IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Blogi

- Vanhemmat »

Maanantai. Mikä ihana päivä.Tiistai 01.11.2005 00:25

31.10.2005 Maanantai

Se oli sitten kuukauden viimeinen päivä. Ihan kiva päivä etten sanoisi. Nukuin tasan yhdeksään, menin aamupuurolle koulun ruokalaan ja sieltä takaisin asuntolaan laskemaan lampaita. Kävin tosin pikaisesti Irc-galleriassa haistelemassa menoa. Nukuin puoli yhteen. Tuskaisen heräämisen ja aivojen reboottaamisen jälkeen siirryin syömään ja tunnille.

Koululla oli puhumassa Aku Syrjä Akun Tehtaalta. Ihan jees-tyyppi ja hyvää asiaa kyllä pisti tulemaan. Ainut vaan, että allekirjoittanutta kiinnostaa tuottaminen just yhtä paljon kuin homoa mutsinsa tissit. Kahvin jälkeen lähdimme Sarin ja Juakon kanssa Tampereelle katselemaan mahdollisia pukuja Halloween-juhliimme keskiviikoksi. Itse aion pukeutua joko hame päällä olevaksi naispoliisiksi, jolla on semmoset seksikkäät sukkahousut jalassa, tai sitten vaihtoehtoisesti Batmanista tutuksi Jokeriksi. Jälkimmäinen olisi ehkä minulle henkilönä sopivampi, mutta toisaalta en voi olla ajattelematta niitä kanssaopiskelijoita, joiden elämää voisin järkyttää nostelemalla hiukan hameen helmaa ylös. Haha. Oksettaako?

Nyt tuli juuri aivan hirveä lauma kirjoitusvirheitä peräkkäin. Mikä h*lvetti minua vaivaa. Sormet eivät löydä ollenkaan nyt oikeille näppäimille. Ei vittu! Mä sekoon ihan just. Oikeesti. Juakko näyttelee seksikkäiden pikkupillujen kuvia netistä. Voisi sitä huonomminkin maanantaita viettää. Ainut vaan, että en ole ihan sitä tyyppiä. No ei ole Juakkokaan. Ollaan molemmat ihan kilttejä poikia, jotka juuri kävivät Ylöjärven R-Kioskilla ostamassa Pepelakua, Tervasisuja ja litran rasvatonta maitoa. Matka sujui kivasti kuunnellessa Roxettea.

Päätin tänään viettää lyhennetyn työviikon ja lähden jo torstaina kotiin kun Sportillakin on peli. Ihanaa. Kaksi peliä samalle viikonlopulle. Opintotuetkin tulevat tilille, joten voin huoletta lähteä bilettämään lauantaina matsin jälkeen. Nyt hoidan tuon kotisivun päivityksen kuntoon.

-Jazz-

Terveisiä perseestäMaanantai 31.10.2005 01:35

Sunnuntai 30.10.2005

Eli selvisimme hengissä perille saakka. Aikaisemmin mietin, että kuinka kiva täällä on olla ja kuinka ei koskaan haluaisi lähteä pois. Juuri nyt tuntuu siltä, että miksi lähdin taas Vaasasta pois. Hämärä juttu. Tekisi mieli aloittaa juominen. Sitä voisi unohtaa taas kaiken hetkeksi. Nyt meikäläisellä on vaan aivan hirveä väsy ja tekisi mieli mennä nukkumaan. En voi olla pohtimatta sitä, että miten sille eilen Fontanassa näkemälleni tytölle kuuluu. Ei ehkä ole minun asiani, mutta kuitenkin.

Juakko se vaan jaksaa kirjoitella noita positiivisia päiväkirjoja. Itsekin jaksan yleensä olla positiivinen ja iloinen, mutta kirjoituksiin asti se ei kuitenkaan tunnu kantavan. Eikä mulla oikeasti mitään hirveetä masennusta ole päällä. Olen oikeastaan aika onnellinen tällä hetkellä. Mua ärsyttää toi helvetin sänki tuossa oletuskuvassa ja pitäisi saada joku vähän enemmän itsensä näköinen kuva väsättyä itsestäni. Toi lippiskin on päässä kuin jollain pohjalaisella maatalonisännällä.

