytettyä, että saimme Juakon kanssa uuden, ilmaisen laivamatkan. Mutta viitsiikö sinne edes lähteä, jos siltä matkalta puuttuu se palapelin palanen, joka teki matkasta sellaisen kuin se oli. Ja nyt en puhu Laurin sammumisesta yläpedille yöllä tai Juakon korvia hivelevästä tulkinnasta Uniklubin kappaleesta "Rakkautta ja piikkilankaa".

Ekana iltana syötiin buffet tyhjäksi, kiskottiin viinaa, kuunneltiin kara-åkea, kiskottiin lisää viinaa, puhuttiin paskaa, bailattiin, pelleiltiin, viinaa jne. Sitten vedettiin Sky Barissa ehkä maailman parhaat läpät. Kysynkin Juakko, kuinka pitkälle sinä olet heittänyt keihästä? Mä tunnen Janne Ahosen. Tottakai tunnen, koska olen mäkihyppääjä ja kaikki mäkihyppääjät tuntevat Janne Ahosen.

Sit jossain kohdassa mentiin käytävälle istuskelemaan ja kuten valokuvat todistavat, paikalle tuli myös kaksi kättä ja matkapuhelin. Kuka ne omistaa? Haluaako joku myöntää?

Otettiin kuvia ja mentiin nukkumaan (sammuttiin hyttiin). Sit katsoin ikkunasta joskus kahdeksalta: Ai Tukholma? Ei tänään.. Jatkoin unia ja mulla oli hirveä krapula. Sit jossain kohdassa päätin, et minähän en krapulaa pode ja menin laivan kannelle ottamaan ruotsalaista aurinkoa egot päässä ja mukana 0,75l Eviania. Siinä mä jotain pari tuntia sit hengasin ja johan olo parani. En silti uskaltanut syödä mitään ennenkuin vasta yhdeksän jälkeen illalla Laitilan Shellillä.

Siinä sitten hengailtiin koko päivä ja kuuntelin Juakon versioita muuten niin hienoista kappaleista. Repeilin, häpesin ja kuvasin tätä tapahtumaa, jonka ainakin se yksi mummo siinä eturivissa muistanee lopun ikäänsä. Jostain kumman syystä Wallu Valpio ei lupauksestaan huolimatta päästänyt Juakkoa enää uudelleen estradille illan finaalissa. Syitä oli kaksi. Jone Nikulan sanoin "Jos laulaa Uniklubia, putoaa varmasti". Toinen syy oli se, että Juakko yksinkertaisesti unohdettiin, sillä hän piti matalaa profiilia koko karsintojen ajan.

Sit pian finaalin jälkeen laiva olikin rannassa ja lähdin kohti kotia, eli Vaasaa. Olin parina päivänä töissä auttamassa, minkä pystyin, jaksoin, kerkesin. Selkä on nyt niin h*lvetin jumissa, ettei mitään jakoa. Olen ollut myös reipas ja tätä iltaa lukuunottamatta lenkkeillyt joka ilta runsaasti. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue.

Nyt mä hengailen pari päivää täällä koululla ja lauantaina haen pikkuveljen Haminasta. Kaveri työnsi naamansa sitten RUK:iin. Kivat sille. Hajoa aamuihin!

Mitäs mä huomenna teen? En mitään? Mitäs mä perjantaina teen? Toivottavasti jotain semmoista, mikä ei unohdu ehkä koskaan. Kai.

Illan elokuva:
Sekaisin Marista?Rakkaudella kaikille. Varsinkin maailman ihanimmalle Wirrnille,

Casti

PS: Anteeksi Dinnu, kun mä en oo jutellu sun kans viime aikoina tarpeeksi. Ehkä meille sopisi laulu päivänsäteestä ja menninkäisestä.. Oot silti maailman paras ja ahkerin baarimikko!
[00:00] * Vaasa Top Today: 1. Casti(2626) 2. Fiiuseta(1995) 3. Niiskutti(1371) 4. SarkkaRT(1045) 5. syysangel(823) 6. JepsJeps(706) 7. Tiiceri(663) 8. LustmOrd(542) 9. Bor_Ed(434) 10. Bestra(418)

Sportinkin kausi päättyi sitten..Sunnuntai 09.04.2006 23:42

Kommentoin tätä vain

"Now you gonna believe us, and now you gonna believe us, and now you gonna believe uuuuuus! We love you anyway. We love you anyway! we love you anyway! Now you gonna believe us.."

