IRC-Galleria

Pitkästä aikaa..Maanantai 27.08.2007 13:23

Tämän hetkinen tilanne rakennuksilla on sellainen että piti ottaa ulkopuolinen rakennusporukka ku itse ei kertakaikkiaan ehdi rakentaa niin että tulisi joskus valmiiksikin ;)
Otettiin urakkana tuo talon pystytys ja arvioilta talossa on katto päällä lokakuun puolella. Sitten päästään itse sisäpuolta tekemään. Tosin seinät saa ammatilaiset tasoittaa ja maalata. Lopullliset ikkunamitat ollaan nyt katsottu ja päätettiin vielä viime metreillä lisätä yhteen yläkerran makuuhuoneeseen yksi pystyikkuna jottei pihalle päin oleva seinä olisi ihan ikkuunaton ;)
Autotalli on nyt räystäslautoja vailla valmis. Varaston puolikin on lopullista lattiapintaa vailla ja odottaa vaan tavaroita. Ajattelin laitella kaikki tarpeettomat vaatteet ja tavarat jo sinne talveksi että tänne kerrostaloon saadaan edes vähän enemmän tilaa ku alkaa ahdistaa täällä...
Olen pyydelly alustavia pihasuunnittelijoilta tarjouksia.. on niin iso piha etten minä ala sitä yksin suunnittelemaan ku en ole ensinnäkään mikään viherpeukalo jne.. suunnitella osaan mutta ehkä ammattilainen on siinäkin hieman parempi ja toteutus voidaan sitten itse tehdä.. hih.
Ovien miettiminenkin on melkoisen rasittavaa.. yhteen firmaan olen tarjouspyynnön jättänyt kaikista taloon tarvittavista ovista että saas kattoo miten kallista sekin lysti on?? Lammin toimitukseen sisältyy kaikki ulko-ovet mutta mielestäni ne eivät vastaa ihan meidään makua joten pitänee ainakin tuo pääovi ottaa jostain muualta.. sehän se tärkein on.
Keittiö ollaan jo valittu viime vuoden puolella ja yllättäen tuntuu että siihen saa tehdä pientä muutosta, (kaksonenhan olen ja vaihtulunhaluinen) joten alakaappien väristystä pitänee varmaa vähän muuttaa mutt ei tietenkää kokonaan... Sen saan kuulemma tehdä yksinään ku isäntä on sitä mieltä että hän ei vaivaa päätään enää keittiön suhteen.. Mullehan se sopii.. taidan muutenki olla se viimeisen sanan sanoja noissa sisustusasioissa.. Eihän tuo isäntä päättänyt ees autotallin sisäseinien väriä vaikka hänen aluettahan tuo tulee olemaan... *naurua*
Nyt lähden kaupungille ostelemaan ulkovaloja talliin ainakin.. jotta sähkömies saa viimeistellä työnsä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.