IRC-Galleria

Nii.Perjantai 13.06.2008 09:44

Eihän se uus Kesä-EP sit suostunu edes soimaan mun soittimessa. Pitäis kai koneella viel kokeilla. Että se siitä hyvästä matkamusaideasta..

Ja viime yökin on nukuttu ihan perseelleen, kiitos väittelyn siitä, miten kauan perhonen elää. Pikaisen nooblaamisen jälkeen selvisi että molemmat olivat osittain oikeassa. Kaikilla perhosilla ei ole lainkaan suuta, jolloin ne elävät vain muutaman päivän, kun toiset pystyvät talvehtimaan ja voivat saavuttaa jopa vuoden iän. Nih. Et oliko taas aiheellista?

Kello lähenee seitsemää ja mä istun kuivattamassa kynsiä. Aika tyypillistä. Tää menee siihen et puol ysi alan hädissäni mättää kamaa kassiin ja unohdan puolet siitä mitä piti haalia. Ettekä muuten usko millasta kikkailua oli kaivaa lompakosta korttia märillä lakoilla. Mun pääkallot <3

Kaikki kunnon valmisteluthan tehdään niin et alotetaan yksityiskohdista, jeh?

Näin muuten unta et pääsin kouluun. Olin jollain konstilla lotonnu melkein kaikki oikein, viis pistettä puuttu. Taipumukseni enneuniin tulisi tässä kohdassa tarpeeseen.

Haukotus. Pitkä päivä edessä. Jos vähän dataa vielä ja sit pakkaa.

Katelkaa meitä sit juutuubista Apiksen keikalta. Meil on se hemmetin hieno itsetehty Apislippu (as seen on YleXXL-07) ja porukan kovin meno. Cheers!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.