Mun huonekämppis ei ole vielä tullut asuntolaan. Ehkä hän tulee sitten huomenna. Kyseessä on 33-vuotias kaveri, joka on erittäin harvinainen tässä koulussa. Hyvä tyyppi kuitenkin ja tulemme hienosti toimeen. Kämppä on pysynyt armeijatason kunnossa kun ottaa huomioon sen, että sitä tavaraakin on aika rutkasti yksiöön ammuttu. Meillä on koulussa tällä viikolla tuottamisen perusteita. Jee..........jee...

Istutaan tässä Juakon kanssa koulun ATK-luokassa ja molemmat kirjoittelee galleriaan. Sillä on galleriassa paljon enemmän tuttuja ja kavereita ku mitä meikäläisellä. Mun kaverit löytyy sitten muista piireistä. Jos löytyy. Kyllä mulla on joskus joku kaveri kuitenkin ollut. Tekisi mieli kirjoitella jotain ylitaivaallista tekstiä tänne, mutta viimeiset pari viikkoa koulussa on taas kirjoitettu ja taottu tekstiä päähän niin paljon, että mihinkään suureen järjelliseen toimintaan en tällä hetkellä jaksa keskittyä näppäimistön kautta.

Hyvää yötä kaikille,

-Jazz-

Jos tänään lähdenSunnuntai 30.10.2005 20:28

Tähän päättyi tämä ihq viikonloppu rakkaassa, kotoisessa Vaasassani. Paluu sivistykseen alkaa. Lähden siis Tampereelle. Koitan illalla kirjoittaa jotain asiaa vielä lisääkin.

Kävimme Juakon kanssa Sport a-junioreiden pelissä ja matsin jälkeen haimme tarzanin ja nyt lähdemme kohti Nääsvilleä. Pitää ensin syödä jotain ja hakea Terokin mukaan.

Mulla on aika paljon ajokokemusta ikäisekseni, kun olen työni vuoksi joutunut (saanut) aja(m)a(an) 100 000 kilometriä vuodessa autolla. Mutta on yksi asia, joka minua hirvityttää sanan varsinaisessa merkityksessä. Kyse on siis hirvistä. Jumaliste mä pystyn pitämään auton tiellä ja väistämään onnettomuustilanteita, olemaan rauhallinen ja suunnittelemaan ajoani etukäteen, mutta näiden valtavien metsän eläimien varalle ei kyllä pysty juuri mitään tekemään etukäteen.

Pitää vain olla skarppina. Sillähän siitä selviää.

Terkkui kaikille. Saa laittaa kommentteja.

Aloha HavaijiSunnuntai 30.10.2005 16:13

Otsikon sarja on muuten paskin sarja kaikista jenkkisarjoista sitten Gaywatchin. Päätin kirjoittaa tänään tällaisen spesiaalipätkän päiväkirjaani vaikka tätä tuskin kukaan lukee. Pääsenpä ainakin kirjoittamaan.

Mitäpä tässä oikeastaan kirjoittelisin. Olenko ainut ihminen, jolla on joskus jotain ajatuksia tai tunteita, joista ei voi tai ei pysty kertomaan kenellekkään. Yleensä nämä asiat pätevät tunteisiin. Tunteisiin muita ihmisiä kohtaan. Itselläni on tällainen tilanne oikeastaan juuri nyt.

