IRC-Galleria

Char|a

Char|a

... on se vaan niin luonnikasta (;

torstai.Perjantai 09.05.2008 02:06

koulus oli normii, mitä ny metri jotai inisi mul ja haukkus mut pystyy.. :D:Dähhää sitä sai nauraa vaihteeks..
sit pekka selitti fysiikan tunnil jotkut magneettijutut aika pervosti^^

koulun jälkee paukku,jolle ja toine laura (meiä kolo laura) ;D
tuli meil, sit vedettii jäätelöö ja lopulta suklaakastiket oli kololauran korvassaki::D::D

''nii sit se sanoo vaa aina ''näkyy treeneis''
laura: ''misä treeneis se sit käy?''
:D::D:D:DDD laura oot oikeesti iha fiksu<3 tykkään sust silti 8)

sit lähin heittää jollee kotii ja siit nyt ei sit tullu yhtää mitää :D

mentii sit paukun kans koulul ja nähtii miia ja juhoki.. (:!
sit kulta tuli hakee mut niil.. sen jälkee ku oltii vedetty nummirallii..:D::D
ilta sit siel ja katottii ku jätkät hakkas kimblee :DD
oli mukava ilta<3

keeekeekeskiviikko. Torstai 08.05.2008 02:14

oli kiva päivä tänää turus..
ammatti instituutis sossupuolen pääsykokeis koko päiv!
aluks olin iha hukas ja yksin..
mut sit tutustusinki pauliinaa ja mentii tekee se ihme matikkatesti ja essee..
sen jälkee piti olla haastattelu ja ei me sit istuttu siel ku 4h!
pauliina joutus lähtee toisel käytäväl ku sil oli se siel ni jäin sit yksi istuskelee siihe..
kunne yks iida tuli kysymää et poltaks mä et jos lähtisin röökil..
NI JUUUU.. ravattii siel sit ympäri rakennust ku oli hiuka hukas et mist pääsee ulos ::D:D
sit meninki sinne haastatteluu puhumaa mukavii ja jäin sit viel odottamaa et iida pääsee sielt ni mentii samal bussil keskustaa ja mä jatkoin sielt sit viel resoo..
khyl mä sit juttelin turkulaiste muijien kanssaki siin hetke ku ne joutus istumaa siel sit viel meijä jälkeenki.. nice semmoset 5h odottaa et pääsee 20minuutiks puhumaa kahe opettajan kans!

raisios sit menin vicii morjestaa jossupossu serkkuani ja tietty satutätii.
shain oli siel kans ja jumalauta mul meni hermot sen kans :D::ASDADD
mutsi tuli sit hakemaa mut kotii ja aahhhh pääsin nukkumaa dippadei!
sit menin mun huoneesee ja siel oli kauhee terminator hämähäkki ja mul oli kauhee fight sen kans mut se pääsi karkuu ja HYI mä en enää tuol nuku :(( se vaanii kuitenki jossai :((!

kävin ny viel äkkii morjestaas kultaa ja sil oli joku ylipirteys kohtaus ja se jakso sit kiusata mua ja mä vaa meinasin nukahtaa pystyy :D::D
sit se ei uskonu et ihmine syö jotai 150 ötökkää vuodes nukkues!
mä luin sen jostai ! :D
kauheet vittuiluu siitäki sit :D
'' joo joo mä vedän semmoset 150 kärpäst aina aamupalaks..'' :D
MUT OLI KIVA ILTA (:!<3

Tiistai. Keskiviikko 07.05.2008 01:25

jep pää meinas halkee vitutuksest koko päivä.
sit kelattiinki tyttöjen kans et mikä nousiaisis o oikee vikan?
siis kaikki käy joko psykologil, istuu laitokses tai on muute vaa täysii alkoholistei :D
tä homma ei vaan toimi!
sit jolle kertos mul jotai uusimpii juorui ja mä no... mä miettisin.. olin vaa hiljaa..
ja hän veti siit hyvät johtopäätökset siit et miks reagoisin sellatti..
tai no emmä tiiä kui edes reagoin asioihi taas tämmötti :o
mul on oikeesti joku ongelma.
ehkä mä en vaa myöntäny ittelleni tarpeeks aikasi et välitin.
argggghh.

koulun jälkee tein kuolemaa..
sanoin vaa moro ja menin kuolemaa sohval.
sit kaikki lähtiki ja jäin yksi tänne vitutukseni kans..

no kulta tuli sit hakee mut niille ja se nyt osaa aina piristää mua :)<3
et khyl se ilta ihan hyvin loppuski sit :)

huome sossupuolen pääsykokeet! äh juu täl mennää!

