IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Otsikko.Keskiviikko 12.07.2006 03:58

En keksinyt tuohon alkuun mitään joten olkoon yksinkertaisuudessaan vain otsikko. Mutta oli mulla asiaakin: käytiin koko poppoon kanssa maanantaina Tuurin kyläkaupassa eli Veljekset Keskinen Oy:ssa. Jos et vielä ole kokenut sitä, suosittelen ehdottomasti! Sinne ei voi lähteä vain pariksi tunniksi jos tulee kaukaa; päivän aluksi täytyy tankata ja mieluusti myös kesken ostosten. Kärryt on ihan must, koriin ei edes kannata koskea (enkä muista nähneeni siellä sellaisia mutta kai niitä silti on).

Mitään sen kummempia ostoksia en tehnyt lukuunottamatta viime hetken ostosta, aivan ihanaa korurannekelloa. Vaaleanpunainen tausta näytössä, vaaleanpunaiset zirkonit (?) ja todella siro teräksen värinen malli, kaiken lisäksi siitä saa pois ylimääräisiä "paloja" rannehihnasta jos se on liian iso. Siis täydellinen kello mulle! (isompi mies saisi ranteen varmaan katkaistua kuin kepin)

Ai niin, nähtiin äipän kanssa vielä itse kohupoikamies Vesa Keskinen. Ja mikä parasta, sain valitsemaani kirjaan nimikirjoituksenkin! Vesku-paran paita oli hiestä märkä, käsi tärisi hieman ja ajatuksetkin taisivat hapuilla siitä päätellen että Keskiseltä meni pari sekuntia miettiä mikä päivä ja vuosi nyt on. Kohteliaisuudessa ei kyllä ollut mitään huomauttamista.

*
*

Eilen tiistaina käytiin mummon 82-vuotisilla, samalla sain tilaisuuden tutkia navetan vintin aarteita. Löytyihän sieltä äipän vanhoja kenkiä joista otin 3 paria, vaalea jakkupuku, valkoinen mekko, kultainen hihaton paita, mustat housut, valkoinen pitkä trenssin tapainen kevät/syystakki (tämä olo Löytö!), valkoinen esiliina talouskoulua varten, pari hiuskorua ja stay up-sukat.

Sorry Hemppis kun olit niin hermona ja mä vaan pengoin vaatteita..;D Mutta hei naisen täytyy saada käyttää tilaisuus hyödykseen jos tarjolla on ilmaisia vaatteita. Vielä parempaa kuin alennusmyynnit!


(Hah, luulitteko oikeasti että olin ihan täpinöissäni Keskisen puumerkistä? ;P)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.