IRC-Galleria

ChamPink

ChamPink

Only God can judge me.

Blogimerkintä

- Vanhempi »
28.07.2009 20:57 <Hetel> No voi hellan lettas lässyn lää, ei luoja että voitte olla typeriä. Ette edes yritä ajatella järkevästi. Ai niin mutta eihän se käy päinsä, koska teiniäiti ei voi olla väärässä.
28.07.2009 20:58 <Hetel> Ottakaa se pää pois perseestä ja MYÖNTÄKÄÄ NE TOTUUDET VAIKKA ITSE OLETTEKIN TEINIÄITEJÄ, TEHTYÄ EI SAA TEKEMÄTTÖMÄKSI MUTTA KYLLÄ TE VOITTE AINAKIN YRITTÄÄ KASVAA PAREMPAAN SUUNTAAN. Ette te osaa kasvattaa lapsistanne järkeviä, ajattelevia kansalaisia, kun olette itse vielä pentuja.
28.07.2009 21:00 <Hetel> Se, että olette onnistuneet pamahtamaan raskaaksi Siwan takana, EI tee teistä aikuista. Se, että synnytätte sen rääkyvän lihakimpaleen, EI tee teistä aikuista. Aikuiseksi kasvetaan, se on hidas prosessi johon kuuluu kaikki elämänvaiheet onnistumisineen ja epäonnistumisineen. Te ette tule aikuiseksi vain koska teette lapsen. Kyllä, te osaatte vaihtaa vaipat, kyllä, te rakastatte lastanne, kyllä, teidän täytyy priorisoida asioita uudella tavalla, mutta SE EI JUMALAUTA TEE TEISTÄ AIKUISTA, JOKA
28.07.2009 21:00 <Hetel> OSAA KASVATTAA LASTAAN TAI TARJOTA TÄLLE TURVALLISEN KODIN.

^Taitaa taas tämänkin henkilön kommentit kertoa enemmän hänestä itsestään, kuin teiniäideistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.