IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"
Koska mä oon niin paska ihminen etten ole saanu tänne kirjoitettua todella pitkään aikaan mitään oikeata asiaa saati oikeastaan mitään muutakaan, niin päätinpä palauttaa teidän mieliinne yhden mahtavan kirjoituksen menneiltä ajoilta. Melkein vuosi kirjoituksen jälkeen pidän omaa tekstiäni aivan loistavana kirjoituksena jossa kerrankin olen selvästi kyennyt tuomaan esille niitä ajatuksia, mitä päässäni liikuttelen.

Kerrotaan nyt kuitenkin tähän väliin, että kaikki tosi jees. Työ on ihan mahtavaa ja oikeasti pidän jokaisesta sekunnista auton ratissa. Paitsi 11-13 välisenä aikana jolloin on liikaa aikaa. Täytyy mm. pitää lounastauko.

Huomenna Jaron kauden näillä näkymin viimeinen ottelu ja täytyy aamulla lähteä täältä Helsingistä kohti Pohjanmaata. Ai niin. Kun täällä asuu niin ei mene kauaakaan kun oppii ajattelemaan maailmaa vain Kehä III:sen sisäpuolelta. Se on ihan järkyttävää, mutta mä tiedän siihen nykyään jo syynkin. Voin siitä kirjoitella joskus myöhemmin. Tänään 16 tuntia töissä muuten. Oli asiapäivä.

OTTEITA CASTIN PÄIVÄKIRJASTA

Keskiviikko 20.12.2006
21:40:03


Äiti, koska on minun vuoroni olla onnellinen?

Mulla oli tänään todella outo päivä ja se päivä jatkuu nyt sillä, että minä oikeasti kerron mitä minä tästä maailmasta ajattelen. Anteeksi jo etukäteen, mutta minä olen minä ja näin minä tätä maailmaa näen.


Tiesittekö, että matka onneen voi olla todella lyhyt. Se voi olla ihan kulman takana, mutta sinä et sitä omalta sokeudeltasi huomaa. Se on oikeastaan yksi elämän suurista vääryyksistä, sillä monta ikävää asiaa voitaisiin korjata rakkaudella ja välittämisellä. Joidenkin ihmisten kohtalona on jäädä yksin tai elää koko elämänsä yksinäisyydessä. Toisilla sen tyhjiön täyttää ystävät, jotka välittävät mutta vaikka kuinka yrität omalla haudallasi asiaa kieltää, niin edes parhaat ystävät eivät pysty tarjoamaan sitä samaa tunnetta kuin mitä elämänkumppani tekee. Se jonka kanssa saa jakaa ilot ja surut, se jonka kanssa saa myös jakaa elämän, oman elämäsi hienoimmat hetket. Jokainen hetkihän on tunnetusti parempi, jos sen on saanut jakaa jonkun kanssa.


Koska joku rakastaa minua


Ihmiset peittävät oman elämänsä puutteita mitä erikoisimmin tavoin. Jotkut turhautuvat ja ajautuvat väkivaltaan, jotkut käyttävät huumeita, jotkut tappavat muita ihmisiä. Suurin osa meistä kuitenkin vain pitää tunteen sisällään ja kärsii siitä vain lisää, sillä itsesääli ja elämänilon puute ovat erittäin yleisiä psyykkisiä olotiloja nykypäivän ihmisellä. Maailmassa moni ihminen etsii elämäänsä sisältöä löytämättä sitä kuitenkaan koskaan. Mistä sinä tiedät, että sinä sen joskus löytäisit? Minä en rehellisesti sanottuna tiedä ja ainakin minulle se luo omaan elämääni epäuskoa omaa tulevaisuuttani kohtaan.


Miksi minä nukun ensi yönä yksin


Kaikki tämä on tuonut mukanaan myös lieveilmiöitä. Nimittäin nykypäivänä monet ihmiset seurustelevat tai ovat jopa naimisissa sellaisen ihmisen kanssa, jota eivät oikeasti rakasta niin paljon kuin voisi rakastaa jotain muuta. Tämä tuo mukanaan paljon pettämistä, avioeroja ja muita oheisilmiöitä. Suurin asia kuitenkin kytee taas siellä pienen ihmisen sisällä. Yksinjäämisen pelko johdattaa ihmisen toisen luo, vaikka tieto siitä ettei nykyinen ole se oikea kytee taustalla mielessä. Mun mielestä on äärimmäisen säälittävää kuluttaa omaa ainoaa elämäänsä sellaisiin asioihin joista ei todella pidä. Itse en pidä yksinelämisestä, joten en kertakaikkiaan kykene ymmärtämään, että miksi minun pitäisi tyytyä omaan osaani ja jäädä kenties odottamaan oikeaa ihmistä tulevaksi. Mitä jos minäkin kuulun niihin, jotka odottavat sitä oikeaa koko loppuelämänsä?


