IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 20:14

Jännää et sen kerran ku mun elämässä oikeesti tapahtu jotain mistä vois ammentaa ihan syvällisiäki analyysejä vaikenen ku muuri.

Viikonlopun absinth-huurut korjaa aika paljon. Tai puuduttaa. Oli kivaa ja unohdin. Kiitos pojat. <3

. <--Maanantai 18.02.2008 22:56

Mä oon niin yksin.

Oon yrittäny alkusokin jälkeen olla suurin piirtein hiljaa aiheesta ja kirjottaa vaan paperille sen mitä haluaisin jonkun kanssa jauhaa. Kyl mä tiiän ettei muut haluu kuulla, miettiä ja jankata. Mä teen sen yksin, ei ongelmaa.

Oon ollu hiljaa ja silti.

Se on vaan kuolema. Niin paska juttu et sanat ei riitä, mut en mä nouse tästä suosta jos ei joku auta. Mä tarvin muuta tekemistä ja ajateltavaa. Pahin mitä nyt voi tapahtua, on et mua paetaan. Totta helvetissä mä olen nyt eri ihminen ku viikko sitte, mut ei se asia muutu.

On hyvä et mun kone on just tän viikon ollu pois pelistä, etten oo tilittäny asiaani joka ilmansuuntaan. Se pahin on nollautunu ja pystyn seisomaan kassajonossa tai käymään kaljalla. Mut mä en tee sitä yksin.

Ystävien ruinaaminen on nöyryyttävää.

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 21:38

veljetön

_wanhus_Torstai 07.02.2008 00:38

Niin anteeks mistä lähtien mä oon kieltäytyny iltakymmenen kaljasta?

PönttöKeskiviikko 06.02.2008 23:48

Kävin taas kirjaostoksilla. Miks pitää ostaa kirjoja kun edellisiäkään ei ole ehtinyt lukea?

Tänään tarttu mukaan laihdutusopas, kiinalainen seksiopas, Hynysen kolumneja ja eroottisia sitaatteja. Nuita eroottissävytteisiä kirjoja on tullut viime aikoina haalittua. (Mistä lie johtuu) Ne kaikki opiskeltuani tarvii etsiä harjoitustöitä. (Mistä lie löydän)

Kiinalainen seksiopas, Geishan seksiopas, Kamasutra, Orgasmiopas, Spiritual sex ja Seksihuumaa edistyneille. Ai että mä olen häviäjä.

[Ei aihetta]Tiistai 05.02.2008 03:27

RMJ-07 <1

Ja yks vieläTiistai 05.02.2008 03:16

Siis oon aina pitäny -89 syntyneitä ihan junnuina mut perkule neki on jo 19! Moon tulos vanhaks!
On 21 pare ku 22.. Kieltäydyn saamasta 25-v kriisiä kolme vuotta etuajassa.

Ps. Pysähdy joskus lukemaan mun ihkuloota ja mieti mikä kaikki on turhaa

No mitä nytTiistai 05.02.2008 03:11

Tääl se taas kukkuu. Työaamua pukkais mut ei nukuta. Väsyttää kyl mut nää on taas näitä inhoja tilanteita ku tarpeet ja funktiot ei kohtaa. Niitä tuntuu puskevan muillakin..

Diipadaapaa. Tekis mieli laverrella kaikki suunnitelmat, toiveet ja haaveet levälleen mutten taija uskaltaa. Siipperia opettaa.

Mut ihan oikeesti vois muuttaa johki lämpöselle rannalle elämäntehtävänään kuluttaa vaan vähän sähköä ja kasvattaa itselleen nätit kynnet. Puuhaahan siinäkin piisais? Ja se ois samalla hyvä testi ystävyydelle. Jos vuosi kietsuhameessa puhelimen kantamattomissa katkaisis välit niin katketakseen olisivat kumminkin. Välillä tuntuu et siihen riittää pelkkä poikaystävä. Tilitili. Ei kai, hyvinhän tässä pullat paistuu, ei parane valittaa.

