IRC-Galleria

CheChe

CheChe

ehkaisynetti.fi chechepuraska

eikä ees masentava perjantai ilta?Lauantai 31.10.2009 01:19

kello on 23:19 ja mä istun koneella. jes.

tais loppuu gallerian käyttö tähäTiistai 06.10.2009 16:26

vittu

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 22:29

Perjantaina manse järisee!!!! Oo-oo-oo--oo-o... 'cause we are the, we are the we are the kings...
Oo-oo-oo--oo-o... 'cause we are the, we are the we are the kings...
'cause we are the, we are the, we... 'cause we are the kings!
Ilves-Tappara!
02:12Joni
okeii :)
heh meil oli pe koulus puuroo :D
:)
ja to hernarii :D:D

02:16Joni
oks molemmat sust jees vai ei? :D

02:17Venla
ei

02:17Joni
okeii :D
=)
hernari pierettää :D ei hyvä

02:18Venla
?
just

02:18Joni
no ei välttisti?
mut joitaki
eks sust sit kukaa saa piereskellä koskaa? :D

02:21Joni
? =O

02:21Venla
joo en sanonu nii .
mut onks sul joku ihmeen tarve kysellä tyhmii?

02:21Joni
no ei ooooooooo
mut halusin vaa kysyy

02:22Venla
just

02:22Joni
itte oot varmaa nii hieno sit ettet piere tai röyhtäile ^^

02:22Venla
joo mitä vittuu oikeesti

02:22Joni
no vittu ei mtn
oliko noi kamalaa?

02:23Venla
onks sul joku vika pääs??? hei en tunne sua ja tieksä et toi saa mut voimaa pahoin. mua ei kiinnosta mikä ruoka saa sut pieree ja mikä ei! oikeest!

02:25Joni
nojoo oot sit aika hienostelija vissii jos tommosest voit pahoin
luonnollisia asioita

02:27Venla
mua oksettaa sun juttus. vittu mulle on iha sama piereskele niin paljo ku sielu sietää mut älä kerro siitä mulle!!

IHME HEEBO!

iskä tarkastelee viinakaappii:Perjantai 18.09.2009 19:18

"venla sä oot juonu kaikki mun tallinan viinat... voi sua...lörppöhuulta"
En se mä ollu :(

äää pää hajoo! vitun koulu!Tiistai 08.09.2009 22:24

mites ois, huomen niiku sweet 16Perjantai 04.09.2009 23:07

hiton norjalaiset.Sunnuntai 23.08.2009 20:41

SaunahoroskooppiPerjantai 21.08.2009 20:59

Oinas - hakkaa puut, halki poikki ja pinoon. Saunaan hän ei ehdi. Ei hän jaksa odottaa niin kauaa, että sauna lämpenisi.
Härkä - ihailee ensin esteettisesti kaunista jykevää puupinoa, jonka joku muu on tehnyt. Hän nautiskelee puun maanläheisestä tuoksusta, lämmittää niillä puilla saunan, (tai toivoo, että joku muu lämmittäisi hänelle niillä puilla saunan), jossa hän voi raukeana sitten makoilla ja nautiskella. Hän toivoo ettei saunaan tulisi ketään muuta.

Kaksonen - tulee kuitenkin, niinkuin kaksonen - yllättäen ja kutsumatta. Piipahtaa pikapikaa saunassa, jossa puhuu härän pyörryksiin ja sanoo lopuksi: Miten voit makoilla noin hitaasti?! Poistuu paikalta, ennenkuin härkä ehtii vastata. Kaksosen mielestä hitaasti rentoutuminen on hermostuttavaa.

Rapu - saapuu saunaan kääriytyneenä vanhimpaan ja rakkainpaan pehmeään pyyhkeeseensä. Mukana hänellä on myös isoäidin äidiltä peritty pesusieni ja saunaharja. Ne ovat kulkeneet suvussa kauan. Hän ei luopuisi niistä mistään hinnasta.

Leijona - saapuu saunaan siinävaiheessa, kun muut jo kököttävät lauteilla. Hän tietää näin tehdessään saavansa huomiota. Hän astuu ylväästi saunan ovesta sisään ja täyttää huoneen. Saunan ihana lämpö hyväilee miellyttävästi tätä kuuman aavikon kissaa. Saunasta puuttuu vain aurinko. Siksi leijona tuntee, ettei sauna ole aivan hänen arvoisensa, se vähentää hieman muuten täydellistä nautintoa. Peseytyessään hän keskittyy erityisesti hiustensa, leijonanharjansa, kuohkeuttamiseen.

Neitsyt - saapuu paikalle kädessään pefletti. Ennen kuin hän pesee itsensä saippualla, hän pesee saippuan. Kuka nyt likaisella saippualla itsensä pesisi? Lauteilla hän asettelee pefletin alle pyyheliinan, jottei pefletti likaantuisi. Hänellä on mukanaan luontaistuotekaupasta ostettu karhunvatukka-raunioyrtti-shampoo sekä Topz-pumpulipuikot.

Väliaikatiedoitus:
- härkä on edelleen saunassa, tosin kerran vaihtanut asentoa.
- rapu on hiukan huolissaan: missä minun pesusieneni on? Se on kulkenut suvussa kauan...

