IRC-Galleria

pala viikonloppuani;Maanantai 08.12.2008 00:47

Niin, perjantaina tein aamuvuoron ruovedella kahden tunnin yöunilla. Töistä ajelin suoraan tekeen Karitalle rustoon 3 lävistystä :D sekin oli tapaus (käykääs kattoos nimimerkin karsu^ kuvii ja video tapahtuneesta). Sit suuntasin Nokialle Taten luo<3 ja sielt mentiin Jonin luo juhliin sen ylppäreitä ja heitettiin ne si illan päätteeks Treelle baariin. Mä olin niin väsyny si siin vaihees et me vaan mentiin kotiin nukkuun. :D
Lauantaina heräsin joskus paljon myöhemmin ku Tate, siin chillattiin päivä ja laitettiin ittemme kuosiin ja aloiteltiin juominen. Ja si hyppäsimme Jonin kyytiin juhliin lisää sen ylppäreitä sen isin luo :D oli si enemmän porukkaa mitä oltiin Taten kaa odotettu, mut ilmasen viinan kannalta se reissu :D Ja se booli oikeesti oli just sen verran jäykkää et nousi aika nätisti päähän :DD Mut kun päästiin vihdoinkin monen mutkan kautta Treelle mentiin eka iso-C:n jonoon mut käännyttiin sieltä Onnelaan. Siel ei tarvinnu montaa juoda ku oli niin hyvät pohjat :D mut pääsipä tanssiin taas pöydille<3 (hah, siin oli liuhuletille lisää hyvii käytöstapoja. Prkl, mikähän sekin luuli olevansa ku alko mua valistaan hyvistä tavoista. Kyllä vain, angstit nousi siin vaihees hieman päälle).. Taten kaa varmaan lähettiin puol 3n mais taksilla siuroon.. mut ilta oli siis kaiken kaikkiaan onnistunu ja ikimuistoinen ;)
Tänään..no tänään nukuttiin tosi pitkälle, käytiin vähän shoppailees ja öö, katottiin leffa. Nii joo ja saatiin eka yhteinen joulukorttikin xD Mut si pitikin taas lähtee eri teille.. Plaah.
Mutta hyvä oli viikonloppu, seuraavaa saakin ootella nyt pari viikkoo..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.