IRC-Galleria

Neiti jemmari kertoo:Maanantai 11.06.2007 02:39

Oli aika dream day. Kaikki meni putkeen, lapset oli ihania, aurinko paisto ja ohjaaja-kaverit oli ihania<3. Välillä ihan mietitytti et voiko oikeesti tälläisestä "työstä", joka on niin kivaa, maksaa palkkaakin. Paras palkka on noiden lasten kiitokset ja se että saa olla heille tukena ja turvana sekä kaverina.
Arskaa siis tänään otettu, uitu, puussa kiipeilty, pyhistä pidetty, otettu kuvii, pelattu uunoa..kaikkee kivaa siis<3. Jos jotain negatiivistä täytyy keksii niin mä en ymmärrä miten oon onnistunut jemmaan kaiken tänään mun taskuihin (nim. päivän päätteeksi multa löytyi perus 5-tasku farkkujen taskuista: 3 x A4 paperille piirettyä piirrosta, paperilentsikka, väriliitu, mini-suomen lippu, hiuspinni, 2 x matkalippu, digikamera, oma kännykkä ja omat avaimet x 3)

Ja ettette ihan luule, ettei mulla ole enää elämää työajan ulkopuolella niin täytyy sen verta paljastaa että on, koska töistä lähin melki suoraan parkanoon Irenen ja Iisakin juhliin ja oli aivan ihanat juhlat sekä oli tosi kivaa<3! Ja siellä parkanos viihdyttiin tähän asti :D et auts. Ja huomen töihin kello 06.30 ja mulla on vielä vähän duunia täällä kotona ennenku pääsen nukkuun..et auts x 10 000.

Mut jälleen pari lasten suusta juttua (koska nää on niin parhaita):
*Leiriläinen (6v.): "Mä en tarvii Jeesusta koska mulla on jo rahaa!" (aloin vain miettiin et missä mennyt vikaan..aika surkuhupaisa-juttu)
*Leiriläinen: "Heidi on ihmeellinen kun se hukkaa kaikki lasten tavarat" ohjaaja: "ei se niitä hukkaa, ne on sillä taskuissa tallessa" :'D
*Leiriläinen (12v.): "Muista et lupasit tänään kiivetä puussa korkeemmalle kuin viimeks..ellei sua ala pelottaa" ja päälle paskamaiset naurut.. :D
*Ohjaaja (22v.): "Mä oon syntyny aprillipäivänä" Ohjaaja (20v.): "heh, oot aprilli pila" -ja tajutonta naurua :D

--> tilannekomiikkaa varmaan suurimmaksi osaksi aina näissä ko nää ei oo niin kivan kuulosii nyt kuin silloin kun nää on lausuttu ääneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.