Ei elämästä selviä hengissä


Sen opetti jo Juice Leskinen. Rauha hänen muistolleen. Elämästä ei kukaan selviä hengissä ja tässä maailmassa on pakko ainoastaan syntyä, maksaa veroja ja kuolla. Ihmiset pilaavat omaa ja muiden elämää elämällä turhan pinnallisesti. Ei osata ajatella järkevästi tai toisen tunteita, vaan häikäilemättömyys ja piittaamattomuus ovat tulleet yhteiskuntamme päivittäisiin tilanteisiin. Luultavasti jäädäkseen. Mä voin ihan rehellisesti myöntää, että pelkään omaa tulevaisuuttani. Tietenkin omaa elämääni tekee paremmaksi tieto siitä, että teen minä mitä tahansa niin se on ainakin jollain tavalla turvattu. Kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni, jotka ovat uhranneet suuren osan omasta elämästään siihen, että minulla ja neljällä sisaruksellani on vakaampi tulevaisuus. Sitä ei voi rahassa määritellä. Tulevaisuutta siis.

Rakastakaa toisianne,

Kasti

Niii-in totta!Perjantai 26.10.2007 23:40

"..Pekka, älä koskaan sekaannu naisiin. Niiltä sä et saa muuta ku sydänsuruja tai sukupuolitaudin.." - Eräs henkilö pojalleen
Mä todellakin sain juuri äsken suoritettua uuden työurani vaikeimman tehtävän. Aika monta mutkaa jo ylitetty, mutta tästä tehtävästä selviäminen vaati uutteraa harjoittelua, hikisiä hetkiä, pettymyksiä, kyyneleitä ja kaikkea mahdollista vaikeutta kuvaavia elementtejä. Mutta minä todellakin tein sen. Hyvät naiset ja herrat saanko ylpeänä esittää:

Kravattisolmu

Hei mut kiitti!Sunnuntai 14.10.2007 14:41


VAROITUS! AVAUTUMISTA
Kiitos ihan helvetisti siitä kaikesta vitun tuesta, jota taas tässäkin asiassa sain. Kaveri on täysi idiootti ja tiedän just missä mennään eikä sit sitä tukea löydy kuitenkaan alkuunkaan. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta!

Mut joo. Nyt mä taas sain oivan muistutuksen siitä, että minkä takia mä tein mitä tein ja miksi mä en oikeesti haluaisi olla teidän kanssa missään väleissä.

Vittu et nyt ottaa oikeesti päähän. Kuvottavaa!
AVAUTUMINEN PÄÄTTYY

Zen Café - EnsisuudelmaLauantai 13.10.2007 14:41

Yleisesti ottaen, pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
Joo. Kaippa mä pidän. Tosin jotain puuttuu.

Uskotko ihmisiä, kun he sanovat, että "asioiden on tarkoitus tapahtua"?
Uskon kyllä.

Kuvittele tämä: Olet eksyksissä jossain ja sinulla on kännykkä, jolla voit soittaa ja pyytää jotain hakemaan sinut, kello on 03.00... Kenelle soittaisit ilman epäröintiä?
Mun suuntavaistolla en kyllä yleensä eksy mihinkään. Mut soittaisin varmaan töihin :DD

Koska nauroit viimeksi kunnolla?
Ah. Eilen kun katsoin Frendejä.

Jos ihmissuhteesi eivät toimisi haluamallasi tavalla, yrittäisitkö löytää ratkaisut ongelmiin vai luovuttaisitko?
No ne ei todellakaan toimi haluamallani tavalla, mutta jos luovuttaisin niin mitä sitten? Istuisin yksin himassa ja itkisin itseni uneen. Not for me. Mä en oo mitään alistuvaa tyyppiä.

Mistä näit viimeksi unta?
En muista yhtään enää.

Mihin ammattiin uskot päätyväsi?
Johonkin markkinointiin tai viestintähommiin. Toivottavasti ei kauppiaaksi. Tai Keskoon töihin. Homot!

Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi leffateatteriin?
Toivottavasti jonkun hyvän!

Milloin viimeksi satutit itsesi pahasti ja miten?
Jaa fyysisesti? Viime kesänä lähdin torjumaan futiksessa maalin ohi lähtenyttä vetoa. Sormi taittui ja sen meni sijoiltaan ja murtui kolmesta kohdasta.

Tykkäätkö juustoista?
En. Oltermannista ja Edamista.