Nyysin kankyltäLauantai 08.04.2006 17:08

Vastaa kysymyksiin biisien nimillä.

Missä asut:

Tilkkutäkki: Tuure Kilpeläinen - Tie on pitkä ja pölyinen

Kuvaile ensirakkauttasi:

Limp Bizkit - Behind the blue eyes

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi:

Shaggy - Something different

Mikä on haasteesi:

Juice Leskinen - Ei elämästä selviä hengissä

Ketkä ovat ystäviäsi:

Samuli Edelmann - Karavaanari

Kuvaile ulkonäköäsi:

Rölli - Usvametsän neito

Mitä teit viime yönä:

OAR - Grazy game of poker

Mikä on elämäsi tavoite:

Klamydia - Tätä elämäni oli

Milloin harrastat seksiä:

Tracy Chapman - In the dark

Miten haluat kuolla:

Natalie Imbruglia - While You're sleeping

Mitä sanot vanhemmillesi:

Soul Central - I need you now

Missä vietät aikaasi:

Roxette - Spending my time

Mitä ajattelet yhteiskunnasta:

Mew - Behind the drapes

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi:

Sugababes - Too lost in you
jeef Buckley - Lost highway

Mikä on selityksesi kaikelle:

Green day - Boulevard of broken dreams

Mitä ajattelet perjantaisin:

Black eyed peas - Where is the love

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia:

Gwen Stefani - What are you waiting for
Audioslave - What you are
Unkle - What you are to me

Mikä on lempivärisi:

Chris De Burgh - Lady in red
Basement Jaxx - Red Alert

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille:

Green Day - Time of your life

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt:

Bangles - Eternal Flame (Ja ne sanat sieltä..)

Kuvaile parasta ystävääsi:

Klamydia - Hullujen kuningas

Mitä on sänkysi alla:

Klamydia - Satu the teinihoro

Mikä on ollut suurin saavutuksesi:

Klamydia - Vaatteet pois

Mihin menet häämatkalle:

Klamydia - Saksaan

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi:

Oasis - All around the world

Missä olisit mieluiten juuri nyt:

Beyonce - Be with you
Jessica Simpson - With you
Avril Lavigne - I'm with you

Mun matkapäiväkirjaKeskiviikko 05.04.2006 02:46

Teen kans päiväkirjan oman versioni kun Puntokin teki. Kaikki jotka lukee oikeesti koko stoorin läpi, niin kuittaus loppuun kiitos :D


Torstai 30.3.

Kaikki alkoi torstaina, kun mun piti hakea BluePunto Tampereen asemalta klo.16.30. Meidän piti lähteä klo.16.00 ajamaan, mut sit fiiuseta soitti viittä vaille, et saadaankin seuraavaksi päiväksi suurempi bussi ja sitten piti ruveta soittamaan gosseille, et ne pääsee sittenkin reissuun. Lähdettiin sit vähän myöhässä ja siellä Tampereella se Punto sitten olikin jo ehtinyt odottelemaan. Parkkipaikalle tullessamme näimme kenties maailman junteimman tamperelaisen. Jamppa ajeli jollain jenkkikärryllä (rumalla) ja kuvitteli olevansa Elvis. Ainakin hiustensa perusteella. Mun ikävä tehtävä on ilmoittaa, että sä et ole Elvis. Sori. Keksi siis oma tyyli ja elä omaa elämääsi. Älä Elviksen elämättä jäänyttä elämää.

Sit lähdettiin ajamaan mun Turpokiisseli-Passatilla Vaasaan ja oltiin tosi myöhään kotona. Vein Punton sen kaverin luo ja Tarzaan himaan. Sit mä.. Mitähän mä sit tein. Menin himaan ja juttelin niitä näitä äitini kanssa ja hilluin netissä. Sit mulla meni tosi myöhäseen koneella ja menin myöhään nukkumaan. Taisin muuten käydäkin jossain vielä illalla, mutta en todellakaan muista missä. Muistan et tulin autolla myöhään kotiin ja sit aamulla sinne oli satanu ihan sikana lisää lunta. Apua? Kiitos Tarzaa! Se muisti. Mä sanoin yöllä joskus ircissä (oikeassa irc:ssä) Fiiusedalle, et se saa edellisen reissun reissurahat jos tulee mun kans ABC:lle iltakaakaolle. Siellä me sit hengailtiin ja oltiin tosi myöhään.. Joo!

