IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Hyvää joulua vaan sullekki saatana!Keskiviikko 21.12.2005 18:06

Voitin joulukalenterista 20€. Miten niin raaputin taas ennen aattoa?

Kävin mäkissä tänään ja ajattelin lähteä dokaamaan illalla. Kivaa eiks je?

KääkPerjantai 16.12.2005 01:55

Kvääk.

Huomenna ensin Jeppikseen, sit Vaasaan ja sit Kokkolaan. Tulee ihan kiva 500 kilometriä samaa hikistä kasitietä ravattavaksi.. No elämä on.

JipujiiSunnuntai 11.12.2005 05:54- Oot tosi seksikäs
- Kiitti. Laitoin just uuden permanentin.


- Miks se sano mua seksikkääks?
- Sen täytyy johtua tästä punasesta paidasta.


- Hei kääpiöt. Menkää tohon toiseen jonoon.
- Ei me olla kääpiöitä, vaan hobitteja ja sä et mahdu edes meidän asuntoon.


- Moi. Me kaverin kans lyötiin vetoa, et oletko vasen vai oikeakätinen.
- Oikea. Voititko vedon?
- No en.
- Damn.


- Vittu toi jätkä oli diiva.
- Aijaa. Mun teki mieli lämiä sitä ympäri pleksiä.


- Miks sä oot aina noin vihaisen näköinen?
- Ehkä siks, kun olen niin vihainen ihminen
- Etkä oo.
- Vihaan mä niitä ihmisiä, jotka väittää mun olevan vihaisia.

Paljonko maksaa sellainen Audi A8, jonka navigaattori tietää missä se asuu?

Oon kännissä. Olin Fonassa.

Tiutau töypöksPerjantai 09.12.2005 00:56

Joo. What a fucking day!

Olin koulussa, loistin Photoshopilla taas hienoja kokonaisuuksia. Sitten tulin Vaasaan, menin erään ihanan ihmisen kanssa kauppaan, tulin kotiin, söin ja mesetin samalla ja sit päivän ihanin asia.

AUDI A8!

4,2l turboquattro

Olipa kiva päästellä lähes tuliterällä Audilla ja on se ihana auto. Kävin vähän näyttämässä komistusta Matkahuollon sveduamiksille ja kaverithan laukesi auton nähtyään ympäri Datsuniensa tuulilaseja.

Vittu on se mieletön värkki. No joo. Muuten aika peruskypsä päivä oli joo. Ihan jees. Oltiin Juakon ja Tuijaun kanssa Emmassa viime yönä ja itse ihan selvinpäin. Jotkut jampat luulivat olevansa koviakin jätkiä, kun alkoivat meille v*ttuilemaan kadulla. Juntteja jos luulee, et mä haluaisin ottaa kuokkaan kaksi kertaa saman viikon aikana. No juntteja ne oli jokatapauksessa. Luulivat ne sitten ihan mitä vaan.

Viideltä menin yöllä nukkumaan ja heräsin 9.15 aamulla. Tunti alkoi 9.15, joten vaatteet päälle ja tunnille juomaan Jolt-colaa. Huomenna ei sit oo mitään hirveen spesiaalia tekemistä. Jäähallille menen varmaan syömään, mutta siinä kaikki.

Juhani Tammiselle kiitokset Sportin ajasta ja onnea Zürichiin uusiin valmennustehtäviin. Itseltäni täysi tuki ja luottamus uudelle päävalmentajalle Mikko Mannerille. Mamba on hyvä jätkä.

Nyt mä meen sohvalle katsomaan jotain TV1000-elokuvaa. Toivottavasti tulis joku hyvä.

Hyvää yötä kaikille!

Hyvää itsenäisyyspäivää vaan..Tiistai 06.12.2005 22:10

Täs on kyllä nyt taas fiilikset niin monimuotoiset, et ei oikeen kykene edes sanomaan. Tunne siitä, että kuinka vajoat ja sit vajoat ja sit vajoat. Se alamäki ei ole millään estettävissä, sillä se vaan etenee eikä se juna pysähdy.

Nyt pitäis tehdä jotain viisasta. Taidan lähteä punttisalille pohtimaan syntyjä syviä.