Vaaka - saapuu saunaan toivoen, että sieltä löytyisi mukavaa seuraa. Mukanaan hänellä on hunaja-vailija-shower gel, kielon tuoksuinen shampoo (se oli aika halpa, mutta hän osti sen koska siinä oli niin kaunis pullo), sekä Cocoa Nut Rich Body Cream. Ne hän asettelee pesuhuoneen jakkaralle harmooniseksi maalaukselliseksi kokonaisuudeksi, ihailee asetelmaa hetken, siirtää vielä shampoopulloa neljä senttiä vasemmalle. Perfect! Maalauksesta puuttuu ainoastaan viinirypäleterttu. No, sen hän ottaisi mukaansa ensi kerralla. Chanel viitonen on kylpytakin taskussa. Kylpytakin sijaan hän pukeutuu saunasta lähtiessään vain ja ainoastaan Chanel viitoseen, ryhtyäkseen viettelemään, jos ei muuta niin ainakin iltaa.

Skorpioni - skorpionilla on mukanaan vihta. Hän on tohkeissaan koska oli onnistunut löytämään kaupasta saippuan, joka on musta-puna-raidallinen. Saippuan nimi on " The Horror of Bloody Mary". Skorpioni ei voi lainkaan ymmärtää vaa’an reaktiota nähdessään saippuan..."Lisää löylyä ja vihtokaa edes!" sanoo skorpioni ja leikkisästi puhaltelee polttavia tuulahduksia kanssasaunojiensa ihoihin, Jotain äksöniä tähän olemisen ällöttävään harmoniaan.

Jousimies - laukkaa saunaan. Hänellä ei ole mukanaan mitään. Luontevasti han lainailee muiden pesuvälineitä, skorpparin saippuakin kelpaa. Ei hän huomaa minkä värinen se on. Sen englaninkielinen nimi tosin kiinnostaa hiukan ja saa hänet haaveilemaan pitkästä matkasta jonnekin, missä saippuoiden nimet ovat englannin- tai minkä tahansa kielen kielisiä.

Kauris - kauriilla on mukanaan vasara, koska hän aikoo samalla naulata pari lauteesta irronnutta naulaa paikoilleen. Hän vihtoo kauan ja rankasti, samalla hieman karjahdellen tämän rääkin tuomasta nautinnosta. Se on haaste. On aivan ihanaa vihtoa kauemmin kuin oikeastaan haluaisi. Hän ottaa haasteen vastaan ja suorastaan nauttii onnistuessaan. IHANAA saunoa! Kauris on tyytyväinen suoritukseensa. Kauris suorastaan rentoutuu.

Väliaikatiedoitus:
- härkä vaihtoi nyt asentoa toisen kerran

Vesimies - havaitsee neitsyen pefletti-pyyhe-yhdistelmän ja herkeää pohtimaan: " kuinka saisi kehiteltyä materiaalin, joka kestää kuumuutta, mutta johon lika ei tartu?" Hän tulee huomaamattaan keksineeksi TEFLONIN! Ei se haittaa, että joku muukin on sen jo keksinyt. Hän keksi sen itse. Siis, teflonlauteet. Vesimies unohtaa olevansa saunassa, hänen aivonsa nimittäin askartelevat nyt kysymyksessä: "Kuinka kehittää teflonia niin, ettei se kuitenkaan polttaisi ihoa..."

Kalat - meinasi myöhästyä. Hän nimittäin joi saunakaljat etukäteen. Hän saapuu paikalle, kun kaikki muut ovat jo lähteneet. Löylykin alkaa jo hiipua, muttei se haittaa kalaa. Hänellä on omasta takaa yllinkyllin sisäistä lämpöä ja myös sisäisesti nautittua lämmikettä, joten kyllä hänen kelpaa. Löylyn voi myös kuvitella, ellei sitä ole. Saunassa on hyvin hiljaista, siellä ei liiku mikään. Kala luulee olevansa yksin...mutta se ei ihan pidä paikkaansa, koska: Härkä on edelleen saunassa.....

IIIK :((Torstai 20.08.2009 01:50

Doc, help me! Mulla on pari tosi kipeetä ongelmaa. Yx niistä on mun olemattomat rinnat. Mä oon ihan lauta! Arvaa onx kivaa lähtee uimaan, kun kaikki näkee ettei mulla oo rintoja nimekskään! Sitte mun kuukautiset ei oo vielä alkanut. Oonko mä jotenki epäkehittynyt? Olen 8-vuotias.

Apua! Olen 14-vuotias poika. Eilen leikin pippelilläni ja se tuntui mukavalta. Mutta yhtäkkiä kun tuntu tosi hyvältä, vuosi siitä jotain valkoista. Mitä se oli? Oliko se verta?

Tsau doc! Jelpi vähän meitä kun meillä on pieni ongelma. Mä oon seurustellu tyttöystäväni kanssa jo kahdeksan tuntia ja me haluttais rakastella. Lääkäri ei kuitenkaan suostunut antaa meille e-pillereitä! Kondomia ei voida käyttää, kun se lipsuu mun pippeliltä pois. Miten me voidaan rakastella, ettei tulis raskautta. Me ollaan 7-vuotiaita.

Yo doc! Mä oon tosi kova jätkä ja aattelin nussia yhtä muijaa tänä iltana. Mut sitte yks mun kamu kerto että muistathan käyttää kortsua. No tästä tuleekin kysymys: mikä vittu on kortsu?

Docci! Luikastuin viime keväänä ja tampoonini upposi syvälle emättimeeni. En ole vieläkään saanut sitä pois sieltä! Mun alapää haisee tosi pahalle ja pissani on vihreätä. Onkohan jotain vialla? Pitäisikö mennä lääkäriin?

Dead Doc! Pussasin mun parhaan kaverini koiraa eilen. Voikohan mulla olla nyt joku sukupuolitauti?

Doc! Mä rakastelin mun poikafrendin kanssa tossa kuukausi sitten. Me käytettiin kondomia ja kysymys kuuluukin: koska voin ottaa sen pois emättimestäni?