IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.02.2006 15:06

Jokaiselle syy ampua itsensä perkele:

Anttilan Topten mainoksessa joku HP:n paska halpiskone maksaa 999€. Tämän jälkeen kaveri siellä sanoo "lol, ninja, ninja."

Vittu tommosia mainoksia. Anttila boikottiin, perkele.


-

Ja eilisen Suomi-Tshekki matsin Ruudun taklaus Jagriin oli täysin laillisen oloinen, katsoin videon useampaan otteeseen, ja reilulta näyttää.
Videon voi katsoa täältä: http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?d=48214&a=542588 - Äänet kannattaa pistää tosin pois, se on routsia. :(

Edit: Laitetaanpa vielä tuohon Ruudun juttuun kommenttina Hattrickiin laitettu kommentti:

- Ruutu otti muutaman askeleen vauhdin ennen taklausta, tämä ei tietääkseni täytä ryntäyksen merkkejä.
- Taklaus kohdistui olkapäähän - Ei päähän.
- Taklaus oli laillinen [Ainakin siinä mielessä, että oikea taklaustapa, kädet alhaalla jne. :) , en ala mittailemaan laitataklausta, mutta ei se siltä näytä]
- Jagr oli suhteellisen kiinni laidassa, pää alhaalla. Se ei todellakaan ole Ruudun vika.
- Jagr loukkaantui. Sekään ei ole Ruudun vika, jos loukkaantuminen pääasiassa aiheutui huonon, tai vanhanmallisen, kypärän takia.

Ruutu vain pelasi tilanteen loppuun, kaksiminuuttisen tuosta ehkä olisi voinut heittää. Mutta ei todellakaan kahtakymmentä minuuttia mikä tuli.
Mutta tuomari ei ilmeisestikään kunnolla nähnyt, ja joutui antamaan tuomion seurauksen perusteella. Videolta katsottuna tuosta ei kuitenkaan kummempia jäähyjä voi oikein antaa. Mutta peli on pelattu ja jäähyt annettu, niitä ei enään voi muuttaa.

Jagr kuitenkin selviytyi pahemmitta vammoitta ja Suomi ei hävinnyt väärän jäähyn takia, joten ei tässä kummempaa valittamista ole.


- Ja Lotan pyynnöstä mainitaan sekin, että Lotta on ihana, vaikka ei mitenkään tähän liitykään. :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.