Sunnuntai ei ole hyvä päivä tällaiselle avautumiselle, vaan oikeastaan harrastan näitä vain keskiviikon ja torstain välisenä yönä baarista ulostumisen jälkeen. Ihan karmeeta poraamista. Joku sanoisi, että tällaisesta poraamisesta tulee pää kipeäksi. Tämä henkilö tunnistakoot itse itsensä tekstistä. =)

Parin viikon päästä pääsee Ylläkselle. Mä rakastan Ylläksessä kaikkea. Matkaa ja matkamusiikkia, johon kuuluu Yö, Leevi and the leavings ja Maija Vilkkumaa. Sitä kun pääsee omalle mökille, jossa on lämmöt päällä, takkatulesta, niistä kahdesta kyyhkysestä takan reunalla, lämpöä, ulkona olevaa kylmyyttä, hiljaisuutta ja rentoutumista. Seuraavana aamuna heräämistä, rinteenseen pääsyä, laskettelua, Atomicin suksia. Ylläs on ykkönen. Aina ja ikuisesti. Ylläs on vain sellainen paikka, että yksin sinne ei ole kiva lähteä. Ei edes rinteeseen.

Mun systerillä on synttärit ja mummat ja paapat tuli tänne. Tuo Juakko on hakannut toisella koneella kans galleriassa ja tuhonnut jonkun Peltosalmelaisen kaunottaren tulevaisuuden älykkyydellään. Telkkarista tulee Simpsonit.

Lähdetään tänään takaisin Ylöjärvelle. Ehkä tämä outo tilanne tunne-elämässäkin helpottaa jossain kohdassa. Tai sitten ei.

-Jazz-

Apua Virtasessani on kärpänen!Sunnuntai 30.10.2005 06:23

Lauantai 29.10.

Anteeksi tuhannet lukijani kun en ole täydentänyt päiväkirjaani aiemmin. Olen hieman juopunut tällä hetkellä kirjoittaessani tätä tekstiä. Baari-ilta on ohi ja tänään(kään) en saanut tapettua itseäni viinalla. Päivä alkoi loistavasti. Heräsin klo.11.30 ja kirjoitin 14.30 asti eilen tehtyä haastattelua. Siinähän se päivä sitten jo olikin. Neljältä lähdimme Juakon kanssa katsomaan Sportin peliä ja voi taivas kuinka ihanaa se olikaan. Voitto tuli himaan 6-2. Hienoa ukot.

Kuuma peli ja tuomari oli aivan perseestä. Suoraniemeltä lyötiin poikkarilla viisi legoa suusta. Ei jäähyä. Sellainenkin vitsaus nähtiin, että kesken pelin tuli palohälytys ja kaikki 2100 katsojaa ulkoistettiin hallista. Olo oli kuin paperityöntekijöillä Stora Enson tehtailla. Myös pelaajat siirtyivät ulos. Kun kärähtäneet pizzat oli saatu rajattua palokunnan toimesta pois, niin peli jatkui. Tosin Kajaanin runkkuporot eivät kentälle suvainneet tulla lähes kymmeneen minuuttiin ja kun he sitten vaivautuivat kehiin, niin buuauskonsertti oli taattua RA-laatua.

Matsin jälkeen kävimme jälkipeleissä ja en voi käsittää sellaista asiaa, että kuinka voi olla mahdollista kuulla näin paljon paskaa voitetun ottelun jälkeen. Nämä henkilöt, jotka eivät koskaan ole urheilua harrastaneet eivät selkeästikään ymmärrä mitä tarkoittaa eteenpäin katsominen ja edellisen ottelun unohtaminen. Yksikin jamppa kysyi ympäripäissään, että kun Sportilla on hirveä maalinteko-ongelma ja maaleja tehdään aivan liian vähän. Eikö kuusi maalia riitä? Kysynpähän vain.

Jälkipelien jälkeen lähdimme käymään kotona. Söimme sisäfilettä ja sen jälkeen hengailimme kämpillä jonkun aikaa, kunnes alkoi baarikierroksemme niukalla budjetilla. Ensin suunnaksi Potero. En pitänyt paikasta musiikkia lukuunottamatta. Poterosta matka jatkui omaan suosikkiravintolaani, eli El Gringoon. Siellä yksi Virtanen ja matka jatkui yläkertaan Fontanaan, jossa vietimme Juakon kanssa loppuillan kavereita moikkaillen ja paskaa jauhaen.

