IRC-Galleria

Harstadin reissuMaanantai 18.02.2008 22:38

Niin, sinne lähettiin aamulla klo 07 aikaan ja kuorma-auton kyytiin lastattiin Myppe, Gabbagabba, Stake, Kissa ja Jeltsu. Hevoset meni hyvin, Hyypiö voitti ylivoimasesti ajalla 17.7a ja Heidi kuskina, pääsin voittajaesittelyyn <3 ja rikastuin. Hyyppä olikin ollu jo lämmityksessä hieman virkeä, vei Heidiä pari kierrosta ihan täysillä! Gabbagabba voitti ja pääsin sen esittelyyn kans Jonelle tulkiksi eli jouduin ite haastateltavaksi, siinä lähdössä Jeltsu oli kolmas. Mypen lähdössä Kissa oli neljäs ja Stake viides.
Ravien jälkeen yritettiin lähteä kohti tullia, mutta kello oli jo pirun paljon ja satoi lunta niin suostuteltiin Heidin kans Jone jäämään yöksi Harstadiin. Ajettiin sit takasin radalle, hevoset talliin ja porukka hotelliin. Käytiin syömässä jne mutta harmiksi ei saatu viinaksia mistään, just ku Jone oli luvannu kustantaa koko illan :/ Tyypillistä, eli muutamaan kaljaan oli tyytyminen.
Aamulla klo 08 lähdettiin kohti Ruotsia auringon paisteessa, mutta tullin tiellä tuli älytön lumimyrsky jossa ei nähny ku 10 metriä eteenpäin. Autot lukittiin puomin taakse odottamaan aura-autoa jonka perässä sitten ajettiin erittäin hitaasti hätävilkut päällä, aura-auton ja kuorma-auton välissä oli viisi autoa ja siinä välissä tie jo ehti mennä melkein tukkoon lumesta. Kesti 2 tuntia siinä 20 kilometrin matkalla... :'D Mut selvittiin hengissä ja Ruotsin puolella alkoi jo selkiämään ja pian paistoi jälleen aurinko!

Oli kaikin puolin mahtava reissu! Kiitos Hyypiö!

Näkyvyys huipussaan! Tien reunoja ei paljoo erottanu, hyvä ku eteen näki! ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.