IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 13:33

"Ja kuinkakohan moni koululainen on Suomessakin kuollut esim. koulukiusauksen seurauksena tehtyyn itsemurhaan? Tehdäänkö heille erityisstrippejä nettisarjakuvissa ja välittävätkö tuntemattomat ihmiset suruvalittelujaan ja osanottojaan heidän omaisilleen? Niinpä, myötätunnon määrä on sidottu tragedian mediaseksikkyyteen. Älkää ihmiset jeesustelko jos ette edes uhreja tunteneet, raja hyvän käytöksen ja tekopyhyyden välillä kun on niin helppo ylittää - tarkoitukseni ei ole loukata, mutta tuo on minun mielipiteeni näistä julkisten tahojen "osanotoista". "

Kiitokset http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi , kirjoittaja Urghf. (8.11.2007 klo 00:15), sillä loppujen lopuksi tuo on totta.

Edit. otetaan lisää;

Urghf. (8.11.2007 klo 02:03)

"Mistäs tiedät ettei tämäkin tapaus ollut koulukiusattu? Tosin se ei se ollutkaan se pointti, vaan pointti oli se, että kun kaikenmaailman huumorisaitit alkavat tihrustaa virtuaali-itkua joidenkin ko. saitin pitäjille (oletettavasti) täysin tuntemattomien ihmisten vuoksi vain sen takia että tapaus on mediassa esillä, niin käytännössä se tarkoittaa sitä että ihmisen kärsimyksen merkitys mitataan silloin vain viihdearvona - toisinsanoen "kouluammuskelun uhrin kärsimys on tärkeä koska hän pääsee iltauutisiin, koulukiusauksen uhrin kärsimys on merkityksetön koska hänestä ei tehdä otsikkoja". Tai vaihtoehtoisesti kyse on oman kuvan kiillottamisesta, tyyliin "hei katsokaa kaikki kuinka empaattisia me ollaan kun mekin huomioidaan tää tragedia vaikkei se liity meidän toimintaamme yhtään mitenkään!"."

opmdevil (8.11.2007 klo 09:44)

50 - luvulla rock pilasi nuorison (iloinen ihminen on yleensä aggressiivinen -> tappaa ihmisiä)
60 - luvulla vapautunut seksi pilasi nuorison (nainut ihminen on yleensä agressiivinen -> tappaa ihmisiä )
70 - luvulla disco pilasi nuorison (tanssiva ihminen on yleensä aggressiivinen -> tappaa ihmisiä)
80 - luvulla hevi pilasi nuorison (mossaava ihminen on yleensä aggressiivinen -> tappaa ihmisiä)
90 - luvulla konemusa pilasi nuorison (tanssiva ihminen on yleensä aggressiivinen -> tappaa ihmisiä)
00 - luvulla tietokonepelit pilasi nuorison (pelaava ihminen on yleensä aggressiivinen -> tappaa ihmisiä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.