Perjantai 31.3.

Perjantaina tuli shokkiherätys aamulla klo 7.45. Soitin Puntolle ja menin kaivamaan autoa lumesta. Lunta oli satanut muutaman tunnin aikana 20 senttiä ja auto oli aivan lumen peitossa. No sit päästiin matkaan ja lähdettiin ABC:lle aamukaakaolle. Kaakao oli paskaa. Se oli toiseksi viimeinen satsi, joka sieltä masiinasta tuli ja se oli tosi pahan makuista. No aina ei voi voittaa. Sit mä nauratin Puntoa siinä pöydässä kaikilla härskeillä jutuilla ja sit venyttiin aamujäälle klo.8.45. Siellä odottelikin jo Red_Ocean meitä. Sit istuttiin siellä ja puhuttiin paskaa ja mulla oli nenä ihan sikatukossa ja mun piti niistää.

Aamujään jälkeen venyttiin Punton kanssa lähikauppaan (Dinnulle "Leikkikauppa") ja sieltä sitten mentiin käymään meillä nopeasti. Näytin Puntolle meidän viinikaapin ja keittiön ja sit vein koiran mummun ja paapan luo pariksi tunniksi hoitoon. Se raukka oli niin onnessaan kun näki pihassa käynnissä olevan auton. Luuli pääsevänsä jonnekkin kivaan paikkaan. Vaan kuinkas sitten kävikään. No mummun ja paapan paikka taitaa kans olla kiva paikka. Siellä se sai varmaan taas ihan sikana ruokaa. Ruokaa, joka on sokeritautiselle koiralle kaikkea muuta kuin hyvä asia.

Sitten lähdettiin Ingvesin tallille ja hypättiin bussiin. Kuunneltiin musaa ja lähdettiin lopulta Mikkeliin. Kuunneltiin kokopäivä musiikkia. Haettiin leipää Kyyjärven Shellistä ja jatkettiin matkaa Vaajakosken ABC:lle, joka joutui tuon keikan jälkeen täyteen boikottiin. Meidän porukka ei enää ABC:lla syö. Todella typerät säännöt koko firmalla eikä mikään tunnu pelaavan. No eihän meilläkään ole kuin reilusti toistakymmentä reissua vuodessa. +kaikki muut mun järjestelemät reissut. No more ABC.

Sit mentiin Mikkeliin ja voitettiin aika huonon pelin jälkeen. Loppunumerot taisivat olla 1-3? No joo. Sit takas Vaasaan ja käytiin välissä syömässä Hirvaskankaan Essolla, jossa on aivan loistavat eväät. Hyvä mesta, yksinkertainen konsepti ja palvelu pelaa. Lisää näitä kiitos!

Yöllä Vaasassa klo 3.05, tyhjättiin bussi ja mentiin tallille siivoamaan se. Fiiuseta kantoi bussista kolme mustaa säkillistä tyhjiä kaljapulloja pois. Onneksi ne kaikki olivat valmiina roskiksissa. Itse pesin 134 neliömetriä bussinkylkeä puhtaaksi. Oltiin valmiita joskus neljän jälkeen ja saatiin valopääidea lähteä vähän kiertämään pillurallia kaupungille. No siellä me sit kierreltiin ja käytiin Tapsalla ja Katukeittiössä ihan vaan toteamassa, että ne ei tee meille mitään safkaa. No jos ei raha kelpaa. Itse olin kotona lopulta joskus 06.15 ja siihen loppui se päivä.

Lauantai 1.4.

Okei. Sitähän vietettiin jo edellisen päivän jatkeena 6 tuntia. Heräsin ihan täydestä unesta ilman kelloa säpsähtäen. Katsoin mitä kello on: Jaa. Kymmenen. Vittu. Sportin aamujäälle! Ja sinne menin ja siellä sitten hengailin ja katselin kokoonpanoja. Tuon reissun jälkeen menin muistaakseni käymään leikkikaupassa, jonka jälkeen kotiin tekemään screen-mainosta. Sain sen tehtyä ja lähdin hallille tekemään hommia klo 14.30. Peli alkoi viideltä. Ilta meni siinä. Pataan tuli 0-2, mutta elämä on. Olisi voinut tehdä paikoista maalit, mutta Sportissa ei ollut sinä päivänä tarpeeksi voittaja-ainesta.

