IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Cheppa osaaKeskiviikko 20.12.2006 20:31

Päättäjäisjuhla meni todella kivasti, ohjelmaa oli järjestetty sopivasti ja puheetkin jaksoi kuunnella. Päivä keittiössä -dvdpätkä oli aika jees ja niin todenmukanen ;D Sitten tuli todistusten jako. Sen jälkeen jaettiin stipendejä. Koskaan, never ever en ole saanu mitään stipendejä mutta nyt sain "hopealusikat" -sipendin! Eli 6 hopeista kahvilusikkaa hh- nimikirjaimilla ja tällä päivämäärällä. Myöhemmin kyselin mistä hyvästä, siihen ope vain sanoi että parhaat palkitaan. :)

Kemujen lopussa lähdin tyytyväisenä Hemppiksen kanssa pois Vipusenkadun 5 F:n aulasta. Paimelan suoralla tajusin että hemmetti en ottanutkaan mukaan todistusta, ruusuja ja stipendiä! Piti tietysti kääntyä takaisin hakemaan ne :D Olis vähän kyrsinyt jos hyvä todistus ja hienot hopealusikat olisi jääneet pyörimään koululle ja hävinneet.

Ei kai tähän enää muuta voi sanoa kuin että kannatti herätä, kannatti herätä joka aamu kuudelta.

Edit 28.6.07: About kuukausi sitten näin koruliikkeen mainoksessa noi Suomi -kahvilusikat, arvo huimat 130e. Huh... Rumia kun mitkä. ;D Kaippa ne täytyy pitää kerta on ne kaiverruksetkin ja onhan ne muisto mukavasta ajanjaksosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.