IRC-Galleria

tuestay mornin´Tiistai 08.11.2005 17:12

ah sain nukuttua.. ei voi ees tajuta et mite kivaa on nukkuakki :o
ja et mite tuntuu et järki menee jos ei saa nukuttua kunnolla. sillo vituttaa iha joka asia. just tyyliin kengänauhat auki ni sit alkaa vaa iha karsee avautumine iteksee et vitu paskat vekottimet ko pysy ees kii imekää paskaa kuka keksikengät tapan sen.
tai esim ku ei kuulakärkikynä toiminu ni meinasin tappaa sen puolalaisen joka sen keksi mut se oliki kuollu jo ja aattelin et jos vaan hajotanki sen kynän.

haha! :D aamuavautumiset. kävin väsää aamupalan ja katoin et mitä kirjotin. mulla on kamalia huolia(?) ehk mun pitäs stressata enemmän sitä sivari meininkiä ja mun talousongelmia ja vaikka terveyttä (fyysistä ja mielen). nomut. tänä hyvin nukuttuna päivänä ei kyl viiti stressailla muutaku et joudunko olee kokopäivän kotona huonon bensatilanteen takia. not gonna happen.

mul ois varmaa tänää jotai tekemistäki mut uskon et mun tärkein tapahtuma on tänään klo 21.00 telkun äärel kolmosen muodon vuoksi sarjan seuraaminen hypnotisoituneena.

täl viikol kyl ois menoi aika paljonki. kait. tai emmä muista. mut kalenteri ilmottaa jos on. mun parturoinnin mä ainaki muistan. se o jokupäivä klo 14.00 kait!
sit 11.11 pitäs yrittää sinne lutakkoon. kyl vitutti ko oli liput menny jo. kunno mattimyöhänen oon. ainii ja 9.11 antti täyttää 18 \o/ aika siistii. sain kuskin itelleni sit. hei hei selvät viikonloput/viikot. no en oo juomas :D ehk ny ko oon päättäny startata joulun vitu aikasee eli vaik viimeviikoloppuna niin voin litkii punkkuu ja glögii toto helmikuuhun asti. ain sillontällön.

vitjan muukalais legioona ko sinnekki pitää lähtee tän kuun lopus. typerää ko just tää joulu meininki pääl ni sit meiti jossai lapijärvel. noh. iteppähä oot polkus valinnu aapo. ei se ny nii paha sit varmaa ookkaa. voiha mul olla hauskaaki siel.
meiti oli vähä suunnitellu tälle loppuvuodelle kaikkee aika siistii mut sit tapahtu jotai ja niit ei ny sit vissii voi toteuttaa. sillei kuitenki harmittava takaisku. mut katotaan.
esim oisin halunnu lähtee kattoo fugeessii 1.12. mut ei onnistunu.

yks asia ehk ärsyttää täs vuodenajas. mul kuivuu kädet! siis jotenki vammasta ko iha karheet kädet :o mut pahentaa viel tilannetta se et ko joutuu välil leikkii putkimiestä et saa elätettyä itteesä.

ainii tuliki mielee. miten kestän 13kk koton viel ? e saa muuttaa sivarin aikana. voi persus. noh. mut mullo sit se 13kk aikaa pohtii et mihi tahon muuttaa ja mitä tahon tehä sen jälkeen. haluisinko opiskelee? ois aika nastaa. mietin et kehittäiskö itteesä viel tol alal vai mitä opiskelis. oon kyl aika paljo pohtinu et tahtoisin olla ambulanssikuski. (äidin jalanjälkiä seuraten). mut toisaalta tahtoisin keskisuomalaiselle töihin. ottaskoha ne mut. sit mä voisin ettii asunnon jkl. mut jos opiskelemaan alan niin jäänkö jkl opiskelee vai lähtenkö mualimalle.

mut ehk haluun olla töissä ksml et saan rahaa ja sit lähen reissuun hetkeks.
oih. jooh. reissaamaan tahon. noh turha viel elätellä mitää ku kaik o levällää ko jokise eväät hittolaine :o mut jos mä tohon suuntaan alan kääntää veneen nokkaa. (btw opettelen veneilee ens kesänä) .

.. en osaa kirjottaa tekstiä sillei et en hyppis asiasta toiseen ja palailis takas siihe siit palkinto mulle! \o/

ensiks tahtoisin kiittää jumalaa, sä annoit mulle tän lahjan. sit haluun kiittää äitii oot tukenu mua kaikis risti ja vasta-aallokos. ystävät ootte saanu mut pois kaduilt ja kuiville, kiitos siit! sit tahon maaailman rauhaa ja george bush doesnt care about black people! peace!

nii joo! piisi: Ruudolf - Elämä on laiffii
(nauran ja tunnen itteni hölmöks)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.