Illalla sit sovittiin Jussistarin kans, et lähdetään mahdollisesti ulos. No sitten Winger soittaa mulle ja sanoo, et tulisin hänen luokse aloittelemaan. Pasi, Yaakko ja Antti-Fantti oli siellä jo. Sit kun selvis, et Jussistar ei jaksakaan lähteä, niin menin sit Wingerin luo. Siellä sit kiskoin välillä kaksin käsin viinaa naamariin ja yritin saada jotain pohjia. Siinä heikosti onnistuen. No lopulta lähdettiin Fontanaan ja mulla oli ihan kivaa lähes koko illan. Näin paljon tuttuja, mut en oikein voinut juoda hirveesti, kun aamulla piti olla heittämässä isää ja pikkuveljeä lentokentälle.

Näin ekaa kertaa livenä myös Terhi^^:n.. Toivottavasti se ei muistele ainakaan pahalla. Tuli vähän ylläripyllärinä siinä tiskillä vastaan. Ei todellakaan ollut haettu tilanne. No sit lähdettiin Hannun, Henrin ja Henrin tyttöystävän kanssa kohti Wörkkäriä ja sieltä loppukolmikko jatkoi Palosaarelle. Menin nukkumaan.

Sunnuntai 2.4.

No jaa. Herätys tapahtui aikaisin ja heitin kaksikon lentokentälle. Menin nukkumaan ja kymmeltä tuli herätys. Kaksikko ei ollut päässyt lähtemään, kun kentällä oli niin kova sumu. Lähdenkö viemään niitä nyt Helsinkiin? No lähdettävähän se oli, vaikka olin nukkunut vain vajaat 8 tuntia kahtena aikaisempana yönä. Olin moottoritiellä kun tuli korjaus-soitto. Ei tarvitsekaan tulla. He olivat pääsemässä toiselle lennolle. Menin kotiin ja takaisin nukkumaan. Puoli kolmelta käytiin syömässä Rossossa ja sit menin taas himaan hengailemaan ja käytiin sitten Fiiusedan kanssa tallilla laittamassa maanantain autoa kuntoon, pesemässä ja levittelemässä mattoja ja semmosta pikkukivaa.

Illalla lähdettiin Wirrnin kans ajelemaan. Tarkoitus oli käydä ABC:lla kaakaolla ja sit S-marketissa hakees tytsille jotain ruokaa. No arvatkaa mitä siitäkin tuli, kun päästiin Marian kans vauhtiin. Söin heseruokaa, käytiin ostamassa kaikkien tavisten lempiruokaa, eli Soijajogurttia. Mä meinasin hajota siihen paikkaan. En oikeasti tiedä, että pitäisikö sitä sitten tässä nyt itkeä vai nauraa. Ihan oikeasti. No sit päästiin sieltä lopulta pois, niin Maria löysi Audista navigaattorin. Ja sit me otettiin ihan summissa joku paikka, mihin lähdetään. Käytiin Sabelinmäellä. Navigaattorissa luki Sabbelinmäki. No se oli joku kinttupolku vähiksessä. Kivat niille.

Sit hokastiin, et juma. Wirrnin iskä ja äiskä tulee kotiin puolentoista tunnin päästä. No sit me soitettiin niille, et ei tarvi tilata taksia. Me haetaan. Sit käytiin saitsarilla ja näytin Wirrnille vähän "mestoja" ja lopulta mentiin käymään sen kotonakin ottaas kaikkia kuvia ja hengailees netissä. Lähdettiin hakemaan Wirrnin porukoita ja yhdeksältä illalla alkanut nopee keikka ABC:lle kaakaolle olikin päättynyt klo 01.25 kotiin. Enkä saanut edes sitä kaakaota.

Maanantai 3.4.