Tuli siinä nähtyä myös muutama kaunis naispuolinen henkilö, mutta kuten aiemmin sanoin, niin luulen ihastuneeni yhteen ihmiseen.. tiedä sitten olenko. Silti ajattelen häntä lähes kokoajan. Enkä kyllä muutenkaan etsi ravintoloista muijia, vaan nautin ihan yleisestä hengailusta ja tuttujen näkemisestä. Yhden illan jutut tai tarpeeton tuntemattoman perseessä hinkkaaminen ei ole aivan mun tyyliä.

Päivän saldo taisi olla yksi tai kaksi tequilaa ja muutama Virtanen.

Jäi vain harmittamaan kun näin ihan loppuillasta yhden lyhyehkön ruskeasilmäisen tummatukkaisen ja erittäin viehättävän tytön tanssilattian reunassa ja hän oli aika surullisen oloinen. Mietin, että josko menisin kysymään, että onko kaikki hyvin. Siihen en kuitenkaan kyennyt ja nyt harmittaa, että jos häntä oikeasti vaivasi joku asia. Toivottavasti kaikki on kuitenkin ok.

Väsyttää muuten ihan sikana nyt.

-Jazz-

Pertti PerjantaiLauantai 29.10.2005 02:37

Perjantai 28.10.2005

Olen back. Tällä hetkellä kotona Vaasassa. Tässä tarinassa kerron tavallista kivemmasta perjantai-aamusta, joka alkoi siitä, kun ehdin ajoissa koulun aamiaiselle ja sain syödä itseni kylläiseksi. Tämän jälkeen menin media-analyysin luennolle ja pidimme ryhmänä oman esityksemme eräästä lehdestä nimeltä Pirkanmaan Sanomat. Aloitin oman puheenvuoroni sanoilla "Tätä lehteä voi kuvailla vain yhdellä sanalla: Paskaa!" Lehti muuten on täyttä paskaa ja toivon, että kyseinen firma lopettaisi jo journalismin raiskaamisen.

Se siitä. Jokaisen esityksen jälkeen kaikki kuuntelijat taputtavat. Päätin sitten viimeisessä esityksessä, että tämä kritiikkikeskustelu päättyy nyt ja aloin taputtamaan noin 3 sekunnin keskustelutauon aikana. Sekä esittelijä, että opettaja olivat ihmeissään "nytkö tämä jo päättyi". Hämmennyksissään hekin alkoivat taputtamaan ja aloin repeilemään aivan totaalisesti. Oli kivaa.

Koulu loppui tuohon tapahtumaan ja lähdimme sitten ajamaan Vaasaan Juakon ja Tarzanin kanssa. Tulimme Vaasaan, menimme Sportin tiedotustilaisuuteen ja lopulta kotiin. Jäähallin pihalla näin Chris Allenin ja hän ei edes jäänyt juttelemaan kanssani.. Mistä lie johtui sekin. Yleensä kaveri on niin positiivinen ja heittää hyvää läppää.

Lähdimme illalla ruuan jälkeen Juakon kanssa melkein 3 tuntia kestäneelle Vaasa Sightseeing-tourille. Siinä tuli kaikki keskeinen kierroksen aikana nähtyä. Kävimme myös Raippaluodon sillalla ja tuulta oli tuolloin 19 metriä sekunnissa. Jeejee. Tulimme takaisin kotiin ja nyt toi toinen valtasi läppärini ja leikkii mesessä. Itse otin tämän pöytäkoneen ja valloitan irc-galleriaa ja äm-irciä.

