IRC-Galleria

IisibiisiSunnuntai 30.09.2007 19:52

Kilttinä taasen.

En siis ollu koko viikonloppuna missään ja tänään heti aamusta ryykäsin kahden tunnin lenkin. Jääkaapissa odottaa muutaman päivän satsi pirun hyvää - vaikka itse sanonkin - kanasalaattia ja mutenki kaikki pikkujutut on hoideltu kohdilleen. Rahat nyt meni lauantana ku innostuin vähän shoppailemaan. Sen siitä saa kun ei vuoteen osta uusia vaatteita, niin sit karkaa lapasesta kun lähtee vähän kattelemaan.

Hetkisen päästä siskolle ATK-tueksi (joo naurakaa vaan) ja sit illalla ehkä telkkaria, leffaa, kattoo nyt miten huvittaa.

Se leppoisa fiilis, josta mainitsin joku aika sitten, on ja pysyy. Ei oo hinkua mihinkään baaritouhuihin eikä oo enää semmosta pakottavaa yksinäisyyden tunnettakaan. Mä pärjään yksin loistavasti ja täytyy myöntää et nautin siitä et saan tehdä asiat omalla tavallani ja omalla ajallani. Jos olisin parisuhteessa, ni tää ois se himanysväämisen aika. Mut enpä ole ja hyvä niin.

Tuntuu et kriteerit on hirveen korkeella nykyään. Tai vaihtoehtoisesti oma itsetunto niin matalalla, et edes mitään yritystä ei oo ollu pitkään aikaan. Siis ei oo semmosta Iik oon ruma, läski ja toisessa silmässä kaihi -fiilistä vaan ehkä ennemminkin tai no en mä osaa oikein selittää. Pää pysyy kasassa ja hymy huulilla ilman miestäkin, ni ehkä sitä sit ajattelee et sen pitäis olla jotain tosi erikoista ennenkuin kiinnostus heräis. Ja toisaalta oon aina ollu huono lähestymään ketään sillä mielellä, mikä nyt entisestään kulminoituu kun en jaksa mitään turhanpäiväisiä säätöjä. Arvostan itseäni ihan uudella tavalla nykyään, mikä on tietty vähän ristiriidassa tapahtuneiden asioiden ja huonon itsetunnon kanssa, mut on vaan semmonen olo, et ansaitsen jotain hyvää. En osaa määritellä mitä se olis, mut kai sen sit tietää kun kohdalle osuu?

Joka tapauksessa nyt on loistava aika tehdä semmosia juttuja mitä on tullut laiskuutta ja saamattomutta ruokkien lykättyä. Tää liikunta on loistava esimerkki. Askel on kevyempi ja mieli paljon virkeämpi kun piipahtelee vähän rasittamassa kroppaansa. Ihan uutta mulle. Uutta ja ihanaa. Täytyy toivoa et mun ja mun kropan uudessa suhteessa ei alkuhuuma jäähdy arkiseksi välttelyksi. Kämpän oon jaksanu pitää siistinä ja terveellistä ruokaa löytyy jääkaapista. Oon jopa ruvennu kokkailemaan. Siis minä! Kokeilemaan ja muuntelemaan reseptejä ja kehitelemään omia. Uutta nimittäin sekin. Juoksevat asiat kuten hieroja, pysäköintiluvat, hammaslääkärit jne. on kaikki hoidossa. Voisin melkein ylpistyä omasta ahkeruudestani.

Eihän mikään onni koskaan oo täydellistä, mikä kyl tuntuu tässäkin. Aina on joku pieni asia, mikä kaivertaa vähän, mut jonka saa halutessaan nostettua jalustalle jakamaan ylenpalttista alemmuudentunnettaan. Mä oon urheasti taistellut tämän asian kanssa jo hetken, mut täytyy myöntää et kyl se taas puski pintaan. Haukkas hetken happea, mut sain sen upotettua. Siellä se mulkoilee, muiden hylkyjen seassa. Odottaa hetkeä, jolloin raivata tiensä koko kansan tietoisuuteen. Nolata, nöyryyttää ja rusikoida. Odottakoon. Ei ainakaan ihan vielä. Ei taas hetkeen.

Jepjep. Tän tilityksen jälkeen onkin hyvä taas sulkea kansi ja siirtyä miettimään ihan muita kuvioita. Kuten sitä, et miks hemmetissä mä jätin auton parkkiin kortteleiden päähän, vaikka tiesin sitä tänään viel tarvitsevani? Sama kuula kesät talvet.

Selvän tuuriaLauantai 29.09.2007 13:12

Juopon tuurihan on tunnetusti sitä, et kaikki onnistuu ja mikään ei satu, joten selvän tuuri on se, mikä mua seuraa.