No herätys oli taas aikaisin. Hain Tarzaan ja sit käytiin lähikaupassa nopeasti. Sen jälkeen kävin vielä kotona hakemassa yhden käyntikortin ja lopulta päästiin hakemaan Puntoa. 1200 kilometrin vaellus oli alkamassa. Vietiin Tarzaa Ylöjärvelle ja siitä sitten kipaistiin muutamassa tunnissa Äänekoskelle Hirvaskankaan Essolle, jossa meitä odottelikin jo fanibussi. Matkalla käytiin läpi kaikki mahdolliset keskustelut Himoksella kävelemisestä lauta jalassa päästä toiseen, Westerbackin lasten lättysyötöistä ja kuka heille sen opettaa. "Isi mä haluan vetää. Ei. Me harjoitellaan nyt syöttämistä"..

Bussilla sitten Mikkeliin, pataan matsissa ja takas Hirvaskankaalle. Nättien mikkeliläisten tyttöjen (siinä meidän vieressä sivukatsomossa. Kyllä kaikki porukastamme ne huomioivat ja bussissa heistä puhuttiin) lisäksi reissussa hyvää olivat Hirvaskankaan Esson safkat. Mennessä oli tarjolla Kaj Lindströmin pihvejä ja tullessa broileripastaa. Ja se Broileripasta vasta hyvää olikin! Sit lähdettiin Punton kanssa kohti Hämeenlinnaa. Jämsässä ajattelin, että nyt saa väsyneenä ajelu A8:lla riittää ja päästetään entinen ammattiautoilija rattiin. Punto hoiti hommat ammattimiehen tapaan ja ajeli Hämeenlinnaan asti. Itse sain välillä nukuttuakin. Sit hyppäsin auton rattiin ja olin Ylöjärvellä joskus neljän jälkeen.

Siinäpä se lyhyesti referoituna :D

Eilisen päivän satoa..Tiistai 04.04.2006 14:08

Hips hops. Heräsin ja nyt on aivan nakit silmillä. Klo.12.00 alkaa eilinen peli UK:lta uusintana. Saa nähdä kuinka siinäkin käy. Pelaakohan TV:ssä Sport kaksi ensimmäistä erää paremmin vai meneekö se taas aivan säätämiseksi.

Punton kanssa tuli reissattua viikonloppuna enemmän kuin laki sallii. Play-offsien kilometrimittari näyttää nyt olevan 5980 kilometriä. Kivakiva.
Tänään 1200 kilometriä tien päällä Sportin perässä. Vaasa-Ylöjärvi-Tampere-Jyväskylä-Hirvaskangas-Mikkeli-Hirvaskangas-Jyväskylä-Tampere-Hämeenlinna-Tampere-Ylöjärvi.

Ajeltiin Punton kans A8 Audilla ympäriämpäri Suomea ja Punto rämpläs pari tuntia Audin apukuskin istuimen säätimien kanssa. Se väänsi itsensä sellaiseen jojoon, et olis ollu hauskaa jos se tuoli olis välillä jämähtäny siihen paikkaan. Sit meillä oli kaikkia todella henkeviä keskusteluja.. Ei niistä sen enempää. Tai tulee kyllä. Huomenna?

Pataan tuli. Perjantaina uudestaan? Usko on kova!

Sunnuntain perinteinen musiikkilista.Sunnuntai 02.04.2006 20:35

Tänään soi:

Leif Wager - Romanssi
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
Katrina And The Waves - Walking on Sunshine
Sting - Desert Rose
Nena - 99 Luftballoons
Mew - Why are you looking grave?
Mew - Special
Shakira - Hips Don't Lie (Feat. Wyclef Jean)


Siinäpä tärkeimmät. Olin Fontanassa eilen. Olin juonu vaan vähän, mut oli aivan mahtavaa kyl. Kiitokset vaan kaikille kavereille ja sulle.
SUKUPUOLI: Mies (On mulla siellä oikeasti jotain)
SYNTYMÄAIKA: 18.7.1985
OLIKO SE VIRHE: Oli
SISARUKSET: Pikkuveljet Ville ja Santeri, pikkusiskot Riina ja Miira
TOIVEAMMATTI: Urheilu-toimittaja
KIINNOSTUKSEN KOHTEET: Sport, lentokoneet.
SUURIN HAAVEESI: Sport liigaan

MITÄ MERKKIÄ POLTAT: Fuldaa
OLETKO KOKEILLUT HUUMEITA: Elämä on huumetta
ULKONÄKÖ: Olen hottis
TYÖPAIKAT: On mulla.
ASIAT, JOITA TYKKÄÄT TEHDÄ: Kattoo lätkää, ajella kelkalla, istua bussissa, lasketella
ASIAT, JOITA KERÄÄT: 24H-sarjaa, ikävyyksiä.