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 01:58


Kun olin vielä pentu, sain sinut nauramaan leikeilläni ja sanoit minua omaksi lapseksi. Ja vaikka purin riekaleiksi monet kengät ja revin monet tyynyt, olin sinun Paras Ystäväsi. Kun olin tehnyt jotakin pahaa, osoitit minua sormellasi ja kysyit: Miten sä voit? Mutta sitten rauhoitut ja rapsutit vatsaani kun makasin selälläni edessäsi.

Vaikka sinulla oli aina kiire, oli sinulla kuitenkin aina aikaa olla kanssani. Muistan niitä iltoja kun lepäsin sängyssäsi ja kuuntelin haaveiluasi. Uskoin että elämä ei voi olla tämän parempaa. Kävimme yhdessä pitkillä lenkeillä puistossa ja autoajeluilla, kävimme syömässä jäätelöä ja minä sain vain vohvelin kun väitit, että jäätelö ei ole koiralle terveellistä.Nukuin auringossa odottaen sinua kotiin.

Sitten aloit olla yhä enemmän ja enemmän töissä ja aloit tehdä uraa. Ja sinulla oli yhä enemmän ja enemmän ihmisystäviä. Silti odotin sinua innolla ja tuin sinua aina kun sinulla oli sydänsuruja tai pettymyksiä. En koskaan sanonut sinulle, että olit tehnyt väärän päätöksen ja riemuissani riehuin kun tulit kotiin.

Ja sitten yhtenä päivänä sinä rakastuit. Hän, sinun nykyinen vaimosi, ei ole koiraihminen, mutta silti tervehdin häntä kodissamme, näytin kiintymystä ja tottelin häntä. Olin onnellinen kun sinäkin olit onnellinen. Kun lapset syntyivät, ihmettelin heidän tuoksuaan ja halusin auttaa huolehtimaan heistä. Mutta te pelkäsitti että vahingoittaisin heitä ja sen vuoksi vietin suurimman osan ajasta toisessa huoneessa tai ulkona kopissa.

Oi, miten halusin rakastaa heitä, mutta olin vankina. Kun lapset kasvoivat olin heidän Iso Ystävänsä. Sormet sattuivat joskus silmiini, ne tutkivat korviani ja pusuttelivat kuonoani. Rakastin lasten rapsutuksia kun sinä enää harvoin rapsutit minua. Olisin antanut elämäni lasten puolesta jos olisi ollut tarvetta. Menin salaa heidän sänkyynsä ja kuuntelin heidän salaisuuksiaan. Odotin yhdessä lasten kanssa autosi ääntä kadulta kun palasit töistä kotiin.

Joskus oli aika, kun ihmiset kyselivät: "Onko sinulla koira?" ja aina otit lompakosta kuvani ja näytit sitä ja kerroit pitkiä tarinoita minusta. Viimeiset vuodet vastasit kysymykseen "Kyllä" ja vaihdoit aihetta.

En ollut enää Sinun koirasi, olin vain koira ja hermostuit aina, kun aiheutin rahanmenoa sinulle. Sinulla oli nyt työ ja mahdollisuus muuttaa toiseen kaupunkiin asumaan, mutta kerrostaloon, johon ei saa tuoda eläimiä. Teit oikean päätöksen kun sinulla on nyt perhe, mutta oli aika, jolloin Minä olin Sinun ainoa perheesi.

Jännitin sitä autoajelua kunnes saavuimme koirien Varjupaikkaan. Ilmassa oli koirien, kissojen, tuskan ja epätoivon haju.Täytit pari paperia ja sanoit: "Tiedän että löydätte hänelle hyvän kodin." Ihmiset siellä kohottivat olkapäitään ja katsoivat sinua surullisena. He tiesivät totuuden, miten vaikea on löytää uutta kotia keski-ikäiselle sekarotuiselle nartulle. Sinun piti repiä oman poikasi kädet kaulastani kun poika kirkui: "Isä, älä anna heidän ottaa koiraani!" Olin huolissani pojasta ja mietin opettamiasi asioita: ystävyys, lojaalisuus, rakkaus
ja vastuu kaikista elävistä olennoista on ihmisellä. Rapsutit päätäni, et katsonut minua silmiin etkä suostunut ottamaan kaulapantaani ja hihnaani. Sinulla oli aina töissä määräaika, nyt oli minullakin määräaika.

Kun olit lähtenyt, tuli kaksi kilttiä naista ja puhuivat, että kyllä sinä tiesit muutosta etukäteen mutta et yrittänytkään itse löytää minulle uutta hyvää kotia. Naiset rapsuttivat minua hellästi ja kysyivät: "Miten sä voit?"

