IRC-Galleria

Cengu

Cengu

Nähty viimeksi aikaa sitten?

PiparipäiväTorstai 04.12.2008 22:40

Keskiviikkona tehtiin taikina ja torstaina leivottiin pipareita.

Piparin leivontaa: Seve, minä ja Essu olimme idean isä, äiti ja isosisko. Ossi jäi ilman kunniaa. =D Karitsa rahoitti kulinaristiset pyrkimyksemme ja ryhdyimme heti toimeen.
Mestarillisesti Seve kehitteli piparireseptiin parannuksia varsinkin soodan osalta ja taikinasta muotoutui Essu||:n suosiollisella avustuksella huima. Minä ja Og näimme että näin oli hyvä. Näin kului ensimmäinen päivä.

Torstaina aloimme kello 4:n aikoihin leipoa Seven ja Og:n kanssa pipareita. Og:n alfa-tyylin kaulitsemisella saimme hienon ohutta taikinalevyä josta painoimme ensimmäisen koe-erän. Pipari leipomoomme alkoi valua ties minkälaista taikinannapsijaa.
Taiteellisuuttakaan ei unohdettu vaan Millainen muovaili taikinasta p... jalan... sienen... Vai mikä se nyt lopulta olikaan?
Setälän Joulujuhlaan ilmoittautumislista oli mystisesti täyttynyt mitä kummallisimmillä töherryksillä. Kukahan mahtaa olla moisen takana?
Koristellessani pipareita tomusokerilla Og ja Anyone keskittyivät pöydälle pudonneen kuorrutteen kaapimiseen ja syömiseen. :) Pipareita kuorrutettiin myös siirapilla, mutta nämä experimental-piparit syötiin heti pois =D
Anyone oli kanssamme hamaan loppuun asti. Jopa niin myöhään(puoli 8) että Millainen pölähti paikalle uudestaan, tällä kertaa YK ja HaZiZ mukanaan. Lähdimme Setälästä klo 8:n aikoihin. Tätä kirjoittaessani saan vielä jännittää unohdimmeko hellan päälle ja onko Setälä palanut. Kirjoitan huomenna lisätarkennuksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.