PARAS SARJAKUVA: Aku Ankka, Jere, Lassi&Leevi, Viivi&Wagner.. Kaikki käy ja kaikkien kanssa viihtyy.
MUSIIKKIMAKU: Laaja. Mewiä, Musea, Scorpionsia jne.jne.jne.
PARAS URHEILULAJI: Jääkiekko
LEMPIMAA: Sveitsi
PARAS NÄYTTELIJÄ: Dustin Hoffman
PARAS VUODENAIKA: Kesä
PARAS KAUPUNKI: Kysyt vaasalaiselta.. Laihia?
PARAS TV-OHJELMA: The O.C.
PARAS LÄTKÄJOUKKUE: Sprot
IHANNEMIES: Semmonen, joka on homo, eikä sitä kiinnosta mun naiset.
YLEISIMMIN KÄYTETYT SANAT/LAUSEET:Jep, Heippa hei, asiaan, voi vittu, hähä, hiiri, Härski äijä..
TYYLI: Vapaa
KÄNNYKKÄ: On
MIKÄ ELÄIN OLISIT: Laiskiainen tai Koala
KORUT:Kaulakoru ja Dinnulta saama maailman kivoin sormus
KIELITAITO: Suomi, Englanti, Ruotsi (?)
LAULATKO SUIHKUSSA: En
KEITTOTAITO: Osaan vetää keittoa ja osaan myös tehdä ruokaa.
HYVEET: On mulla paljonkin niitä. Hyviä hyveitä.
PAHEET: Ja niitä kans.
MITÄ VAIHTAISIT ULKONÄÖSSÄSI: Haluaisin Pinokkion nenän, lassien kielen ja Angelina Jolien huulet. Muuten ok.
HUONE: 418

KIROILETKO: Mitä vittua se sulle kuuluu saatanan idiootti? Oliko sullakin vielä vittu jotain asiaa?
TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA: Kyllä tulen. Kivat vanhemmat.
ÄRSYTTÄVIN ASIA MITÄ IHMINEN VOI TEHDÄ: Tykkää jostain, eikä uskalla myöntää sitä.
MIHIN USKONTOON KUULUT: Ev.lut.
USKOTKO JUMALAAN: Haluaisin uskoa.
PARAS NEUVO JONKA OLET SAANUT: Suuri, suuri, pieni
KETÄ/MITÄ AJATTELET NYT: Sä tiedät, et mä ajattelen sua.

LEMPIVAATTEET: Kaikki kivat
LEMPIVAATEMERKKI: Murphy&nye www.murphynye.com
ASUTKO VANHEMPIESI KANSSA: Joo. Aika usein ainakin.
OVATKO VANHEMPASI ERONNEET: Ei.
MILLAISESSA TALOSSA ASUT: Isossa puutalossa.
ONKO SINULLA OMA TIETOKONE: On. Kaksi.

KUINKA VANHANA KOIT ENSISUUDELMAN: 12?
EI URHEILULLINEN PELI, JOSTA PIDÄT ENITEN: Kyöpeli?
TYHMIN JUTTU, MINKÄ OLET KOSKAAN TEHNYT: En tiiä. Viisaat ihmiset ei tee tyhmiä asioita.
SUOSIKKIASIAT KESÄSSÄ: Lämmin, veneily, saaristo..
SUOSIKKIASIAT SYKSYSSÄ: Lätkäkausi alkaa.
SUOSIKKIASIAT TALVESSA: Lätkä, laskettelu
SUOSIKKIASIAT KEVÄÄSSÄ: Lätkäkausi loppuu, kesä tulee.