Nämä ihmiset täällä Varjupaikissa huolehtivat meistä niin hyvin kun aikaa kiireiltä riittää. Tietysti meidät ruokitaan mutta ruokahaluni katosi jo pari päivää sitten.

Ensimmäisinä päivinä, jos joku meni häkkini ohi, juoksin heti häkin viereen. Luotin aina, että Sinä tulet ja haet minut takaisin, että olet muuttanut mielesi ja tämä on vain pahaa unta. Luotin, että tulee ainakin joku, joka välittäisi minusta ja haluaa pelastaa minut.

Ymmärsin että on mahdotonta taistella huomiosta pentujen kanssa. Niillä ei ole vielä hyviä tai huonoja muistoja, ne on leikkisiä ja riemuissaan. Menin häkin takanurkkaan, istuin ja odotin.

Kuulin askelia kun se ihminen tuli työpäivän päätteeksi luokseni ja vei minut tosi hiljaiseen huoneeseen. Hän nosti minut pöydälle, rapsutti korviani ja sanoi ettei minun nyt pitäisi murehtia. Sydämeni hakkasi kun en tiennyt mitä oli tapahtumassa mutta jotenkin vaistosin että vankeuspäivät olivat nyt ohi.

Murehdin sitä ihmistä kun tiesin, että hän oli nääntymässä työnsä alle.Tiesin hänen liikkeensä etukäteen: hellävaraisesti hän laittoi kiristyssiteen tassun ympärille ja samaan aikaan kyyneleet valuivat poskille. Nuolin hänen kättään kuten olin vuosia nuollut Sinun kättäsi.Hän pisti ruiskeen suoneeni ja tunsin miten kylmä liuos valui ihollani.Menin levolle, katsoin häntä silmiin ja sanoin hiljaa: "Miten Sä voit?"

Hän ymmärsi sittenkin tunteeni ja kieltäni ja hän sanoi minulle: "Olen tosi pahoillani" Hän halasi minua ja selitti, että se on hänen työtään, että menen nyt parempaan paikkaan missä minua ei koskaan hylätä, missä on paljon rakkautta ja valoa, missä ei enää tarvitse huolehtia mistään ja että se on todella erilainen paikka. Sitten heilutin viimeisillä voimillani häntääni ja näytin että "Miten Sä voit?" ei ollut tarkoitettu hänelle.

Se oli tarkoitettu sinulle, rakas omistajani, kun mietin viimeisillä hetkilläni sinua, aina sinua ja odotan sinua ikuisesti.

Jim Willis 2001

masentavamaanantai.Tiistai 06.05.2008 01:31

argh halkee pää.
iiiihan saman asian takia ku eilenki..
tajusin vaa tänää et oon tyhmä :D
mut mut vittu en oo vielkää oppinu mistää mitää.
oon sama sinisilmäne tosikko ku aina ennenki.
arghhhh mun pää halkee täst vitutuksest.
kui en vaan vois antaa olla ja unohtaa koko asian ja kaikki tunteet ja vittu moro.
elettäis vaa nykyhetkee.. helpommi sanottu ku tehty khyllll..

koulus nyt oli perseest...
jouduttii kävelee ailiol ja takas. jES!

koulun jälkee artun kans juteltii mu elämäntarina läpi 8))
ja hauskaa ainaki oli 8D

sit jitan kans kentäl..
piti mennä kullanki luo mut hän oli sit nukkumas (:
emmä viittiny herättää joten mentii sit valtterin,kirsin ja jitan kans ajelemaa (:

täl taas mennää, tyhmä mikä tyhmä :D

[Ei aihetta]Maanantai 05.05.2008 02:48

mul halkeeeee pää kaannssssssss.
se o aika yleist täl hetkel näis piireis..
MUT MUL ON EHKÄ TEIST KAIKIST PASKIN SYY SIIHE.
arghhhh..
miksei vaa vois kuuluu puffff ja unohtaisin kaiken menneen? 8)

sunnuntai.Maanantai 05.05.2008 01:56

aamul vaa löhösin tv:n edes ja katottii mutsin kans joku vitu tyhmä nyyhkyleffa.. 8)

sit eksyin koulul morjestaa rossee ja muit pompoi.

sielt sit illaks rainol, jätkät tykitti vaa pleikkarii ja mä tein pienii seikkailui..
kävin morjestaas paukkuu ja jittaa ja sit suviki siin käväs (:!

sit kulta heitti mut kotii ja meitsi pääs datamaa, jes!