Huomenna pitäisi tehdä kirjoittaa yksi artikkeli ja sitten myöhemmin illalla pahasti Turussa eilen pataan ottanut Sport kohtaa Kajaanin Porot Vaasan hornankattilassa. Matsin jälkeen pitää päästä radalle. Olen muuten kasvattanut tässä kovaa vauhtia joulupukin partaa. Taidan ajaa sen pois huomenna. Alkaa nimittäin jo palleja kutittamaan.

Mä muuten luulen et oon ihastunu.. Mut sitä en tiedä, et onko se sit hyvä asia vaiko ei. No pitänee pyöritellä tätä ajatusta. Nyt mä lähden Pikkoloon hakemaan Oltermannia. Kaunis Pamela Tola on muuten ensi viikolla Ruben&Joonas-ohjelmassa.. Pitänee katsoa.

Terkkuja Samitalle, Hondaboy-90:lle ja muille pajavajukeille.

Päivän laulu:

"Missä salo sinertää. Ja nurmi on kauniin vihreää. Ja kaikki on, niin rauhaisaa. Hiljaa puro solisee. Ja kauniit kukat kuiskailee. Ja elämä, on leppoisaa. Siellä Tao-tao. Pieni Tao-tao. Pieni pandakarhu on.."

-Jazz-

EDIT: Käytiin Juakon kanssa kasvattamassa vähän munaa X5:sella bemarilla. Siinä sai amisteinit apina-Datsuneissaan oli ihan jalkavälit märkänä kun 3.0 litraisen turbodieselin 218hv alkoi ulvoa. Haha. Vapiskaa sveduteinarit!

Poroja ja pikkujouluja.Perjantai 28.10.2005 11:50

Olen syvästi murtunut siitä tavasta kuinka unohdin kirjoittaa eilen päiväkirjaani mitään täytettä. Mikä minuun meni, sitä tiedä en, mutta olen kovin onnellinen. Ah. Riimitti kivasti.
Torstai/perjantai-aamu 27.-28.10.2005

Eilen myöhästyin tapani mukaan aamiaiselta, kuuntelin aamupäivän media-analyysiä ja iltapäivän hinkkasin tattia asuntolassa. Illalla menin karaokeen ja kuuntelin kauniita esityksiä (Laura) ja hieman vähemmän kauniita esityksiä (Juakko). Anteeksi. Hyvin sää vedit.. =)

Hakkasimme kauniimman sukupuolen edustajan kanssa sitten biljardia pilkkuun saakka ja lopulta marssin kylmässä yössä takaisin asuntolaan ja menin nukkumaan. Täällä suunnitellaan kovasti eri linjojen ja porukoiden pikkujouluja. Koulullakin on omansa, johon minä en valitettavasti aio osallistua. Syy löytyy, kun katsoo Mestiksen sarjaohjelmaa: Sport-Hermes. Aikoinaan jätin menemättä rippikouluun, kun ilmoittautumispäivänä oli 1.divisioonan ottelu Sport-Kärpät. No j*malauta en varmaan mene, jos kerran näin typerän päivän valitsivat ilmoittautumisille. Täts it.

Palatakseni aiheeseen eli pikkujouluihin, niin päätimme sitten porukalla pitää ennen joululomaa asuntolan, eli Kipinän jouluaaton. Hommataan kuusi, lahjoja, kinkku jne.jne. Ja yksi saa juoda viinaa ja leikkiä isää, joka ensin hakkaa mutsin ja lapset ja lopulta panee muijaa ympäripäissään vällyjen välissä. Myös joulupukki on kännissä. Luonnollisesti.

Viimeisenä ja kenties vähäisimpänä (pieni kun on) Kipinän maskotille, Arthur-koiralle, laitetaan tietenkin sarvet päähän ja hänestä tehdään poro. Kuva koirasta löytyy galleriastani.

Tänään pääsen sitten kotiin, eli Vaasaan. Juakko lähtee mukaan ja huomenna valloitamme kaikki Vaasan tanssilattiat 70-luvun loistavalla esityksellä.. Or maybe not..

