IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Sain haasteenPerjantai 10.02.2006 15:59

Haaste

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Piilareita laittaessa on helpompi pyöritellä päätä ja pitää silmiä paikallaan kun pyöritellä silmiä pää paikallaan
2. Pakkomielle työntää sormi kissan suuhun kun se haukottelee
3. Suojasäällä teen parvekkeet ja pihat täyteen pieniä pupuja
4. Jaan kaiken parillisilla luvuilla,esim.ostan lähes kaikkea aina 2,4,6..kappaletta
5. Alan aivastelemaan kun katson aurinkoon

Haastan :

killer1977 , hemmoy , igrain , aMoK , markou

WHIIIII!!!Tiistai 13.12.2005 03:01

Selvittiin hengissä ns.kylpylälomasta.Lujaa meni ainakin vesiliukumäessä ja hauskaa oli vaikka Turku onkin suomen perse.Erittäin mukavaa porukkaa,joskin vähän huumorintajutonta.Taksikuskikin maksoi meille kun jäätiin pois kyydistä,ei suostunut enään puhumaan vaikka kuinka yritin lohdutella että on se JYPpikin ihan paska.Kummaa porukkaa..

Jee ostin varvassukat!!Tiistai 29.11.2005 17:46

Askeltaminen on omituista ja aina alkaa naurattaa kun näkee varpaat!Pakko heilutella varpaita niin kauan että tulee nivelreumatismi..
No eipä tänään oikeen muuta"jännää"ole tapahtunutkaan.Booooring..Kaikenlaista turhaa spekulointia vielä turhemmista asioista.Mitään synkkiä salaisuuksiakaan ei tähän hätään tule mieleen,paljastelen niitä sitten myöhemmin.
Nyt äkkiä ottamaan päivän rauhottavat ennenkun alkaa se turhautumisesta johtuva järetön huonekalujen siirtely seinältä seinälle..Niin ja tietenkin..terkkuja kaikille jotka tuntee!!!Voi jee kun jänskää!!
- Vanhemmat »