HAUSKIN TUNTEMASI IHMINEN: Hauskin tuntemani ihminen. Dinnu varmaan :D
SUOSIKKILOMA: Ylläs
PARAS OSA SANOMALEHDESTÄ: Urheilusivut
MILLAINEN HIIRIMATTOSI ON: Sportin A-junnujen hiirimatto kaudelta 1997-1998
HUONOIN FIILIS: Huono fiilis
PARAS FIILIS: Sportin maali

ENSIMMÄINEN AJATUS AAMULLA, KUN HERÄÄT: Onkohan kukaan lähettäny mulle viestejä yöllä.
TULETKO MERISAIRAAKSI: Camoon. Viikon vanhana ekaa kertaa saaressa, 9-vuotiaasta oma vene, meripelastus-seuran jäsen 5 vuotta.. Buster L:llä 26 metrin länsituuleen Kaupunginselällä.. NÄYTÄNKÖ MÄ MERISAIRAALTA????
VUORISTORATA - HUBAA VAI NOT: Hubaa
KUULAKÄRKI- VAI LYIJYKYNÄ: Kuulakärki
MONTA KERTAA PUHELIN SOI ENNEN KUIN VASTAAT: Kerran tai pari. Joskus enemmän.

PUHELIMEN SOITTOÄÄNI: Mew - Special
TYKKÄÄTKO AJAA AUTOA: tykkään.
KENET HALUAISIT TAVATA: Urpo Helkovaaran.
POJAT: Kavereita
TYTÖT: Kivoja
MINKÄ VÄRISIKSI VÄRJÄISIT HIUKSESI: Punaiseksi
MITÄ ON SEINILLÄSI: Suolenpaloja
ONKO LASI PUOLIKSI TYHJÄ VAI PUOLIKSI TÄYNNÄ: Puoliksi tyhjä
PEPSI VAI COCA-COLA: Pepsi
VASEN VAI OIKEA KÄSI: Vasen
MITEN KIRJOITAT KONEELLA: Hyvin
MIKÄ PUUTARHATYÖKALU OLISIT: Rikkalapio
MITÄ ON SÄNKYSI ALLA: Mörköjä?

ONNENLUKU: 97
MILLÄ NIMILLÄ LIIKUT NETISSÄ: Omilla nimilläni
LEMPIKAPPALEESI: Mew - Why are you looking grave?

HARRASTATKO YHDENILLANSUHTEITA: En
OLETKO KOSKAAN PETTÄNYT SEURUSTELUKUMPPANIASI: En
ONKO SINUA PETETTY SEURUSTELUSUHTEESSA: On

MITÄ SINÄ HALUAT ELÄMÄLTÄ: Onnellisuutta
TOIVOTKO KUOLEVASI: En
OLETKO TÄYSIN HETERO: Olen!
MITÄ SINULLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ YLLÄSI: Käärmeennahka-stringit.
MILLOIN SINÄ ITKET: Silloin kun silmistäni valuu kyyneleitä.
PIDÄTKÖ RUNOISTA: Pidän. Joskus.
VIILTELETKÖ/OLETKO VIILLELLYT: Mä käytän puukkoa vain keittiössä.
MILLAINEN AJATUSMAAILMA SINULLA ON: Elän pienessä mielikuvitusmaailmassani.
KENEN LUOKSE NYT HALUAISIT: Jonkun naisen?

ONKO SINULLA TATUOINTEJA TAI LÄVISTYKSIÄ: Ei
MIKÄ ON NUKKUMAANMENOAIKASI: Silloin kun nukkumatti käskee.
OLETKO NS. NETTINÖRTTI: En.. Tai vähän.
OLETKO USKOLLINEN: Olen
MYÖNNÄTKÖ SINUSSA OLEVAN BISEKSUAALISIA PIIRTEITÄ: En.
VAI OLETKO HOMO/LESBO: En.
OLETKO KOSKAAN SUUDELLUT SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA: En.
HALUAISITKO: En.


VOISITKO RAKASTUA SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAAN: Kuka vitun homo tämänkin kyselyn on tehnyt?
ONKO SINULLA SALAISIA FETISSEJÄ: On
ONKO SINULLA ISOT PUHELINLASKUT: ON
KUKA MAKSAA LASKUSI: Itse

ONKO SINULLA AJOKORTTI: BC ja pian tulee lisää.
LEMPIKEKSI: Domino tai LU Jaffa
ÄÄNEKKÄIN IHMINEN JONKA TUNNET: Hähä. Mänttäri
PARAS AIKA VUOROKAUDESTA: Ilta
IKÄVIN AIKA VUOROKAUDESTA: Aamu
PARAS PÄIVÄ VIIKOSTA: Lauantai
VÄHITEN KIVOIN PÄIVÄ: Maanantai
IKÄVIN KUUKAUSI: Huhtikuu
PÄIVÄMÄÄRÄ JA KELLON AIKA: 30.03.2006 21.00