Sport teki sitten sen, mihin en olisi edes heidän kyenneen. Kävi Turussa ottamassa pataan 9-1. Oletteko te nyt h*lvetin ylpeitä eller hur? Ei voi olla totta, että jengi pelailee kotkapaidassa puolivaloilla. Ei vain voi. Toivottavasti edes hävettää..!!! No lauantaina Hokki kotona ja silloin porot saa kyytiä.

Nyt ehdin ajoissa aamiaiselle. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla. hip hip hurraa!

Kunnioittaen,

-Jazz-

Saako Iittalan Shelliltä rasiaa?Torstai 27.10.2005 04:18

Keskiviikko 26.10.2005

Ah. Rakas päiväkirjani. Olen elänyt jälleen tänään huonon päivän.

Niinkuin monesti aiemmin, kaikki alkoi siitä kun heräsin. Päiväni oli pilalla. Myöhästyin jälleen koulun tarjoamalta aamiaiselta ja ehdin syödä vain puolet vatsani aamun ravintosuosituksesta. Jälleen yliopiston luennolle ja arvatkaapa vaan, että kiinnostiko. No ei! Sitä jaarittelua kuuntelin puoleen päivään ja menin syömään, niin eiköhän siellä ollut ruokana jotain p*rkeleen kalapihvejä. Marssin ATK-luokkaan katselemaan tunniksi toisten irkkaajien päiväkirjoja. Epätoivoista? Kyllä.

Iltapäivällä jaksoin olla mukana luennolla. Edellisenä iltana jätin lompakkoni elokuvateatteriin ja sekin piti hakea omaan taskuun. Onneksi pääomani on autonlainan takia vielä sata vuotta miinuksella, joten kukaan ei minusta pääse hyötymään. Paitsi verottaja.

Takaisin asiaan. Kävin pankissa ja kävin myös eiliseen tapaan Attilassa vain todetakseni, että kurssikirja, jota tarvitsisin on ylivarattu. Tämän jälkeen ajoin kesärenkailla Hämeenlinnaan tuossa karmeassa kelissä, joka ulkona vallitsee. Hämeenlinnan Prisman pihalla on McDonald's (mainos) ja hain sieltä pari Happy Meal-hampurilaista syötäväksi. BluePunto tuli hakemaan minua sinisellä Puntollaan ja jatkoimme yhdessä matkaa kohti Vantaata. Tänä iltana Sportti oli voittava.

Ja paskat! Ei ollut. Sport otti aneemisen esityksen jälkeen kuokkaan kotijoukkueelta numeroin 3-1. Tuomari oli kakka, mutta sitäkin heikompi oli vierailevien tähtien esitys kentällä. Ihmeellistä hätäilyä maalipaikoissa vaikka peliä hallitaan kyllä. No tää on mun hokkey Sport. Eipä ole ensimmäinen kerta. Eikä viimeinenkään.

Vantaalta lähdimme sitten Punton kanssa kohti Hämeenlinnaa ja sieltä jatkoin arktisissa olosuhteissa kohti Tamperetta. 3-tiellä oli yksi täysperävaunullinen rekka lähtenyt heittelehtimään ja lopulta koko komeus oli jäänyt tien penkkaan. Pysähdyin myös Iittalan Shellille. Erittäin perus-shelli, jossa muutama teinipissis hakkasi photoplaytä ja heidän persettään vieressä tiiraili kolme amis-teiniä. Käviköhän pojilla flaksi? Noiden perseiden takia minäkin voisin muuttaa asumaan johonkin niin kertakaikkisen ällöttävään paikkaan kuin Iittala. No onhan siellä Shell ja Iittalan lasitehdas. Ja moottoritie, jota pitkin sieltä pääsee niin nopeasti pois, kun apina-Datsunista vaan irti lähtee.