Maailma täynnä Sinejä ei välii sukupuolella tai iällä ei kukaan usko rakkauteen enää mihin tää johtaa jos sukupolvet ei itseään arvosta ilman kannustusta vaatimuksia nostaa

Kekkasin justiin muuten et kerranki - kerranki - oisin voinu Keltaistenlintujen saarella kajauttaa aiheellisesti Kikan (rauhassa levätköön) hitarin Huone 105. Hoj hoj kun se niin hidastelee.

Note to self : Älä lataa musaa kännissä. (Kaikki elektroniikka pitäis yleisesti kieltää) Sen seurauksena koneelta löytyy myös äsken hikkakohtauksen aiheuttanut Joel Hallikainen biisillään Anna vierellesi tulla. Siis mitävittua? Oikeesti?

Mut tänään tein ratkaisuja. Osa näkyviä, osa pinnan alla - pulppuavat myöhemmin. En halua raahata mukanani ylimääräistä painolastia, koska scheisee on niskassa aina tilanteesta riippumatta. Elämä on liian lyhyt kivilastin alla lyhistymiseen. Pienikin murikka on aina pois kelkasta ja taas luistaa sutjakammin. Ei sillä et mä pahalla sanoisin, mut kyl sä tiiät. Puhuttiin tästä aiemminkin. Sopua elämään ihmiset.

On se niin olohuonevilosoohvi. Ja söi eilen valkozibalehampparin jota tajusi katua välittömästi seuraavana aamuna hampaita pestessään. Sorit asiakkaille. Lupaan pitää maskia.

Nyt soi jtn mättoae. Polka polka. Ei niissäkään piireissä enää tunne oloaan kotoisaksi. No ihan yhtä hyvää on oltava kotipolkkaaminen kuin kotipolttoinen. Hei hohhoi.

Ens viikonloppua varten odottelee puteli vihreää ihmettä, a.k.a Absinthia. Tai ehkei ens viikonloppua vielä. Korpisotureille sen toin, ilmoitelkaa kun saalis jaetaan. Hassua et seitkytvolttinen makso kolmasosan siitä mitä neliymppinen. No okei on se kuraa joo. Tai mistäs tietäisin kun en ole tutustunut. Paha tapa ennakoida asioita ja ihmisiä ilman tarkempaa familiarisointia.

Np: Cat and mouse. Tiijän et sun vasen jalka nyki tiistaiyönä klo 1:10 :P

Joo meen meen.

Halipus kaikille jotka vuodesta toiseen jaksaa roikkua mun mukana. <3

LänteenTiistai 05.02.2008 02:31

(Yhdessä) Kuljetaan tietämme
(Yhdessä) Kai joskus lähdemme
(Yhdessä) Käsi kädessä
(Yhdessä) Unelmat edessä

(Yhdessä) Mennään kovaa
(Yhdessä) Jätetään taakse muut
(Yhdessä) Aletaan uus elämä
(Yhdessä) Niin me tehdään

(Länteen) Siel on rauhaisaa
(Länteen) Olla taivasalla
(Länteen) Sinisellä katolla
(Länteen) Päätä voi suojata

(Yhdessä) Maataan rannalla
(Yhdessä) Opitaan ja annetaan
(Yhdessä) Vaihdetaan tyyliä
(Yhdessä) Verkkaisemmin etenevään

(Tykkään) Tykkäät säkin
(Haluan) Haluuthan säkin
(Siksi) En vastusta
(Lupaat) Kohta painellaan

(Länteen) Siel on rauhaisaa
(Länteen) Tilaa hengittää
(Länteen) Muru sä ja mä
(Länteen) Tää on kohtalo
(Länteen) Aurinkoinen talvi
(Länteen) Hei kerranki
(Länteen) Sinisille taivaille
(Länteen) Mennään chillailee

Siel mis on rauhaisaa
Saadaan olla mitä halutaan
Nyt jos tahdotaan
Päästään sinne mis on parasta

(Tiedän) Et on monta tapaa
(Elää) Elää menemään
(Yhdessä) Löydetään se
(Sopivin) Tilavin meille

(Kiireettä) Omalla tahdilla
(Kiireellä) Vaan relaamaan
(Oon jo) Valmis lähtemään
(Valmis) Mennään jo
(Sinne mis on parasta)


<1

: /Tiistai 05.02.2008 01:39

..ja mä jo hetken luulin et mulla on rankkaa..

Voimia pieni <3