IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

JipujeiLauantai 28.01.2006 00:30

- Sun autos on liian likainen. Se ei täytä taloyhtiömme normeja.

Tänään se tuli sitten todistettua. Meidän Polaris Edge Touring ei kulje lujempaa kuin 118km/h. Paska värkki. Mutta mun puolustukseksi voi sanoa, että vastustin rajusti Polariksen kelkan hankkimista.

Casti - Syvällä paskassa ryvemme (sävel sama ku Tommi Läntisen kappaleessa Syvälle sydämeen saattuu)

Äiti, en tahdo tätä edgeä
Äiti, saan aina olla yksin
Ei Polarista kukaan halua
Saan aina yksin mä vaan ajella
Äiti, miks mä en saa Lynxiä?

Mutsi hei, mä tahdon uuden Lynxin
Tietsä mutsi, mikä vittu Lynxi on?
En Polarista minä halua, En Polariksella mä ajella
Mutsi hei, poltetaan toi Polaris

Usein on vaikeaa, touringilla kaasuttaa
Niin pienellä koneella hukkuu

Voi kuinka koskee
Kelle sen kertoisin
syvällä paskassa rämmin


En jaksa enempää improvisoida..

HihheiPerjantai 20.01.2006 13:15

Ana Johnsson - don' cry for pain

Täytin just kesätyöpaikka-hakemuksen sanomalehti Pohjalaiseen. Jipjei. Menen sinne työharjoitteluunkin parin kuukauden päästä. Voi kuinka kivaa se onkaan. Illalla menen Annelin luo syämään vohveleita ja sit huomenna Mapsua moikkaamaan Kouvolaan. Tulee ihan ylikivaa!

HopHop. Nyt mä herään ja nousen sängystä. Laitetaan kehiin lisään Ana Johnssonia, joka on muuten lähes maailmankaikkeuden kaunein nainen. Oikeasti. Ja hyvää musaa!

Ana - We Are

Kovan päivän iltaSunnuntai 15.01.2006 22:46

Sainpa tässä taas sopivasti illaksi hyvän vitutuksen päälle. Toisten päälle kuseminen näyttää vain joiltain ihmisiltä onnistuvan. Kiitti vitusti.

HotellissaSunnuntai 15.01.2006 14:29

Ei saatana.. Meinasin kuolla tänään, mut nyt on kaikki ihan ok. Kivaakin oli ja ilmojakin on pidellyt. Näin pitkästä aikaa eilen paljon kavereita ja sättänä kun imin taas niinku pesusieni tuota kuningasalkoholia.

Uh. Puolivuotta synttäreihin..

-Zäck-

Ps: Hokki-Sport 0-8

KajanaLauantai 14.01.2006 01:07

Huomenna Kajaaniin ja sieltä Pietarsaareen nauttimaan kaikenmaailman alkoholeista. Oon flunssassa. Nyt iltaa kohti alkanu vähän helpottamaan. Huomenna koko päivä bussissa, mutta ei sillä niin väliä. Kivaahan se vaan on. Istun tänään illalla nyt kotona parantelemassa itseäni ja kuuntelen Mewiä

Np: Mew - Saliva

SärkyäKeskiviikko 11.01.2006 02:33

Ei helvetti lapset voin kertoa miltä tuntuu kun on niska kipeä. Se ottaa kipeää! Pää ei käänny ja lääkkeistä tulee väsy. Heräsin aamulla huonosti nukutun yön jälkeen 8.30. Totesin, että nyt ottaa kipiää, otin pillerin, makasin, heräsin 10.45. Sit menin atk-luokkaan, takaisin kämpille, toinen pilleri ja taas soihdut sammui, kuin joulukuusesta pariksi tunniksi.

Siinä se päivä sit menikin. Ja niska on edelleen ihan sättänän kipeä! perjantaina uudestaan lääkäriin ja sieltä sitten jonnekkin kuntoutukseen. Tää on niin tuskaisen kipeä taas.

Oltiin Tiinan, Tarzaan, Juakon ja PsykoOpsin kanssa mäkkärissä syömässä paskaa ja sit tultiin Hervannan kautta takas tänne. Mä oon taas hillunu puolitoista tuntia täällä koneella ja jauhanu paskaa kavereiden kanssa.

Huomenna keskiviikko. En taida juoda hirveästi. Lauantaina lähdetään kavereiden kanssa vihdoin ja viimein Pietarsaareen dokaamaan.

-Zäck-

JoululomaSunnuntai 08.01.2006 17:38

No niin. Nyt on joululoma sitten hässitty. Oli paljon tekemistä ja häppeningiä niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Oon ehtiny ajaa tuhansia kilometrejä autolla, mällätä miljoonan mummon verran rahaa Ylitorniossa, ainakin vähän ihastua, lasketella, dokata, nähdä kavereita jne.jne.

Huomenna sitten paluu Ylöjärvelle ja rutiineihin kiinni. Nyt on viimeiset pari päivää tuntunu siltä, ku et elämästä puuttuisi jotain. Se ei saa aikaan vitutusta, eikä masennusta, mutta se pistää vähän miettimään, että jatkuuko tämä elämä tällä tavalla vai kääntyykö tämä jossain kohdassa ihan eri raiteille.

Mielenkiinnolla odotellessa..

Np: Roxette - Spending my time
Scorpions - Still loving you

Hyvin alkoi tämäkin vuosiTiistai 03.01.2006 13:52

Ajeltiin systerin ja koiran kanssa pois Lapista. Tultiin Aavasaksaan ja toinen auto tuli Stop-merkin takaa suoraan eteen. Onneksi kukaan ei kuollut. Itse loukkasin niskani. Koko eilisilta istuttiin sitten hotellissa ja odoteltiin, että isä tulee hakemaan meitä. Aamulla oltiin puoli kuudelta kotona Vaasassa.

Päästiin paluuliikenteen kolaritilastoihin.


Muuten oli loistava reissu taas Ylläkselle. Siitä lisää myöhemmin.

Hyvää joulua vaan sullekki saatana!Keskiviikko 21.12.2005 18:06

Voitin joulukalenterista 20€. Miten niin raaputin taas ennen aattoa?

Kävin mäkissä tänään ja ajattelin lähteä dokaamaan illalla. Kivaa eiks je?

KääkPerjantai 16.12.2005 01:55

Kvääk.

Huomenna ensin Jeppikseen, sit Vaasaan ja sit Kokkolaan. Tulee ihan kiva 500 kilometriä samaa hikistä kasitietä ravattavaksi.. No elämä on.