Matkalla oli vielä yksi kolari ja olin takaisin koululla. Luulin, että menetän jotkut suuret bileet kun olen poissa ja yritin hiukan kiirehtiä, jotta ehtisin mukaan bailaamaan, mutta saapuessani asuntolalle koin järkytyksen. Meno oli kuin tiistai-illan jumalanpalveluksessa ja alkoi vituttamaan. Menin Pubiin ja kiskaisin yhden Tequilan naamariin. Nyt olen ATK-luokassa ja hakkaan nuppiin Golden Capin (GC) Classic-omenasiideriä. Kirjoittelen nyt siis myös IRC-gallerian päiväkirjaani. Epätoivoista? Kyllä. Vituttaako? No arvaa.

Terkkuja niille kissoille Iittalan Shellillä ja niille parille kissalle siinä mustassa Citroenissä, jonka viereen Passatini ajoin Hämeenlinnan Prisman parkkipaikalla 16.47.

Poistun nauttimaan alkoholin saloista..

-Jazz-

Räppiä ja rakkauttaKeskiviikko 26.10.2005 01:05

Tervehdys sinä boksiin eksynyt epätoivoinen ihminen. Olen jumalasi.

Ei vaiskaan. Kivan ominaisuuden on tekniikan pojat väsänny tänne. Tänään päivä oli oikeastaan aika paska. Heräsin aamulla, söin pikaisesti koulun ruokalassa puuroa. Tämän jälkeen vietin aikaa luennolla ja aiheena oli todella kiinnostava "visuaalinen viestintä". Ok. Ei aiheessa nyt mitään suurempaa vikaa ollut ja opetuskin ihan hyvää settiä, mutta itseä se ei tänään paljoa voinut kiinnostaa. Yritin kuitenkin opiskella ahkerasti.

Luennon viimeiset 15 minuuttia minun teki mieli ottaa ehdonalaista, kun luokkatoverit keskustelivat kiivaasti siitä, että onko metsällä visuaalinen ilme, jos kukaan ei ole siellä, mutta joku ihminen on joskus siellä käynyt. Osa väitti, että ei ole... Ei jeesus sanon minä.

Selvisin kuitenkin hengissä istunnolta, söin lihakeittoa ja lähdin Yliopiston ihanaiseen keskuskirjastoon Attilaan. Arvatkaa vaan oliko se auki? No eipä tietenkään. Sen jälkeen matka jatkui pankkiin ja arvatkaa oliko se auki? No eipä tietenkään. Suuren vitutuksen saattelemana ajoin autolla takaisin koululle, nyysin kaverilta pari euroa ja jatkoin matkaani takaisin Nääsvilleen. Oli nimittäin leffaillan vuoro. Ja koulu maksoi. Menin nimittäin tekemään arvosteluharjoitusta elokuvasta "Tyttö sinä olet tähti". Joku älypää, joka on tähän asti päässyt tekstiäni ja huomasi tekstissä olevan myös otsikon miettisi varmasti, että mitähän helvettiä toi nyt sitten liittyy mihinkään. No se on se mun jutun otsikko daiju! Oli muuten ihan hyvä leffa.

Loppuun terveiset rakkaalle Juakolle, joka tuossa viereisellä koneella epätoivoisesti yrittää rakentaa voittajakokoonpanoa Hattrickissa. Huomenna sitten Vantaalle?

Ja toiseen loppuun onnittelut VPS:lle noususta Veikkausliigaan. Oli muuten ihanaista olla Rovaniemellä näin etelän miehelle helvetin jäisessä pakkassäässä ja lähteä voitto mukana kotimatkalle. Ja maailman huikeimmat jatkot seuraavana yönä Fontanassa. Ensi kesänä onkin sitten taas kova paikka, kun VPS ja Jaro kohtaavat. Onneksi olen VIFK:n kannattaja =)

Huomenna K-Vantaa-Sport-matsiin BluePunton kanssa.

EDIT: Saa sit kirjottaa mullekki kaikkee Ihq-kommenttei..
EDIT2: Vantaa v*tun junttila! Anteeksi. Oli pakko sanoa.
- Vanhemmat »