IRC-Galleria

sunday service, hallelujah motherfuckers!Maanantai 21.11.2005 00:44

"thus it is sunday, thou shalt write an intelligently restricted and meaningless pile of bullshit again", sanoi perunalastupussin henki minulle kun söin kuivattuja aprikooseja.

elikkäpäs let's ket taun tu pisnes. tänään mie mietin elämän tärkeitä kysymyksiä samalla ku pelasin haloa. niinku esimerkiksi valitakko plasmakiväärin vai needlerin aseeksi jolla teurastaa vitunmoinen legioona alieneita :E eli joo, mie noulaiffasin. vitsi ku haluisin päästä vaikka johonki venetsiaan uimaan paikallisten pummien kanssa sinne likavetteen mitä sieltä kanavista löytyy tai jotain sellasta, ku siellä ois aurinkoista ja lämmintä. täälläku on joku saatanan ydintalvi meneillään. ulkona o joku vittu absoluuttinen nollapiste vaikka siellä oikeesti on vaan 5 astetta pakkasta nii ootellaampa saatana vielä niitä miinuskolmenkympin ilmoja! saatana, tarvii vähintääki napalmia että pyssyy lämpimänä! onko se ny kivvaa?

ja nälkäki painaa päälle. yllättäen ku äitee sattuu menemään etelä-suomeen ja jättää minut ja isän kahestaan, ei jääkaapista löyvvy mittään. herranjumala mie söisin vaikka norsun! taino, sellasen pienen norsun :E misä on ojaan kaatunut pitsarekka ku sellasta tarvitaan?!

hitto, nytki on niin perskeleen tylsää. vitsi ku etes jotain tapahtus. vaikka ilmalaiva täynnä vietnamilaisia vinosilmä hellraidereita ja apinoita iskeytys seinästä läpi niin ois jotaki tekemistä etes! voisin harrastaa luovaa luotienväistelyä vaikka! mahollisuudet ois rajattomat! voisin vaikka pelata korttia niitten apinoitten kanssa. paitti että mie varmaan häviäisin.

ja muuten, WoW ei toimi vieläkään. mitä mie oon tehny ansaitakseni tällasta?! taino, älä vastaakkaan. saatana ku kokoajan hirrrrmunen hinku kynyttää örkkejä turpaan mutku eeeeeeeeii ku saatanan saatana ja vielä yks saatana saatanoiden päälle. saatana. tämä johtaa vielä vakavaan masennukseen ja itsemurhaan pesukoneella jos ei kohta asiat järjesty! :'O

nyt voisin masennuksissani mennä harrastamaan tota normaalia ilta-aktia. enkä meinaa runkkaamista senki saastaset kaksimieliset kalleriaholistit! no mut kuiteski, ens kertaan.

welcome to the jungle, don't forget to bring your own bombs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.