IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Eikä siinä vielä kaikkiSunnuntai 06.08.2006 20:50

Eilen oli kiva päivä. Heräsin rakkaan vierestä kello neljä aamuyöllä hyvin väsyneenä, mutta täytyi kumminkin nousta ylös. Ulkona oli hieman alle 10 astetta mutta vetäisin silti päälle kesämekon. Tarkoituksena ei ollut lähtä mihinkään romanttiselle yökävelylle vaan Viron-matkalle.

Kaikki sujui ihmeen hyvin ajatellen että oltiin matkalla ihan kahdestaan. Musta ei valitettavasti ollut minkäänlaista kartanluku-apua... Matskupupu osasi suunnistaa niin hyvin että aikaa jäi ruhtinaallisesti shoppailuunkin. Kierrettiin kolme ostoskeskusta, ja aika riitti jopa hyvin. Hyödyllisimmät asiat jotka ostin olivat kai koiranmakkarat ja korjausnauha. Muutakin tottakai ostin mutta se siitä. Yksi asia jäi kaivertamaan mieltä: näin Vaaleanpunaisen imurin eräässä kaupassa ja ihastuin aivan totaalisesti! En lähtenyt Viroon ostamaan imuria joten sinne se jäi. Höh... Mun on pakko vielä joskus saada sellainen.

Laivamatkan parasta viihdettä muuten oli ei suinkaan säälittävä aplodeja kerjäävä taikuripelle vaan Mahtavat EckeröMarketin Tarjoukset. Tutuksi tulivat Diorin Uudet Tuoksupakkauset Edulliseen Hintaan Vain Meiltä. Eikä Siinä Vielä Kaikki! Viinipullo Vai Mikä Olikaan Hintaan Seitsemän Yhdeksänkymmentä Euroa. Eikä Siinä Vielä Kaikki...?

P.s Huonoin hetki lähteä tyhjentämään rakkoa on juuri kun on jonon ensimmäisenä pääsemässä laivaan, vai mitä Rakas! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.