oli kiva viikonloppu :)<3

LAAALAALAUANTAI (:Sunnuntai 04.05.2008 03:18

aamul datasin oikee urakal ja sit mammal kahvel..
sit kotii hetkeks maistelee mutsin kans valkkarii..
ja illan viihtysinki sit rainol..
katottii leffaa ja käytii hakees hesepullaa..
semmone rauhalline koti ilta :D
jani tuli sit nummelt pitämää meil seuraa ja ny pääsin kotii takas datamaa 8)))!

jitan paras kommentti eile:
''mikä o pakosarja?'' (puhuttii siis autoist)
jitta : ''NO PRISON BRAKE!''

p.s hmm tunnelma vähä alhaal khyl.
asiat selvii tai sit ei. hmph. ;<

rrraitisperjantai :---)Lauantai 03.05.2008 04:28

jep hei uskokaa tai älkää meitsi joi tänää vaan 2 siiderii ja epämääräsii määrii jotai sontaa..
mut tulin kotii selvinpäi 8))) ja silti isi puhallutti mut.. TÄ EI OO REILUU!

aamulla kuulostin hanhelta ja oli nenä tukos ja kurkku kipee ja yskä ja kuumet ja pöh..
jäin siis kotiin (:!

sit vaa yritin kerätä itteeni ja pääsinki joskus 7 aikaa nummel, morjestiin siin millaa ja sit lähin rainol (:
siel sit viihdyttii loppuilta kirsiki siin kävi..
loppuillan siel viihtys tumppi,leevi,jitta, ja olihan meillä kovin muuukaaavaaa..
meitsi ny meinas nukahtaa pystyy ja yskisin keuhkoni pihal 8((

nyt kulta heitti mut kotiin koska hänelläkin oli raitis perjantai.. (:!

p.s voin kertoo et muil sankareil ei sit ollukkaa..
go jittaaaaa 8)))))))))

VAPPU! 8)Perjantai 02.05.2008 01:34

juuu paras vappu tähä mennes.8)
keskiviikko ny meni muute päi perset ku päivä vaa voi mennä..
onneks pääsin lähtemää pois pois tarvinnu jäädä minnekkää vittu örgh joo mut asiaan..

äiti ja isi heitti minut turkuun jossa ettisin sit kirsin ja jetron sinne sit alottelee maistelemist..
valtteri ja jolle palaili sit jostain siihe ja maisteltiin lisää..
no sit nousteest tuli ansku ja ville ja kaiken maailma ihmisii mopojen kans 8)
sit mul alkaa jo vähä hämärtymää..
kuitenkin eksyimme jokirantaan jossa istuimme maistellen lisää.
sit tuli aika tuulian ja meijun seikkailujen osa1. ja osa.2
löydettii joku ihme jätkäporukka ketkä dissas nousiaist ja meijuu ja ihan kaikkee..
meni nii pal hermot sen yhen kans ketä koko aja aukos päätäs jostain :D
''pstttt meiju.. nä mun skumpat kaatus tähä lattial... NYT JUOSTAA NII VITU ÄKKII POIST TÄÄLT!''
''no minkä ikäsii te sit ootte?'' ''MOROOOO!''
sit hmm löydettii sit jotenki takasi jokirantaa noitte hörhöjen luo kunnes mä lähin yksi seikkailee..
mun piti morjestaa parii alkoholistii KRÖHÖM mut emmä niit sit koskaa nähnykkää..
joten mä sit seikkailin yksinäni siel jonku tunnin(?) ei khyl hajuakaa mitä oon tehny.. :D

sit pääsin takas noitte luo ni päätimme lähteä nousteeseen päi..
käytii me morjestamas äitii ja isii raisios mut sit siin tuli pieni fight ja mä lähin jetrol yöks..
sit minna puhus meiä ukkon kans puhelimes..
''sul o tosi kiva ja mukava tyttö''
''(pitkä hiljasuus)... no just joo..''
minnan kans sit siin hetki juteltii ja jirin kans vammailtii ja sit mä pääsin LOPULTAKIN nukkumaa..
kunnes tuli illan sankari joel juuel ja hyppäs kyynerpää edel mun selkää..
''TUUUUBAA TUUBAA OOKS SÄ TUUBAS.. NÄYTÄT IHA RAISKATULT KALKKUNALT!!!''
sit se raahas mut väkisi ulos mist en khyl muist mitää :?D

aamul heräsin yaaaaaaak itseasias ei ollu kauheet krapulaa mut kauhee flunssa ja yskä 8(
sit lähettii minna,jiri,jetro ja pilvin kans vicist hakee ruokaa ja morjestettii satu-tätii.

sit kävin kullal nopee ja tulinki kotii nukkumaa..
nyt heräsin käymää koneel ja sit takas nukkuu..

mut ei voi muuta sanoo et mahtava vappu oli.. kiitos kaikil :D