IRC-Galleria

Tilulilu vaanLauantai 07.06.2008 09:11

Olin sit eilen kahden kaljan kännissä. Mh.

Jokilaivassa piti imeä viimeiset auringonsäteet ja kaks tuoppia siinä sit kumosin. Tulin kotiin ja tajusin et jalat ei kanna. So 90's.

No eipä oo tullukaan hetkeen känni-iigeiltyäkään, on seki alta pois.

Nyt pitäis siivota tää jäätävä mess täältä luukusta et ois ens viikoks jotain puettavaa mut taidan tehdä yhden toisen jutun. Semmosen mistä vastapuoli ei varmaan kauheesti diggaile, mut mä en saa öisin unta jos en nyt tee sitä näin. Et mietis ny. Ei oo mitään muuta tapaa hoitaa tätä juttua ku se, miten mä sen aion tehdä. Ei reklamaatio-oikeutta.


Ja yhdestä toisestakin asiasta (henkilö(i)stä) piti avautua. Miten musta tuntuu et täst on tullu kilpailua? Kumpi tekee asiat ensin ja kumpi paremmin? En todella haluais ajautua siihen pisteeseen mihin ollaan matkalla. Haluaisin pitää kiinni siitä viimeisestä kaapelista joka meitä tällä hetkellä yhdistää, mut näyttää olevan vaan viikkojen, ehkä kuukausien kysymys koska sen joku nykäsee irti. Tän tilanteen tausta on paskamainen koska olen siitä sellaisen itselleni tehnyt, toisen avustuksella. Konkreettisesti mun arkielämä ei kai paljon vaikeudu, pysyn vaan poissa tietystä paikasta. Sääli et pidän siitä. En oo käyny enää niin usein kun ennen, mut sillon kun menen ni ois kiva olla pälyilemättä ympärilleen ku vainoharhainen silakka. Kuulostaa varmaan ylidramatisoinnilta ja enhän mä voi objektiivisesti väittää etteikö myös olis sitä, mut fakta on et kyllä ahdistaa. En oo ikinä digannu ajatusta et mulla ois vihamiehiä, mut näyttää niitä nyt kerääntyneen. Miksi pitää tupata mun nurkille? Mitä tapahtu Rovaniemelle? Mun menneisyys ja tulevaisuus on eri, en mä halua tutustua siihen toiseen puoleen. Äh. En saa nyt mitenkään ymmärrettävästi tätä pihalle. Ja tuskin kukaan ymmärtää vaikka saisinkin, mun päässähän tää taas on. Takaraivossa kolkuttaa sulkumerkeissä haalealla musteella yks huutomerkki, johon en halua nyt puuttua, mut siitä lisää sit vaikka jossain muualla..

Jepjep. Kymmentä yli kuus. Nyt sit vaan missio käyntiin. Nauttikaa aurinkoisesta päivästä ja kesän tunnelmasta, oli lomaa tai ei. Pus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.