Tänään reippaana tyttönä laitoin kellon soimaan yhdeksältä (kotiuduin töistä kolmen jälkeen), et hoh, tänään menenkin salille. Tai Paceen, enivei. Oon pyörittäny laatikossani pinkkaa ilmaislippuja (kiitos Veli <3) ja aattelin ruveta nitä käyttämään pois. No heräsin, pakkasin repun ja niittasin otsareuhkan pinneillä silmät täysin ristissä Vain Huomatakseni, et ne ei käy sinne salille mihin olin ajatellut meneväni. En mä halua mihinkään sekasalille, mä haluan paikkaan missä on vain naisia! Ahistaa. Toi mesta on muutenkin näyttäytyjien suosiossa, eikä innostais yhtään. Ja kaiken lisäks se tunti, jolle oisin halunnu ois alkanu 10.15 ja tää mihin nyt sit päätin hammasta purren raahautua, alkaa vasta 11.00. Odottele tässä sit vatsa kurnien, rääsyt niskassa et pääsee rääkille. Pläää!

Mut muuten on ollu hyvä viikko. Joka päivä on tullut josain päin liikuttua. Kolme päivää juoksemassa mainoksia ihmisten postilaatikoihin (rakkaat kiitokset Viljamin joukkeelle <3) ja yks päivä meni uima-altaassa. Siihen ihastuin uudelleen. Oon joskus käyny uimassa kuntoilumielessä, mut se, niinkuin tuhat muutakin, hyvää tapaa on vaan jäänyt pois. No nyt kuitenkin mentiin Audion kans eka uimaan ja sit vyöttäydyttiin ja vesijuostiin. Se vesijuoksu. Se oli se, mitä mä tulen tekemään. Se uinti ei ollu ihan oppikirjan mukaista, kun on yllä kulahtanut bikinisetti, koska kolmannen vedon jälkeen se yläosa oli joko kaulassa tai navan alla. Eli siis käytännössä mä uin koko tunnin tissit paljaana. Onneks oli hiljainen ilta. Täytyy siis käydä shoppaamassa kokouimapuku. Tietäis vaan mistä senkin alottaa. Toinen ahistus.

Nii! Ja se eilinen Stand Up -ilta. Jumankauta. Bongasin jo viikko sitte et perjantaina ois Heli Sutela ja Jaakko Saariluoma Klubilla ja merkkasin kalenteriin. Tunnollisena yrittäjänä en kuitenkaan ostanut lippuja, koska pidin illan vapaana mahdollisille asiakkaille. No niitähän ei syyskuun tapaan sit tullut, joten torstaina aloin etsiä seuraa itselleni. Kun sen sain järjestettyä, merkkasin kalenteriin illan vapaksi ja kieltäydyin yhdestä työstä. Vartti tämän jälkeen sain kuulla et liput on myyty loppuun. No ylläri sinänsä. Sit perjantaina, tyhjää kalenteria tuijottaessani lupauduin lapsenvahdiksi koko illaksi. Se kuuluisa vartti tämän jälkeen sain vestin, et lippuja olis sittenki tarjolla. Jumalauta! Siinä oli taas vitutuskerroin kohdallaan. Ja tänäänkin ahistaa (3), et missasin sen setin. No ehkä sit ens vuonna vähän skarpimpana.

Jostain lehdestä luin, et blogi pitäis pitää lyhyenä et sen jaksais lukea. No älkää lukeko.

Teen itsestäni hyödyllisen ja meen tiskaamaan rästit pois. Ehkä jossain vaiheessa pääsen tänään sinne paceenkin.

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 01:23

Hiphei mul on taas kone ja nettikin joka pelittää. Juhuu. On ollu orpo olo ilman. Ei sillä, eihän täällä nytkään ketään näy haahuavan mun lisäksi, mut onpa kaikki mut nettitoiminnot. <3

Rankka päivä takana --> nuq.

DatanerdPerjantai 21.09.2007 00:29

Doddi. Jos kaikki nyt sit meni niinkuin suunniteltiin, niin tähän päättyi pöytäkoneaika. Tästä lähtien opettelen tulemaan toimeen sen läppärin kans ja piste. Ihan itte tyhjäsin kaikki romut pois koneelta ja toivottavsti huomenna asennan tähän netin ja muut vempeleet paikalleen siskon kämpillä. Lyödään vetoa et siskonpojat 11- ja 14-v pesee mut tässä 6-0. Mut kokheillaan.

Ja tunsin tänään taas lämpöä sisällä kun lueskelin A-laudan poikien studiopäiväkirjaa ja kuuntelin livelevyä. On ne ihkuja. Muah.

Nyt hyvinansaituille yöunille et selviin huomisesta auktoriteettikriisistä kunnialla.

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 01:32

Paljon sanottavaa, uni painaa.

Pää tyynyllä sydän rauhassa ehkä aamu hymyssä?

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 00:59


itku
[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 01:17

Pelottavan laihoja naisia telkkarissa. Onneks mun geenit estää tommosen.

[Ei aihetta]Maanantai 17.09.2007 02:07

[ ]

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.09.2007 16:00

Jäinen olo.

Jäinen vitutus.

Ilkeitä flashbackejä eilisestä.

Leave me alone I'm lonely.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.09.2007 02:13

Mä en enää ikinä halua parisuhteeseen. Vittu miten ihmiset pettää ja kusettaa toisiaan ihan kuus-nolla. Nou tänks.