Oletko ollut suihkussa vaatteet päällä?
Kyllä!

Oletko ollut yhteyksissä virkavaltaan?
Kyllä! Olen ollut yhteydessä jopa suuren ja mahtavaan Supoon.

Tunnetko paljon ihmisiä?
Tunnen. Tosi paljon.

Onko sinulla erikoisruokavalio?
Ei.

Mitä musiikki merkitsee sinulle?
No jos mä sanoisin, että kaikkea mitä se ikinä voi merkitä. Se olisi aika lähellä totuutta.

Asutko vanhempiesi luona?
En.

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt?
Joltain ihmiseltä.

Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa?
Joo

Häpeätkö itkeä kavereidesi nähden?
En

Nuorin henkilö, jonka kanssa olet suudellut?
11-vuotias. Olin itsekin 11 :DD

Vanhin henkilö, jonka kanssa olet suudellut?
24

Onko vika aina sinussa?
No ei todellakaan ole!

Kelle puhuit viimeksi messengerissä?
Mänttärille

Oletko ihastunut?
No jaa. En tiiä.

Miten alkaa viimeksi saaneesi tekstiviesti?
Sport sit meni pupeloimaan...

Miten alkaa viimeksi lähettäneesi tekstiviesti?
No shit, Sherlock!...

Keneltä sait Saapuneet-kansiosi kahdeksannen viestin?
Tarulta

Onko puhelimessasi kamera?
Joo

Minkä värinen tämän hetkinen paitasi?
Ruskea

Jos saisit järjestää minkä tahansa bändin Suomeen keikalle, mikä se olisi?
Green Day!

Oletko aamu-uninen?
En oikeestaan.

Kuljetko kesällä pyörällä vai kävellen?
Pyörällä

Entä talvella?
Autolla!

Olet rannalla, ja et tiedä, onko vesi kylmää, vai lämmintä. Juoksetko veteen, vai kokeiletko varpaalla?
Kokeilen varpaalla ehdottomasti. Luuseri.

Kuinka usein äitisi joutuu pyytämään sinulta apua tietokoneisiin liittyvien asioiden kanssa?
Aika usein kun oon itse tän kotiverkon meille rakentanut mikä ei enää tunnu toimivan :DD

Uimarannalla tuntematon lapsi tulee juttelemaan sinulle. Kuinka reagoit?
No juttelen takas ja kyselen kaikkea.

Riitelet äitisi kanssa keittiössä ja äiti poistuu hetkeksi. Äidin ruokalautasen vieressä on suolapurkki. Kaataisitko vihaisena äitisi ruokaan lisää suolaa?
No en

Ovikello soi ja ovenne takana on lempiartistisi ja pyytää päästä sisälle 10 roudarin kanssa. Miten reagoit?
No ei ole.

Saatko mahdutettua yhteen matkalaukkuun kaiken tarvitsemasi viikon ulkomaanmatkalle?
Saan.

Olet miljoonannes kävijä lähimarketissanne, saat valita hyllyistä kärryllisen mitä tahansa, tarttuuko mukaasi muutakin kuin Vaasan Ruispaloja?
No todellakin! Miljoonannes ei vain ole Suomea!! Mutta ne jotka tuntee mun taustat, niin tietää miten tää homma todellakin hoidetaan ja miten se on aina aiemminkin hoidettu :DD

Ystäväsi pyytää sinua kanssaan vaihto-oppilaaksi Alaskaan, vaikka vihaat talvea. Suostutko mukaan jos ystäväsi maksaa matkan?
Ehdottomasti kyllä

Sukulaisen rippijuhlissa sinua kymmenen vuotta vanhempi ujo mieshenkilö kysyy sinua kanssaan tanssimaan, kun muutamia pariskuntia on kerääntynyt puutarhaan tanssimaan. Suostutko?
No en! Mikään homo kuitenkaan ole.

Toivotko toisinaan että matikan opiskelua koulussa ei olisi keksittykään?
Pythagoras olis pitänyt ampua jo kohtuun.

Kuka seuraavista olisit ja miksi: Prinsessa Ruusunen, Pikku Myy, Puuha Pete vai Hämähäkkimies?
Hämähäkkimies. Olisin sikahyvä veskari.

Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen sanasta Helsinki?
Mahtava kotikaupunkini.

Minkä tyylistä musiikkia kuuntelet eniten (punk, pop, iskelmä, trance etc.)?
Indietä ja Rockia.

Levyhyllysi häpeäpilkku/synkin salaisuus?
XL5 - Deja vú!

Odotitko innolla Da Vinci-Koodin ensi-iltaa?
En odottanut ollenkaan.

