IRC-Galleria

Cengu

Cengu

Nähty viimeksi aikaa sitten?

Blogi

- Vanhemmat »

LemmenpäiväTiistai 25.11.2008 00:36

Lukiossa oli kykykilpailu ja harrastin magiaa. Huonostihan siinä käy kun kosmisiin voimiin sekaantuu... Onneksi lopetin sahaamisen ajoissa niin tuli vain "pieni" haava käteen. Tuomaristo ja muutkin tykkäsi joten sain karkkia "jee". Näköjään sadismi on muodissa. Huolestuttavaa.

Linkitin kaksi kuvaa. Omalla vastuulla avaat...

http://lukio.kauhajoki.fi/kaluverkko/valokuvat/Lemmenpaiva/images/Lemmenpaiva_2008%20(8).jpg
http://lukio.kauhajoki.fi/kaluverkko/valokuvat/Lemmenpaiva/images/Lemmenpaiva_2008%20(10).jpg

Suolatikku? Muistitikku? Laskutikku?Maanantai 24.11.2008 00:33

Ehei! Se on TietoTikku! Sisältää kaiken tarvittavan tiedon. Perjantainen Setälän vierailijamme Tuomo (kiitos anyone-) uskoi tämän artifaktin minun huomaani ja aion käyttää sen mahtia aina tiukoissa paikoissa avukseni.

Viidentoista... MILJOONAN ihmisen pyynnöstä:

====================Urheilu raportti====================

Suuret KädenVääntöKilpailut Setälässä [SKVK]

Tapahtuman kuninkaaksi selviytyi OoGee ja perintö prinsessaksi päätyi kynttilänjalkafetissi-klubin Millainen. Historiallinen tulos johti angstivauvaan, pakoretkeen ja rakkaan toimittajanne hengen vaarantumiseen.

6.11.2008 järjestettiin Setälässä aikansa ensimmäiset Suuret KädenVääntöKilpailut. Osallistujina oli maailman luokan parhaimmistoa: og-91 ja Kynttilänjalkafetissi-klubin edustaja -millainen. Sääntöjen mukaan voittaja ratkaistiin 1 kierroksella kädenvääntöä ruokapöydän ääressä.
Ennen varsinaista koitosta kilpakumppanimme psyykkasivat toisiaan ja lähtölaskentakin keskeytettiin useita kertoja.
Pian itse suorituksen alettua alkoi tulosnäyttää selvältä: og-91 voittaa karhun voimiensa turvin ja vielä hetki sitten itsevarma -millainen joutui taipumaan.
og tarjosi kättään reilun pelin merkiksi, mutta tällöin tapahtuikin odottamaton käänne: Tappiosta harmistunut -millainen piirsi og:n käteen angstivauvan ja poistui paikalta juosten muka tavoittaaksen pian lähtevän linja-auton.
Kynttilänjalkafetissi-klubin urheilutoimittaja ehti saada -millaiselta muutaman sanasen ja tämä vannoi voittajalleen kostoa ja uhkasi groteskilla lumiauranmerkin sisältäneellä tavalla toimittajan henkeä.
Setälän biljardihuoneessa voittoaan jo hetken sulatellut og oli aivan sanaton eikä osannut kommentoida hurjassa onnellisuuden euforiassa yhtään mitään. Paikalla ollut arvostettu urheilun seuraanja kuitenkin totesi että "Mahtavaa vääntöä oli."
- Vanhemmat »