IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Vähän myöhäisii ootte!Sunnuntai 31.12.2006 18:39

Telkkarista tulee joku ohjelma jossa testataan kaikkee älykästä ja älytöntä. Nyt ne testaa et uppoaako marjat ja hedelmät vai ei.

Teidän suruksenne voin ilmoittaa, että ainakaan mansikka ei pysy pinnalla. MUTTA! Pureskeltu mansikka pysyy pinnalla. Tää on testattu Antsikan kans viime kesänä.

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Huomenna en ole rinteeseen menos, mut hiihtämään ehkä. Uudeksivuodeksi on luvattu tänne niin uskomattoman hienoja ilmoja, et oon rinteessä ihan kokoajan.

Sunnuntaina -1 astetta, pilvistä.

Maanantaina -3 astetta, aurinkoista.

Tiistai -5 astetta, pilvistä

Huh huh. Muistanpa sellaisiakin uudenvuoden hulinoita kun oli -40 astetta pakkasta :DD

Mot LapplandPerjantai 29.12.2006 10:30

NY!

Jouluyö, juhlayöMaanantai 25.12.2006 01:27

Hyvää yötä kaikille. Pitäkää Jeesus mielessänne.

Jouluyö, juhlayöMaanantai 25.12.2006 01:27

Hyvää yötä kaikille. Pitäkää Jeesus mielessänne.

Hyvää joulua kaikille!Sunnuntai 24.12.2006 11:49

Oikein hyvää joulua kaikille kavereille ja vähemmän kavereille!


Mulla oli tänään todella outo päivä ja se päivä jatkuu nyt sillä, että minä oikeasti kerron mitä minä tästä maailmasta ajattelen. Anteeksi jo etukäteen, mutta minä olen minä ja näin minä tätä maailmaa näen.
Tiesittekö, että matka onneen voi olla todella lyhyt. Se voi olla ihan kulman takana, mutta sinä et sitä omalta sokeudeltasi huomaa. Se on oikeastaan yksi elämän suurista vääryyksistä, sillä monta ikävää asiaa voitaisiin korjata rakkaudella ja välittämisellä. Joidenkin ihmisten kohtalona on jäädä yksin tai elää koko elämänsä yksinäisyydessä. Toisilla sen tyhjiön täyttää ystävät, jotka välittävät mutta vaikka kuinka yrität omalla haudallasi asiaa kieltää, niin edes parhaat ystävät eivät pysty tarjoamaan sitä samaa tunnetta kuin mitä elämänkumppani tekee. Se jonka kanssa saa jakaa ilot ja surut, se jonka kanssa saa myös jakaa elämän, oman elämäsi hienoimmat hetket. Jokainen hetkihän on tunnetusti parempi, jos sen on saanut jakaa jonkun kanssa.


Koska joku rakastaa minua


Ihmiset peittävät oman elämänsä puutteita mitä erikoisimmin tavoin. Jotkut turhautuvat ja ajautuvat väkivaltaan, jotkut käyttävät huumeita, jotkut tappavat muita ihmisiä. Suurin osa meistä kuitenkin vain pitää tunteen sisällään ja kärsii siitä vain lisää, sillä itsesääli ja elämänilon puute ovat erittäin yleisiä psyykkisiä olotiloja nykypäivän ihmisellä. Maailmassa moni ihminen etsii elämäänsä sisältöä löytämättä sitä kuitenkaan koskaan. Mistä sinä tiedät, että sinä sen joskus löytäisit? Minä en rehellisesti sanottuna tiedä ja ainakin minulle se luo omaan elämääni epäuskoa omaa tulevaisuuttani kohtaan.


Miksi minä nukun ensi yönä yksin


Kaikki tämä on tuonut mukanaan myös lieveilmiöitä. Nimittäin nykypäivänä monet ihmiset seurustelevat tai ovat jopa naimisissa sellaisen ihmisen kanssa, jota eivät oikeasti rakasta niin paljon kuin voisi rakastaa jotain muuta. Tämä tuo mukanaan paljon pettämistä, avioeroja ja muita oheisilmiöitä. Suurin asia kuitenkin kytee taas siellä pienen ihmisen sisällä. Yksinjäämisen pelko johdattaa ihmisen toisen luo, vaikka tieto siitä ettei nykyinen ole se oikea kytee taustalla mielessä. Mun mielestä on äärimmäisen säälittävää kuluttaa omaa ainoaa elämäänsä sellaisiin asioihin joista ei todella pidä. Itse en pidä yksinelämisestä, joten en kertakaikkiaan kykene ymmärtämään, että miksi minun pitäisi tyytyä omaan osaani ja jäädä kenties odottamaan oikeaa ihmistä tulevaksi. Mitä jos minäkin kuulun niihin, jotka odottavat sitä oikeaa koko loppuelämänsä?


Ei elämästä selviä hengissä


Sen opetti jo Juice Leskinen. Rauha hänen muistolleen. Elämästä ei kukaan selviä hengissä ja tässä maailmassa on pakko ainoastaan syntyä, maksaa veroja ja kuolla. Ihmiset pilaavat omaa ja muiden elämää elämällä turhan pinnallisesti. Ei osata ajatella järkevästi tai toisen tunteita, vaan häikäilemättömyys ja piittaamattomuus ovat tulleet yhteiskuntamme päivittäisiin tilanteisiin. Luultavasti jäädäkseen. Mä voin ihan rehellisesti myöntää, että pelkään omaa tulevaisuuttani. Tietenkin omaa elämääni tekee paremmaksi tieto siitä, että teen minä mitä tahansa niin se on ainakin jollain tavalla turvattu. Kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni, jotka ovat uhranneet suuren osan omasta elämästään siihen, että minulla ja neljällä sisaruksellani on vakaampi tulevaisuus. Sitä ei voi rahassa määritellä. Tulevaisuutta siis.

Rakastakaa toisianne,

Kasti

JIHAA!Keskiviikko 20.12.2006 09:17

Meikä sai tänään kolmannen kuusen ja voitti 5 euroa! Jippii! Nyt mä pistän elämäni risaseks!

PS: Oikea ylänurkka - Siellä on rahaa

Vapaapäivän jälkeinen päiväTiistai 19.12.2006 11:17

Sain tänään piparia.

Jos saan vielä kerran piparia ennen joulua, niin voitan 7€.

Jos saan joululahjaksi kaksi poroa, niin voitan 200€.

Jos tuot minulle kaksi tähteä, niin saan 1000€.

Jos tuot minulle sydämesi, niin saat minut onnelliseksi :)

Viking Line toivottaa hyvää joulua!Tiistai 19.12.2006 03:08

Nyt on väsy.

Mutta oli kuitenkin ihan mielettömän hubaa reissulla kaikenkaikkiaan.. Tammikuussa sit "pari" kertaa uudestaan :DDD