IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hanuri huoltoon...Keskiviikko 20.04.2011 23:35

Voisin tosiaan opetella valihtemaan sanani vähän tarkemmin, ainaki tietyissä asioissa. Eile (pe 15.4.2011) ei tosiaan ollu tilannekomiikka kohillaan meikäläisellä ku puhuin puhelimessa. Nimittäin, soitin eräälle ystävälleni, matkalla tänne Kankaanpään Ramppikuumeeseen. En huomannut muitten reaktioita, koska olin täysin keskittyneenä puhelimeen. Siinä juttelin ystäväni kanssa kaikessa rauhassa ja naureskelin ystäväni jutulle. Lopetin puhelun ja vilkaisin Mattia, kuskia, joka siinä vieressäni ajoi ja nauraa räkätti aivan mahoton... Minä siinä vaiheessa, että mitä tuo hirnuu..?? Seuraavaksi käännyin ympäri ja neljä muuta ihmistä räkättää siinä mun selän takana aivan hulluna.. Yksi nauraa niin mahoton, ettei saanu järjellistä sanaa suustaan.

Syy selvisi aika pian, mille porukka nauro...


Olin puhelimessa puhunut ystäväni kanssa siitä, että oma Hohnerini (harmonikka) pitäisi huoltaa, enkä tiedä, ehtiikö soitonopettajani ottaa sitä huoltoon siihen mennessä, kun meillä on yks tapahtuma, jossa tarvin Hohneria. Niin siinä sitten totesin myös että voin ottaa oman hanurini sinne mukaan, ei tartte sulla tuua, tuut vaan paikalle, ni voit soittaa sillä mun hanurilla...

Totta kai kun puhun puhelimessa soittokaverin kanssa, niin se tietää tasan tarkkaan, että puhun harmonikasta enkä mistään muusta, kun sanon "hanuri." Mutta nämä muut ei näyttäneet sitä tietävän, sen verran kovasti nauroivat.

Että ei siinä sen puoleen... Opinpahan varomaan sanojani puhelimessa, varsinki jos eräs on kuulemassa... <toru><virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.