Mikä oli pienenä lempiohjelmasi?
Ruusun Aika!

Kuinka pitkä olet?
176

Oletko suvaitsevainen?
Olen kyllä.

Onko sinulla pisamia?
Ei.

Missä koulussa/työpaikassa olet juuri nyt?
Kovanen Oy - Autonkuljettaja

Oletko kasvissyöjä?
En

Mihin aikaan heräsit tänään?
11.00

Palatko vai rusketutko?
Rusketun

Voitko kutsua omaa sukupuoltasi edustavaa henkilöä seksikkääksi?
Joo voin kyllä.

Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä/juoda?
Aamupalaa!

Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä?
Äidin kanssa mennä kauppaan.

[Ei aihetta]Perjantai 12.10.2007 11:12

"Liikkeellä on paljon autoja ja täällä liikkuu lapsia jotka saattavat vaurioitua"


Kumpi on idiootti? Kääntäjä vai saksalainen haastateltava.

Jatketaan musallaTorstai 11.10.2007 01:46

Kaikkee kivaa.Torstai 11.10.2007 00:52

10 SUOSIKKIA
01. tv-ohjelma - Boston Legal
02. kukka - Orkidea
03. väri - punainen
04. urheilu - Jalkapallo
05. ruoka - Jotain pastaa
06. musiikki - TÖ KILLÄÄRSS
09. päivä - Ottelupäivä
10. unelmakaupunki - Pietarsaari

10 FAKTAA
01. syntymäpaikka - Vaasa
02. hiusten väri - Ruskeat
03. hiustyyli - Lyhyet
04. lävistykset - Ei oo
05. silmien väri - blå
06. kengän koko - 41½
07. mieliala - Erittäin väsynyt. Lenssuinen.
08. tuoksu - Oman kodin tuoksu. Puhdas, raikas.
09. vapaa - Vastentahtoisesti
10. oikea vai vasen - Vasen

10 ASIAA RAKKAUSELÄMÄSTÄSI
01. oletko koskaan ollut rakastunut - Jah
02. uskotko rakkauteen - Joo
03. oletko koskaan särkenyt kenenkään sydäntä - Valitettavasti
05. onko kukaan särkenyt sinun sydämen - Mun sydän on vahvaa tekoa
06. oletko koskaan ihastunut ystävääsi - Olen
07. oletko koskaaan rakastanut/ihastunut jotain, mutta et ole kertonut tälle - Joo
08. pelkäätkö sitoutumista - En
09. onko sinulla koskaan ollut salainen ihailija - Oon tehny tän kyselyn jo joskus
10. uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä - En

10 SITÄ JA HIEMAN TÄTÄ
01. rakkaus vai raha - Rakkaus
02. vahvat viinat vai olut/lonkero/siideri - Vahvat viinat
04. yhden yön juttu vai suhde - Suhde
05. tv vai internet - Internet
06. pepsi vai cola - Pepsi
07. villit illat baanalla vai rauhalliset illat kotosalla - Molemmat käy. Ensimmäinen vaan paksulla lompakolla.
08. värilliset vai musta-valkokuvat - BW
09. puhelimitse vai kasvotusten - Kasvotusten
10. mese vai sähköposti - Mese

10 OLETKO KOSKAAN
01. oletko koskaan jäänyt kiinni hiippaillessa ulos ?- Joo
02. oletko koskaan käynyt naku-uinnilla ?- Joo
03. oletko koskaan tehnyt jotain, jota kadut - Jah. Paljonkin asioita.
04. oletko koskaan hypännyt benji-hyppyä - Not yet
06. oletko koskaan syönyt litraa jäätelöä yhden vuorokauden aikana - Joo
07. oletko koskaan halunnut jotakuta niin paljon, että se sattuu - Seksuaalisesti? En Mentaalisesti? Joo.
08. oletko koskaan itkenyt elokuvaa katsoessa - Monesti
09. oletko koskaan karannut kotoa - En
10. oletko koskaan kompuroinut ja loukannut itsesi - Ah. Monesti.

10 OLETKO...
01. kaipaatko jotakuta tällä hetkellä - Joo..
02. oletko iloinen - No yleisesti erittäin, just tällä hetkellä en kuitenkaan. Oon vaan väsynyt.
03. puhutko kenenkään kanssa - En
04. oletko tylsistynyt - No en oikeestaan.
05. oletko saksalainen - En
06. oletko venäläinen - En
07. oletko koulussa - En
08. oletko kynttilöiden polttaja - Aktiivinen
09. oletko raitis tällä hetkellä - Joo
10. tykkätkö jostakusta tällä hetkellä - Tykkään kait.