Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Cerpele

Cerpele

Dramaattinen Makkara

Blogimerkintä

- Vanhempi »

*valivali*Torstai 01.12.2005 22:02

Kyllä se on sitten hauskaa päästä takaisin sivistyksen pariin, ei sitä taas oltukkaan kuin 29 tuntia ilman sähköä. 29 tuntia! On niin luksusta, kun ei tarvitse lukea kynttilänvalossa, voi juoda kahvia ja näkee eteensä kävellessään. Kyllä se sähkö on sittenkin mukava asia.
Aamulla jopa matkassa bussipysäkille oli jonkinlaista survival-henkeä, katuvaloista ei ollut tietoakaan ja puita oli katkeillut tielle. Bussipysäkille päästäkseni oli rämmittävä polvia myöten lumessa. Lisäksi bussi meinasi jäädä tielle, koska oli niin liukasta. Että minä rakastan talvea.
Joulukuun ensimmäinen päivä. Tarkoittaa sitä, että kohta alkaa hirveä häsläys ja kaupoissa juokseminen. Olisipa joulunaika jo ohi. Sanat "rauhallinen" ja "joulu" eivät meinaa todellakaan liity toisiinsa. Rasittavaa ihmisten huijausta sekin.
Päivän valitukset valitettu, joskus sitten lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.