Olotila: Epävarma
Ruoka: Pizza
Nyt soi: 51 koodia - Valkoinen huone
Seuraavaksi soi: Yö - Sano että jäät

Voi saatanaMaanantai 05.12.2005 06:20

Ensimmäistä kertaa otin kuokkaan elämässäni. Ja vielä selvinpäin. Kaksi muijaa alkoi baarissa tappelemaan ja toinen oli aika pahasti pieksemässä sitä toista, kun menin väliin. Yhtäkkiä mun takaa tulee puolet isompi kaveri, ottaa mua takaapäin kurkusta kiinni ja niittaa poskipäähän ja sen jälkeen heittää pöydän yli. Vähän pääsin puolustamaan itseäni, et sillä lähti ilmat pihalle.

Mikä vitun raukkis käy puolet pienemmän kaverin kimppuun ja vielä takaapäin? Olis tullu edestä, niin olis ehtiny reagoida jotenkin, mut nyt ei paljon shänssejä jääny.

En vittu enää ikinä mene väliin mihinkään kissatappeluun.. Saa vaan armottoman vitutuksen siitä.

Ei sättänä!

Kovan päivän iltaSunnuntai 04.12.2005 06:11

Heipähei.

Ensin pari pohdintaa, jotka eivät ole minun. Sari ja Miika pohtivat näitä syvällisiä asioitaan ja ovat vastuussa ajatuksista.

Mikä on hitain tapa kuolla? tukehtua, kun toiset sylkevät päällesi.
Mille eläimelle kannattaisi laittaa sukset? Kamelille kun se juoksee aina tasajalkaa.

Olipa paska loppu päivälle. Avaan läppärini olohuoneessa. Edellisellä kerralla koneesta loppui virta, joten tietenkin sieltä pärähti soimaan. Tukholman kannattajia siis.

Nyt mä sammun pian. Oon kännissä ku pesusieni. Olen kuulemma yksinäinen. Se, joka näin väittää voisi ottaa asioista selvää. Parittomassa määrässä joku jää aina yksin. No joo. Öitä

ToukotorstaiPerjantai 02.12.2005 01:38

Joo. Eli oli päivä tämäkin. Heräsin ja menin aamupalalle, norkoilin tunnin koulussa, sen jälkeen Juakon kans TAYSiin ja nukuin siellä käytävällä sit pari tuntia. Sit takas koululle, norkoilin, tein ruokaa ja kävin tankkaas auton. Sit öö.. Niin. Olin puntilla ja loppuillan oon käytännös räkiny kattoon jos ei lasketa sitä, et oltiin Hannan kans käynnistämäs sen autoa piuhoilla joku puoli tuntia. Siinä oli harrastusta kerrakseen.

Huomenna tänne tulee höpöttämään joku Jorgos Kreikasta. Kaveri on ammatiltaan valokuvaaja ja jotain sanottavaa silläkin sitten lienee. No sen jälkeen Vaasaan ja illalla ensin Sportin peli urheilukanavalta, Fonaan ja lauantaina sit uudestaan Fonaan ja varmaan käyn parissa muussakin paikassa, jos noi kaverit onnistuu houkuttelemaan. Tulossa taas harvinaisen tylsä viikonloppu. Pitää varmaan harrastaa valokuvausta sitten. Tai räkiä kattoon. Ajattelin koittaa myös nukkua..

-yö-

TampereellaTorstai 01.12.2005 06:30

Olin Tampereella. Kiva reissu oli joo. Emmassa istuttiin ja mä tietenkin kuskina, eli selvinpäin. Mut oli mulla kivaakin. Juakon kans oltiin uittamas kaarnalaivoja pisuaarissa ja Juakko pelasti jonkun köyhän tukehtumiselta ja mä leikin tapani mukaan poliisia. Jeejee. Tuli kaikkee kakkamusaa kuten esim. Gasolina jne.jne. Mut tuli sieltä sit Poisoniakin =)

Nyt nukkuun ja aamulla Juakon kuskiksi TAYS:iin.

KankkunenKeskiviikko 30.11.2005 20:28

Mielilausahdukseni: "Tosiasiat ovat walhetuksia, jotka johtuvat viinan puutteesta"